Boost je interieur met de Hinge Bijzettafel

Hinge bijzzettafel Puik Design

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Puik Design; de Hinge bijzettafel. De tafel is een ontwerp van Dutch Designer Lex Pott en geïnspireerd op traditionele scharnieren. Deze zorgen letterlijk voor verbinding. De Hinge is zowel functioneel als decoratief een blikvanger in huis.

Op zoek naar een echte eyecatcher voor de woonkamer? Of wil je jouw werkplek meer pit geven? Dan is de Hinge bijzettafel van Puik Design echt iets voor jou!

Meet the Hinge

De basis van de Hinge bijzettafels is geïnspireerd op traditionele scharnieren, oftewel twee gevormde platte metalen onderdelen die perfect in elkaar haken. Door dit detail te gebruiken voor een bijzettafel, ontstaat er een zowel een functioneel als decoratief detail dat de essentie van de opbouw van de Hinge laat zien. Door het scharnier namelijk te vergroten, is het te gebruiken als onderstel van de bijzettafel. Het bijzondere aan dit ontwerp is de verbinding tussen de twee platen die door middel van lasersnijden uitstekend in elkaar passen. Door de pin die door het ontwerp heengaat, worden de delen bij elkaar gehouden en zorgt het voor die prachtige verbinding.

Over Lex Pott

De Hinge is ontworpen door ontwerper Lex Pott, die voor Puik eerder een serie innovatieve spiegels en een minimalistische kledinghangers heeft ontworpen. De stijl van Lex kenmerkt zich door het vinden van oplossingen die vorm, functie en inhoud samenbrengen. Ook eenvoud en leesbaarheid spelen een grote rol in zijn ontwerpen. Alledaagse voorwerpen worden als uitgangspunt gebruikt voor zijn designs, omdat deze zorgen voor herkenning en zo een nieuwe toepassing krijgen. Hij werkt het liefst met pure materialen zoals hout, natuursteen en metaal. Voor de Hinge bijzettafels is plaatstaal gebruikt; dit is goed te buigen en wordt ook gebruikt voor traditionele scharnieren.

Over Puik Design

Het Amsterdamse Puik selecteert, coproduceert en levert Dutch design, waarbij de collectie is teruggebracht tot alleen essentials. Hierdoor is een originele lijn meubels en accessoires ontstaan van alleen de meest toonaangevende Nederlandse ontwerpers. Elk item op de website van Puik is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wil jij ook een accessoire of meubelstuk van Nederlands design in huis om jouw woning eigenheid en pit te geven? Bekijk de complete collectie op www.puikdesign.nl.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Hinge tafels worden geproduceerd in 7 stijlvolle kleurcombinaties en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Small ─ € 180,-
  • Medium ─€ 210,-
  • Large ─ € 240,-.

Je kunt met de kleuren en maten volop mix en matchen en een compleet landschap van decoratieve en functionele elementen creëren. En of je nu één of meerdere Hinges koopt; deze bijzettafel geeft het interieur een regelrechte boost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: