Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly-1

Jelly’s zijn helemaal in. Zo heb je de jelly’s om je gezicht gronding te reinigen, maar je hebt nu ook de jelly moisturizers! Vandaag test ik de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly. Hier zit hyaluronzuur in verwerkt, dit is één van de weinige ingrediënten in beautyproducten waarmee je gelijk resultaat ziet! Lees je mee wat ik van de nieuwe jelly moisturizer vind?

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Wat Clinique zelf zegt over de Dramatically Different Hydrating Jelly:
Een ongelooflijk lichte watergel die 24 uur lang hydratatie herstel biedt plus bescherming tegen vervuiling.
24 uur werkzame hydratator met Clean Shield Technology™ houdt het goede vast – zoals vocht – en filtert het slechte eruit. Versterkt de vochtbarrière van de huid en verbetert de veerkracht. Unieke watergeltextuur voelt fris aan, dringt snel door. Olievrije, niet-klevende formule laat geen residu achter. De huid is glad, sterk en gezond met een zuivere, schone gloed.

De Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly is een olievrije gelei die op de markt wordt gebracht als een vochtinbrengende crème.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Verpakking

De verpakking oogt clean en chique zoals we van Clinique gewend zijn. De kleur spreekt me overigens wel direct aan, want ik ben gek op aquamarine groen.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

De flacon is van plastic in plaats van glas en houdt door de vierkante vorm prettig vast. Er zit een pompdop op om de jelly gemakkelijk te doseren. Dit werkt prettig en hygiënisch.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Ingrediënten

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly bevat een aantal ingrediënten waaronder hyaluronzuur, die ik net al noemde. Maar in dit beautyproduct kom je het tegen in de vorm van natriumhyaluronaat, een zoutvorm van HA die effectiever schijnt te zijn werken voor de huid dan zuiver hyaluronzuur.

De Clean Shield Technology™ is geformuleerd met een vochtbarrièremix van zonnebloempittenkoek, gerstextract en komkommerextract om de huidbarrière te versterken, de veerkracht te verbeteren en het vochtgehalte van de huid in balans te houden.

Wat is om te weten is dat de Hydrating jelly is ontwikkeld door een dermatoloog en ook getest is op allergieën.
Het bevat geen parabenen, ftalaten of parfum.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Swatch

Zo ziet de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly eruit op mijn huid. De formule is vrij dun vind ik, voor een jelly had ik de formule dikke verwacht. De jelly voelt niet vettig aan, maar toch merk je wel dat deze vet op je huid achterlaat. Als je de formule niet uitsmeert blijft hij een beetje op je huid liggen.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Je ziet dat er lucht in de Jelly zit. Dit zegt iets over de lichte textuur.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Eenmaal uitgesmeerd ziet de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly er zo uit. Ik vind hem wel erg glanzen. Na een minuut of twee trekt de gel helemaal in. Ik vind hem erg prettig aanvoelen, maar vraag me af of deze wel geschikt is bij een erg droge huid.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Zelf heb ik een gecombineerde huid en bij aanbrengen op mijn gezicht voelt dit hydraterend aan.

Mijn mening

Ik gebruik dit nu al meer dan een maand en ik vind de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly fijn. Het is net weer wat anders dan een crème en verdeelt makkelijk over mijn gezicht. De formule voelt niet vet aan, maar brengt wel voldoende vocht in mijn huid en laat ook zeker een laagje vet achter. Niet zo vet dat ik hier bij het aanbrengen van mijn make-up last van heb. Nee, gewoon precies goed!

Wat ik fijn vind is dat deze moisturizer geen parabenen, ftalaten of parfum bevat. Ik gebruik hem zowel s’ ochtends voor het aanbrengen van mijn make-up als s’ avonds na het reinigen van mijn gezicht. En dat werkt goed voor mijn huid. Ik vind het fijn dat dit product hylaronzuur bevat en ik zie ook dat mijn huid er hierdoor beter uit gaat zien. De verpakking is prettig en hygiënisch en ook zit er voldoende product in de flacon, maar liefst 125 ml.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

De  Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly zou het beste werken voor de vettige / gecombineerde-huidtypen. Ik denk namelijk dat hij niet voldoende hydrateerd voor droge huidtypes. Heb je wel een droge huid? Probeer dan eens de Clinique moisture surge auto replenishing hydrator eens. Die is qua structuur wat dikker en rijker dan de Dramatically Different Hydrating Jelly.

De Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly is verkrijgbaar op de website van Clinique voor € 27,50 (50ml) en €52,00 (125ml).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: