Preview | Catrice About Tonight Limited Edition

Preview | Catrice About Tonight Limited Edition

Maak je klaar voor het feest van het jaar: we vieren 2023 met al haar magische momenten en verwelkomen het nieuwe jaar met een glam effect! Want oudejaarsavond is het perfecte moment voor een sprankelende beautylook en om te stralen met je besties. Vanaf begin november ligt de Catrice About Tonight Limited Edition in de winkels met vijf producten voor een perfecte New Year’s Eve budget make-up look.

Catrice About Tonight Limited Edition

Het is misschien wel het feest van het jaar. Op oud en nieuw vier je alle magische momenten van de afgelopen twaalf maanden en luidt je op feestelijke wijze 2024 in.

Catrice helpt daarmee met de nieuwe About Tonight collectie. Vijf producten (in diverse kleuren) waarmee je een stralende beautylook maakt om nooit te vergeten! Zo begint jouw 2024 goed, kijk snel verder!

–> Lees ook: Catrice Magic Christmas Story Limited Edition

Catrice About Tonight Highlighter Palette

Catrice About Tonight Highlighter Palette – € 9,89

Een nacht vol met highlights: het Catrice ABOUT TONIGHT Highlighter Palette tovert een perfecte glow op je jukbeenderen met haar vier intense trendkleuren. De glinsterende verpakking is daarnaast een statement en bevat een geïntegreerde spiegel voor touch-ups op elke feest.

Creëer de perfecte oudejaarsavond look met deze Metallic Lipsticks: in trendy blauw of een intense pruimenkleur – de langdurige lipsticks laten je een statement maken met een metallic finish. Fijne bonus: het luxueuze ontwerp is een blikvanger in elke clutch!

Catrice About Tonight Metallic Eyeshadow

Catrice About Tonight Metallic Eyeshadow – € 4,99

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night: de Catrice ABOUT TONIGHT Metallic Eyeshadows in vier langdurige tinten met een metallic finish laten je ogen gegarandeerd stralen! De vloeibare textuur is super gemakkelijk aan te brengen en te blenden dankzij de geïntegreerde applicator.

Catrice About Tonight Glitter Nailfoil

Catrice About Tonight Glitter Nailfoil – € 4,99

Laat je nagels zien, babe! De nagelfolies in elegant zilver en glanzend koper creëren een stralende glitter finish. En ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. We houden ervan!

Catrice About Tonight Face Jewels

Catrice About Tonight Face Jewels – € 4,49

Sparkle it away, Baby! Deze sprankelende gezichtsjuwelen veranderen je partylook in een absolute blikvanger. In zwarte, holografische tinten zijn de zelfklevende parels gemakkelijk te plaatsen en blijven ze lang zitten. Let’s sparkle!

Verkrijgbaarheid

Je oudjaarslook kun je gaan plannen vanaf begin november! Dan ligt deze Catrice About Tonight limited edition in de winkels bij o.a. Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: