Calvé Pindakaasreep Karamel Zeezout

Calvé Pindakaasreep

Ik ben dol op pindakaas en laten we eerlijk zijn, Calvé is the best! Nu zag ik op de reclame voorbij komen dat er een Calvé Pindakaasreep is uitgebracht. Die moest ik natuurlijk proberen, ik testte de smaak Karamel Zeezout. Wat ik ervan vind? Dat lees je in dit artikel…

Calvé Pindakaasreep

Calvé Pindakaasreep

Dit is hem dan, de Calvé Pindakaasreep. To be honest vind ik het lijken op smeuïge variant van een mueslireep. Gelukkig ben ik dol op mueslirepen. De pinda’s zorgen voor de pindakaas smaak, maar er zit ook gewone pindakaas in de reep. Ik vind het een super goed idee en ik denk dat andere pindakaas lovers, zoals ik, hier heel blij van zullen worden! De reep vult wel een stuk beter dan gewone mueslirepen, hij is best wel aan de machtige kant. Hierdoor heel geschikt voor stevige trek, voor onderweg of na het sporten.

Karamel Zeezout

Calvé Pindakaasreep

Het leuke aan de pindakaas repen van Calvé is dat er verschillende smaken zijn: Karamel Zeezout, Naturel en Chocolade. Ik ben heel benieuwd naar de Chocolade variant, maar deze Karamel Zeezout is ook heel lekker. Je proeft vooral noten en pindakaas, maar zo heel af en toe komt er een vleugje Karamel Zeezout bij kijken. Heel erg lekker!

Voedingswaarden

Calvé Pindakaasreep

Waar ik ook wel benieuwd naar ben is hoeveel suiker en calorieën er in de repen zitten. Ik ben hier persoonlijk niet zo mee bezig, maar ik kan me wel voorstellen dat er bijvoorbeeld vrij veel suiker inzit. Er zit 7,4 gram suiker en 187 calorieën in één reep. Niet super verantwoord dus, maar wel ontzettend lekker ;)

Calvé Pindakaasreep

Mijn mening

Ik ben echt positief verrast door deze Calvé Pindakaasreep. Ze hebben drie verschillende smaken uitgebracht, waaronder deze Karamel Zeezout. Soms kan een product zo’n overkill hebben aan Karamel Zeezout-smaak, maar dat is hier prima gedoseerd. De reep is zacht qua structuur, en een beetje sticky. Maar de bite van de pinda’s houdt het aangenaam. De reep ruikt heerlijk naar pindakaas, en daar word ik erg blij van als pindakaas lover haha. Ik kan me dan ook voorstellen dat heel veel pindakaas lovers deze reep kunnen waarderen. Nadat deze reep zo goed is bevallen, ben ik ook heel benieuwd geworden naar de chocolade variant. Het enige minpuntje vind ik de prijs.. Er zitten 4 repen in een verpakking en daar betaal je bijna €3,- voor. Niet echt aan de goedkope kant dus. Maar wel erg lekker dus. Wie weet komen ze over een tijdje met wat geluk in de aanbieding. Who knows?

Ik vond het heel leuk deze reep eens te proberen en met jullie mijn mening te dleen. Hopelijk heb je hier iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Zou jij deze Calvé Pindakaasreep willen proberen?

Opzoek naar meer lekker food nieuwtjes en recept?
Kijk dan eens in het food archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: