Budgettip | Kleurrijke Handencrèmes van de Action

Tegenwoordig shop ik bijna wel elke week een keer bij de Action. I know het is slecht voor mijn portemonnee, maar wel leuk voor jullie als volgers. Zo schreef ik vorige week over de Action lightbox met letters en kwam ik deze week weer wat leuks voor jullie tegen. Daarom een budgettip Kleurrijke Handencrèmes van de Action.

Ik kwam een rek tegen met allerlei leuke nieuwe beauty-artikelen met een gekleurde verpakking waaronder ook deze Handencrèmes van de Action. Ze zijn er in drie kleuren maar er waren ook andere producten van dezelfde lijn zoals showergel, handzeep en ga zo maar door. De verpakkingen zijn lekker opvallend, kleurrijk en bevatten een coole tekst.

Handencrèmes van de Action

Ik vind ze er super cute uitzien! De verpakkingen zorgen ervoor dat je zo’n handencrème meer naar huis wilt nemen. En vooral de prijs is leuk! Er zijn dus drie kleuren, met elk hun eigen geur te koop en om ze voor jullie te testen kocht ik ze allemaal.

Sweet Little Surprice handcrème – Roze

Handencrèmes van de Action

De roze handcrème heeft een zoetige geur. Er staat ook op de verpakking: Een fruitige zoete parfum, die verzorgend is voor de huid.

Rebel at hart handcrème – Blauw

Handencrèmes van de Action

De blauwe handcrème ruikt lekker kruidig en fris. Deze vind ik super lekker ruiken. Helmaal mijn ding, maar ik ben ook wel een beetje een rebel. Dus vandaar de naam ;)

Oh Happy Days handcrème – Geel

Handencrèmes van de Action

En de gele ruikt een beetje citrus achtig, maar dit is niet helemaal mijn ding.

De ingrediënten:

Handencrèmes van de Action

De hand creme is verzorgend door de sheabutter die erin is verwerkt. Ook bevat het aloe vera, voor heerlijk zachte handen en een soepele huid. Helaas zie ik alcohol wel hoog in het lijstje voorkomen, wat ik jammer vind maar op zich niet slecht is voor je handen.

De handcrème is niet heel erg dik maar ook niet super dun qua structuur.  De substantie van de creme die eruit komt is wat aan de dikke kant. Het smeert wel heel makkelijk uit, en trekt snel de huid. De creme laat een lekkere geur achter op de huid, maar is niet vervelend aanwezig.

Handencrèmes van de Action

De Handencrèmes van de Action kosten €0,99 per stuk wat ik een leuk prijsje vind. De tube bevat 50 ml en heeft een handig formaat voor in je (hand) tas.

Gebruik jij wel eens Handencrèmes van de Action?
Of heb je een ander favoriet handcrème merk?

20 Reacties

 1. augustus 31, 2017 / 8:53 am

  Leuke verpakkingen! Ik heb de gezichtsmaskers uitgeprobeerd van de Action uit dezelfde lijn. Voor eentje bleek ik allergisch te zijn.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 31, 2017 / 9:19 am

   owjee wat vervelend. Dat kan natuurlijk altijd. Ik heb er ook wel is last van met sommige producten. Zelf van dure merken. Het beste is om te weten waarvoor je nou precies allergisch bent, maar dat is lastig met zoveel ingrediënten.

 2. augustus 31, 2017 / 8:54 am

  Ik heb wel vaak creme nodig voor mijn handen, zeker in de winter. Deze zien er superleuk uit, en zou ik zo meenemen!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 31, 2017 / 9:20 am

   alleen al voor de leuke looks heb ik ze gekocht ze zijn zo schattig!

 3. augustus 31, 2017 / 9:01 am

  Dit is echt zo schattig! Erg handig ook om mee te nemen.

 4. augustus 31, 2017 / 9:02 am

  Wat een vrolijke tubes. Ik ken ze niet, maar gebruik in de winter graag handcreme, dus ik zal eens kijken als ik in de Action ben

 5. augustus 31, 2017 / 9:31 am

  Ik ken deze niet. Toevallig had ik er laatst met mijn moeder en zus over een handcreme voor de winter. Ik ga ze deze nog eens laten zien.

 6. augustus 31, 2017 / 9:34 am

  De verpakking ziet er in ieder geval super leuk en zomers uit! Ik ben al best wel lang niet meer bij de Action geweest

 7. augustus 31, 2017 / 10:15 am

  Wat een leuke kleurtjes – ik denk dat ik voor de fruitige roze zou gaan :)

 8. augustus 31, 2017 / 10:21 am

  Leuke verpakkingen, ook om cadeau te doen. Snap alleen niet goed waarom er een spelfout op de roze verpakking staat (surprice ipv surprise)? Wist trouwens niet dat je ook handcrème kan halen bij Action, moet daar toch eens beter gaan kijken!

 9. augustus 31, 2017 / 10:49 am

  Oh wat een schatjes zeg! Het is dat ik nog een levensvoorraad aan handcrèmes heb liggen, anders.. en zeker voor de prijs haha.

 10. augustus 31, 2017 / 10:51 am

  oh de verpakkingen zien er echt megaleuk uit, hahaha.

 11. augustus 31, 2017 / 11:09 am

  Eigenlijk gebruik ik zelden handcreme. Als ik het gebruik is het vaak Vichy, werk in de apotheek en er staat altijd een tube klaar, en soms heb ik Rituals.

 12. augustus 31, 2017 / 12:10 pm

  Oeeee deze zien er leuk uit! Die blauw/groene zou ik wel uit willen proberen. Ik heb er nu eentje van Urtekram. Die is ook erg fijn.

 13. augustus 31, 2017 / 2:15 pm

  Ah wat zien deze er ontzettend leuk uit! Leuk als cadeautje :)

 14. augustus 31, 2017 / 3:08 pm

  Alleen die verpakking al! Echt schattig hoor! Ben benieuwd hoe ze ruiken

 15. augustus 31, 2017 / 8:32 pm

  Ze zien er mooi uit en goede ingrediënten Wel jammer dat er alcohol hoog staat, betekent dat er veel in zit. Ik ben zelf erg fan van Kneipp producten.

 16. augustus 31, 2017 / 9:56 pm

  Ik ken ze niet, maar ik vind ze wel echt heel erg leuk en vrolijk!

 17. september 3, 2017 / 2:59 am

  These products look great. It sounds good, it has a good smell!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: