Chill Out – Babor Festival Edition ampullen | Boost voor je huid

Babor Festival Edition ampullen

Met het warme weer van de afgelopen dagen is het festival seizoen officieel geopend! Ben jij al klaar voor avonden dansen in de buitenlucht? Met de Babor Festival Edition ampullen geef jij jouw huid tijdens het festivalseizoen net dat beetje extra, dat het nodig heeft! Huid ampullen zijn, wat mij betreft een fantastische uitvinding! Ze geven je huid een boost als het gaat om verzorging en daardoor kun je ze naar wens gebruiken wanneer jij dat nodig acht. Ik heb deze huidkuur voor je getest en vandaag laat ik je er graag wat meer over zien: de Babor Festival Edition ampullen!

Babor Festival Edition ampullen

Wat Babor zegt over de Festival Edition ampullen:  De Chill out editie met de gelimiteerde Hemp & Peace ampul is de highlight van de festivaleditie. Door de unieke combinatie van hennepzaadolie, aloë vera, cactus en panthenol kan de gestreste huid hersteld aan het festival beginnen.

Zelf ben ik geen diehard feestbeest meer, maar ik moet toegeven dat ik het idee van Babor voor een kuurset heel erg goed vind. Ook jouw huid kan wel eens een boost gebruiken toch? De limited festival collectie van Babor bevat zes ampullenkuren die speciaal zijn afgestemd op de verschillende behoeften van de huid; voor, tijdens en na het festival.

Babor Chill Out Festival Edition ampullen

Chill Out

Zelf ontving ik de De BABOR Chill Out Festival Edition ampullen. Een limited edition set ampullen die dus in beperkte oplage verkrijgbaar is.Het is een detox kuur voor je huid met jawel: hennepzaadolie! De chill-out variant is gericht op het herstellen, ontspannen en het weer doen stralen van je huid. Hierover verderop meer.

Babor Festival Edition ampullen

Verpakking

Speciaal voor de zomer en het festivalseizoen heeft Babor haar ampullen verpakkingen aangepast. Normaal gesproken staat Babor bekend om haar degelijke en luxe verpakkingen. Nu is het een vrolijke verpakking met een sprekende en opvallende illustratie van een ampul met hennepbladeren. Dit is ook zo voor de anderen lijnen. Ik moet zeggen dat de verpakking me wel aanspreekt. Hij is fris en vraagt om aandacht. Binnen in staat een uitleg hoe je de ampullen moet gebruiken.

Babor Festival Edition ampullen

En op de achterkant van de verpakking vind je wat meer uitleg over de werking van de ampullen. De verpakking bevat zeven glazen ampullen, met elk 2 ml concentraat. Voor elke dag van de week eentje. Het eerste dat ik denk is 7 dagen feest? Uh, nee! Je hoeft ze niet perse in dezelfde week te gebruiken, maar je kunt ze ook gebruiken naar behoefte. Het laat je huid kalmeren en fris en zacht aanvoelen.  InDe geur ervan maakt je ook lekker relaxt. Wees overigens niet bang dat je ervan gaat spacen ofso, want je wordt niet high van het concentraat in deze ampullen.

Babor Festival Edition ampullen

Ingrediënten

De Chill Out editie bevatten de Hemp & Peace ampullen. In deze ampullen vind je een combinatie van hennepzaadolie, aloë vera, cactus en panthenol.  Hennepzaadolie staat overigens als tweede op de lijst, dus daar word ik erg vrolijk van. De hennepzaadolie is namelijk rijk aan omega 6-vetzuren, en stimuleert zo de regeneratie van de gestreste huidbarrière. Extracten uit de beide woestijnplanten aloë vera en cactus hydrateren de huid. Verder zie ik panthenol, glycerine en vitamine E staan. Panthenol kalmeert de huid. dit kan ik wel gebruiken na een nachtje feesten. Parfum staat helaas ook erg hoog in de ingrediëntenlijst en de ampullen bevatten ook alcohol.

HOE TE GEBRUIKEN?

Doordat de ampullen in glazen flesjes zitten, is het toch altijd even oppassen geblazen met het openen van de ampullen. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig de handleiding door te nemen. Deze staat op de binnenkant van de verpakking.

Babor Festival Edition ampullen

De ampullen dien je te gebruiken op een schone huid, dus bij voorkeur na het reinigen van je huid. Dit kun je bijvoorbeeld doen met de Babor HY-ÖL & Phytoactive. Een twee fase reiniging op basis van natuurlijke oliën. Ready?

Schud voor gebruik de ampul even lichtjes heen en weer. Zet nu de ampullen opener op de ampul en breek de ampul open. De opener zit bij de verpakking. Gebruik deze dus ook, want doe je dit met je vingers , dan kun je je goed bezeren.

Babor Festival Edition ampullen

Ik denk dat bovenstaande foto al wel veel zegt. Zie je hoe het glas is afgebroken? Rechts boven zie je het dopje liggen en links onder de ampullen breker, waarmee ik het voor elkaar heb gekregen. De eerste keer ben je wat voorzichtig, maar de tweede keer weet je hoe het werkt. Je hoeft echt amper kracht te zetten.

Waarom parfum zo hoog in de ingrediëntenlijst staat? Daar kom ik achter als ik de ampullen open maak. Whoooo, wat een geur! Het ruikt heerlijk hoor, een beetje kruidig en mannelijk. Ik vind de geur goed ruiken, maar hij is wel erg aanwezig. Zelfs een paar uur na het aanbrengen van het ampul ruik ik ‘m nog. Dat had van mij wel een beetje minder gemogen.

Babor Festival Edition ampullen

Je doet het concentraat in de handpalm en verdeelt het over gezicht, hals en decolleté. Hierna klop je het zachtjes in de huid met je vingers. Hierna kun je nog indien nodig verzorgende dag of nachtcrème aanbrengen.

Babor Festival Edition ampullen

De structuur van het concentraat voelt erg vloeibaar en waterig aan.

Babor Festival Edition ampullen

Als ik hem aanbreng op mijn gezicht trekt hij super snel in. Wat fijn is dat ‘ie super zuinig is in gebruik. Zelf wanneer je het product op je gezicht en hals aanbrengt is de ampul nog niet leeg. Genoeg dus om de volgende dag je huid nog een extra oppepper te geven.

Babor Festival Edition ampullen

De substantie voelt heerlijk verzorgend aan en mijn huid voelt gelijk minder trekkerig.

Babor Festival Edition ampullen

Mijn mening

De Babor Chill Out Festival Edition ampullen doen zeker weten wel wat voor mijn huid. Ik heb wel een after foto gemaakt, maar zie qua huid van buiten niet echt een verschil. Het mooie van deze ampullen is dan ook dat de werking in je huid zou moeten optreden. Als je dit van buiten gelijk ziet, is dat natuurlijk mooi mee genomen. Ik ben tevreden, dat de ampullen daadwerkelijk iets doen voor mijn huid. Al is het lastig om dit voor jullie exact te omschrijven.

Babor Festival Edition ampullen

Wat ik fijn vind is dat door middel van deze Babor Festival Edition ampullen set een boost wordt aangeboden voor 7 dagen. Het is een ideale kuur voor huid herstel gedurende de nacht maar ook voor een frisse start van de dag. Je kunt de ampullen ook los gebruiken wanneer jij denkt dat het nodig is ;) . Mijn huid voelt hersteld en lekker zacht aan. Just how I like it.

Prijs en verkrijgbaarheid

Een Babor Festival Edition ampullen zijn verkrijgbaar voor € 24,90, je krijgt dan 7 ampullen met een totaal van 14 ml concentraat. Deze limited edition is alleen online verkrijgbaar bij o.a. nl.babor.com.

Heb jij wel eens ampullen voor je huid geprobeerd?
En wat vind jij van deze Babor Festival Edition ampullen?

Meer reviews over Babor beauty producten lezen? Klik dan hier.

10 Reacties

 1. mei 31, 2018 / 10:04 am

  Ik heb nog nooit ampullen gebruikt voor mijn huid, wel heel veel open gemaakt in het ziekenhuis en ook heel vaak me opengehaald wanneer het gaasje er niet toe dop zat en ik me sneed :), als kuur lijk t het me wel heel lekker na een feest weekend of zo.

 2. mei 31, 2018 / 11:38 am

  oe, dit klinkt goed zeg! Alleen voor 7 keer en dan €24,90 betalen, vind ik vrij prijzig

 3. mei 31, 2018 / 4:22 pm

  Wat een leuk idee! Zo een ampullen boost voor je huid. Het ziet er verzorgd uit en je oogt lekker fris.

 4. mei 31, 2018 / 5:23 pm

  Oh wat zijn ze fijn hè! Mijn moeder is er ook echt helemaal gek op hahaha

 5. juni 1, 2018 / 6:54 am

  Ze zijn zo fijn, bij mij zie je ook echt minder fijne lijntjes

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 1, 2018 / 7:49 am

   Wat heerlijk Judith. Ik moet zeggen dat ik dit nog niet heb opgemerkt, maar zo zie je het doet voor iedereen iets anders! Mijn huid gaat er wel lekker van stralen.

 6. juni 1, 2018 / 6:56 am

  Wat goed om in te spelen op het festivalseizoen. Zou het weleens willen proberen, volgens mij kan het absoluut geen kwaad om je huid lekker een boost te geven. Vind de prijs eerlijk gezegd wel meevallen. En wat de foto’s betreft; heb het vaker gezegd volgens mij maar wat maak je toch prachtige foto’s!

 7. juni 1, 2018 / 8:05 am

  Fijn dat je echt verschil merkt na het gebruik van de ampul. Het product ziet er heel wetenschappelijk verantwoord uit vind ik.

 8. juni 1, 2018 / 9:17 am

  Wat een gaaf product. Dit wil ik zeker wel een keertje uit gaan proberen. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit ampullen.

 9. juni 2, 2018 / 10:03 am

  Ik heb ook een doosje gekregen, maar nog niet gebruikt. Ga dat dus snel maar eens doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: