Catrice Nagellak 54 Appricoat Nude

Catrice-54-My-Appricot-Nude-Nagellak

Tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen kwam ik deze nagellak van Cartrice tegen. Ik hou niet zo van vellen nagel kleuren, ook gaat dit niet echt met mijn werk. Daarom koos ik voor de Catrice Nagellak 54 Appricoat Nude. Ben je benieuwd wat ik van deze nagellak vind? Lees dan snel verder!

Verpakking

De nagellak komt in het gebruikelijke Catrice flesje; strak, rond en een zwarte dop. De kwast van de nagellak vind ik zelf erg fijn. Ze zijn dik en stevig en vind ze lekker lakken.

Catrice-Nagellak-54-kwast

Eerst heb ik één laag aangebracht dat zag er zo uit:

Catrice-54-Nagellak-1-laag

Close-up één laag Nagellak

Catrice-54-Nagellak-closeup-2-laagjes

Niet echt zichtbaar helaas. Omdat het meer een nagellak is die zorgt voor een subtiele glans is dit niet erg, maar heb ik wel twee lagen aangebracht.

Close-up twee lagen Nagellak

Arc_de_triomph

Als je nou wel een wat donkerdere en dekkende kleur wilt dan is het handig om hem eerst te lakken met een goede base coat. Dan pakt de nagellak namelijk al beter.

Persoonlijk vind ik het een fijne en mooie nagellak omdat niet duidelijk zichtbaar is dat je iets op hebt. Dit is in mijn ogen ook niet altijd nodig. Goed lakje om dus te gebruiken als basis nagellak voor standaard dagen.

Hebben jullie Catrice 54 Appricoat Nude ook gekocht? Wat vinden jullie van deze kleur?

2 Reacties

  1. september 11, 2015 / 5:33 pm

    Fijne review.

    Het lakje zag er in eerst instantie erg goed uit maar naar mening is het toch iets te basic, had iets meer abricot en nude verwacht.

    • september 11, 2015 / 8:00 pm

      True that eigenlijk had ik zelf ook meer een nude kleur verwacht. Gelukkig had ik nog geen simpel lakje.. Dus dat scheelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: