Catrice Shine Bomb Lipstick review

Ik vertelde je al eerder over de herfst-winter update 2022 van Catrice. Hiern kwam Catrice met de perfecte lipstick met een hoogglans finish voor vollere lippen: de Catrice Shine Bomb Lipstick. Ik testte hem voor je uit, kijk je mee?

catrice-shine-bomb-lipstick verpakking

Catrice Shine Bomb

Wat zegt Catrice zelf over de Shine Bomb lipsticks?

De Shine Bomb Lipstick is bedekt met een volle textuur die over de lippen glijdt. 
Deze lipstick zal mooi staan ​​op je lippen. Dankzij de hoogglans finish zijn de lippen vol en zijn het echte eyecatchers.

De belofte:

  • hydrateert en verzorgt de lippen
  • geeft een zachte glans aan je lippen
  • vergroot optisch de lippen
  • lippen zien er vol en gezond uit
catrice-shine-bomb-lipstick 100 cherry

Catrice Shine Bomb 100 – cherry

De lipstick heeft een wijn rood/roze kleur. En ook de afwerking van de lipstick is prachtig. Er zit een patroon aan de zijkanten van de lipstick die wel op een honingraat lijken vanaf afstand. De lipstick is romig van substantie en brengt ook prettig aan.

Verpakking

De verpakking van de Catrice Shine Bomb lipstick vind ik erg aantrekkelijk. Tenminste niet zo’n standaard verpakking en de overgang van zwart naar een lila kleur valt lekker op.

catrice-shine-bomb-lipstick

Daarnaast staat op de onderkant de kleurcode. Ik ging voor de Catrice Shine Bomb 100 – cherry. Aan de achterkant bevind zich nog een sticker met de ingrediënten. Verder is de verpakking qua gebruik zoals die van iedere standaard lipstick.

Ingrediënten

octyldodecanol, ricinus communis (castor) zaadolie, dicaprylylether, polyglyceryl-2 isostearate/dimer dilinoleate copolymeer, euphorbia cerifera cera (euphorbia ceriferal suaxerifera (candnuvelilla) , synthetische was, dicalciumfosfaat, natriumhyaluronaat, tocoferol, disteardimoniumhectoriet, silica dimethylsilylaat, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnaat, aromitair odrogenaat, storhydrilogenaat, storhydrilogenaat ), ci 77491, ci 77492 (ijzeroxides), ci 77891 (titaniumdioxides).

Lippen before & after

Hieronder zie je mijn lippen before en after.

mijn lippen zonder iets er op
mijn lippen met catrice-shine-bomb-lipstick
mijn look en mening catrice-shine-bomb-lipstick

Mijn mening

De Catrice Shine Bomb lipstick brengt prettig aan en hydrateerd heerlijk! Mijn lippen voelen verzorgd aan en zien er vol en glanzend uit. Precies zoals ik mijn lippen graag zie wanneer ik lipstick gebruik. Van mijzelf heb ik kleine lippen, daar is met deze lipstick niks meer van te zien… En de mooie wijn kleur? Past helemaal bij mijn groene herfstlook!

Daarnaast zijn de Catrice Shine Bomb Lipsticks nog in diverse andere kleuren verkrijgbaar. Of je nu van subtiel houdt of juist van opvallend? Er is voor ieder wat wils!

P.s. de kleuren van mijn oogschaduw komen uit het HEMA oogschaduw pallet. En de nagellak in drie verschillende kleuren is van Essence.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Catrice Shine Bomb lipsticks zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 4,99 bij je lokale drogist of bij Boozyshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: