Catrice Magic Christmas Story Limited Edition

Catrice Magic Christmas Story Limited Edition

Wat we het geweldigste vinden van het kerstseizoen? Magische sprookjes die ons terugvoeren in de tijd en ons betoveren met hun verhalen. Neem bijvoorbeeld “De Notenkraker” met zijn magische werelden en unieke karakters als Moeder Ginger en de Sugar Plum Fairy. De nieuwe Limited Edition collectie van Catrice Magic Christmas Story is geïnspireerd op dit kerstsprookje en neemt je mee naar een betoverende wereld vol feestelijke looks. Kijk je mee?

Catrice Magic Christmas Story Limited Edition

Een kleine tip: de nieuwe X-mas Beauties met het unieke Notenkraker design zijn de perfecte cadeautjes voor jouw besties!

–> Lees ook: Catrice About Tonight Limited Edition

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY EYESHADOW PALETTE
CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY EYESHADOW PALETTE

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY EYESHADOW PALETTE – € 9,89

Alles wat je nodig hebt, vind je binnenin: de negen winterse oogschaduwen met verschillende effecten in rood, blauw en mauve tinten bieden sprankelende kerstvibes en creëren langhoudende, feestelijke ooglooks. De kwalitatieve verpakking van het Catrice Magic Christmas Story oogschaduwpalet straalt je tegemoet in sprankelend goud met een 3D Notenkraker design en een geïntegreerd spiegeltje.

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY CHEEKLIGHTER

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY CHEEKLIGHTER – € 6,49

Maak de mooiste kerstherinneringen: de Catrice Magic Christmas Story Cheeklighter met een zachtglanzend effect biedt glowy highlights. De vloeibare, opbouwbare en goed te blenden textuur is gemakkelijk met precisie aan te brengen met de kussentjesapplicator.

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY ULTRA SATIN LIPSTICK

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY ULTRA SATIN LIPSTICK – € 4,99

Deze liplooks gaan allemaal over wintervibes: de romige, niet-droge formules van de Ultra Satin Lipsticks creëren langhoudende looks met een glanzende satijnfinish. De lipsticks, verkrijgbaar in drie winterse, hooggepigmenteerde kleuren, voegen dat beetje extra kerstflair toe. Bovendien is de verpakking met de gouden Notenkraker look en het feestelijke printpatroontje een echte blikvanger en het perfecte cadeautje voor de kerstdagen!

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY MANICURE NAIL FOILS

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY MANICURE NAIL FOILS – € 4,99

It’s beginning to look a lot like Christmas: de Manicure Nail Foils zijn een ware game changer voor je manicure, vooral tijdens het drukke kerstseizoen. De 24 folies zijn zelfklevend, gemakkelijk aan te brengen en net zo gemakkelijk weer te verwijderen. Het unieke Notenkraker design in kerstkleuren verandert je nagels meteen in feestelijke highlights!

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY NAIL LACQUER

CATRICE MAGIC CHRISTMAS STORY NAIL LACQUER – € 3,69

Voor nagels on fleek: de drie Catrice Magic Christmas Story nagellakken met een ondoorzichtige finish zijn verkrijgbaar in feestelijk blauw met een duochroom glitter effect, in felrood en in een gouden tint. De nagellakken hebben een kerstlook, dankzij de gouden dop geïnspireerd op de Notenkraker hoed.

Mijn Mening

Wat een prachtige collectie is deze Catrice Magic Christmas Story. Vooral de details van de notenkraker vind ik heel erg gaaf! De nagelstickers lijken me gemakkelijk om te gebruiken wanneer je je nagels zonder al te veel moeite helemaal kerst-proof wilt maken. De lipstick hulsen vind ik geweldig! En ook het oogschaduwpalet met notenkraker en veel goud en glitter, mag er helemaal zijn. De velle neonkleuren zorgen ervoor dat jouw ogen zeker stralen deze kerst!

Verkrijgbaarheid

De Catrice Magic Christmas Story collectie is verkrijgbaar vanaf eind oktober 2023 bij Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: