color wow dream coat: hype of daadwerkelijk top spul?

color wow dream coat: hype of daadwerkelijk top spul?

Nadat ik de meerdere lovende recensies had gelezen en bij verschillende celebrities foto’s op instagram voorbij zag komen over het resultaat, wist ik dat ik de color wow dream coat ook gewoon eens MOEST proberen! Is het een gehypte haarproduct? Of is het daadwerkelijk top spul? Ik laat het je weten in deze color wow dream coat review!

Over color wow

Color wow wordt ook wel omgeschreven als de ‘Apple’ onder de haircare producten.

Chris Appleton, hairstylist van onder andere Jennifer Lopez en Kim Kardashian zweert bij de color wow dream coat. Geen wonder dat deze sterren altijd zo prachtig stijl haar hebben!

Dit product heeft maar dan 50 beauty awards binnen gesleept. Dat zorgt er ervoor dat ik heel wat van dit product verwacht!

Color wow dream coat

Wat color wow zelf zegt over de dream coat:

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray is een razend populair product dat het haar prachtig glanzend en glad maakt zonder pluis. Deze spray is ideaal voor haar dat is beschadigd door kleuring. Het innovatieve merk Color Wow maakt gebruikt van nieuwe technologieën waarmee een laagje rond het haar gelegd wordt om het haar de hele dag glad en pluisvrij te houden. Deze laag beschermt het haar tegen vochtige weersomstandigheden maar zal het haar niet verzwaren. Dit alles zorgt voor een prachtig effect dat tot wel 3 wasbeurten zichtbaar blijft.
color-wow-dream-coat-review

Verpakking

De verpakking ziet er strak en luxe uit. De zilveren coating geeft je een luxe gevoel wanneer je het product gebruikt. Er zit een speciale anti-lek op op de spraykop van de flacon. Handig wanneer je hem bijvoorbeeld mee op reis wilt nemen. Op de achterkant vind je de ingrediënten die in de color wow dream coat zitten.

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Dipropylene Glycol, Polysilicone-29, DMDM Hydantoin, Propylene Glycol, Glycerin, Silicone Quaternium-18, Butylene Glycol, Iodopropynyl butylcarbamate, Trideceth-7, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower, Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Potassium Benzoate, Citric Acid FORMULA #703-0

Als je net als ik graag producten uit de buurt houdt die siliconen bevatten, laat je dan niet afschrikken. Dream Coat bevat in water oplosbare siliconen die zich niet in het haar ophopen.

Het geheim achter Color Wow Dream Coat

De Color Wow Dream Coat heeft een ultra lichte formule die het haar niet vettig of zwaar maakt in tegenstelling tot traditionele oliën en serums en dat klopt inderdaad. Mijn haar voelt luchtig en licht aan!

De Dream Coat wordt geactiveerd door hitte, dus je brengt het aan op nat haart en föhnt het daarna. De micro-druppels vormen een beschermlaag die het haar glad maakt én als regenjas voor het haar fungeert. Geverfd haar neemt namelijk gemakkelijk water op waardoor het pluizig wordt, haar wat behandeld is met Dream Coat daarentegen stoot juist water af.

Gebruiksaanwijzing

  • Spray de Dream Coat Supernatural Spray op handdoekdroog haar. Gebruik het rijkelijk. Verdeel je haar in delen en zodat het product ook goed in de onderste lagen komt.
  • Föhn je haar. Door de warmte wordt de spray geactiveerd.
  • Probeer iedere sectie haar strak te houden tijdens het föhnen.
  • Maak het indien nodig af met een stijltang.

Gebruik geen andere stylingproducten voordat je de Dream Coat met hitte hebt geactiveerd. Dit doet de werking te niet heb ik gemerkt. Erna kun je prima wat settingspray of mousse gebruiken als je dat wilt. But why would you?

Swatch

Hieronder zie je hoe het product eruit ziet op mijn hand. Het is een beetje gelig en voelt niet vettig, maar eerder waterig aan. Het verdeelt makkelijk door het haar door de spraykop. Ik zou je ook aanraden om het met de flacon op je haar te sprayen en niet eerst in je handen te spuiten, dit werkt erg onpraktisch!

color wow dream coat swatch

Resultaat

Links zie je mijn haar onbehandeld met slag en oluis en rechts zie je het resultaat met de color wow dream coat. Zie je hoe stijl de rechterkant is? En ook veel minder pluizig dan links. Ik heb hier nog geen stijltang gebruikt, maar ik denk dat als ik dat doe het resultaat nog veel mooier zal zijn! Maar goed nu even zo voor de color wow dream coat review. Want dan zie je beter het resultaat van het product zonder al te veel poespas.

color wow dream coat resultaat en mening

Mijn mening

Wat me meteen opvalt is dat mijn haar on-ge-loof-lijk glad en zacht aanvoelt! Bij de haaraanzet verzwaard het meestal als ik andere producten gebruik, maar dat is bij de dream coat echt niet het geval. Het voelt niet plakkerig, stuf of droog aan. Mijn haar is pluis vrij en valt mooi.

Ik heb wel meerdere producten gebruikt die een soortgelijk resultaat beloven zoals bijvoorbeeld de Olaplex no6 Bond Smoother. Maar elk product heeft als je het mij vraagt toch weer een andere uitwerking en daarom zijn ze als je het mij vraagt ook niet met elkaar te vergelijken.

Waar ik een tijd de Olaplex no 6 gebruikte. Gebruik ik nu de dream coat wat vaker en ik hoor toch wel steeds meer complimenten over mijn haar, ondanks dat het redelijk uit model is gegroeid!

Gelukkig hoef ik er zelf niet al te veel voor te doen en doet het product zijn werk. Je begrijpt dus wel na het lezen van deze color wow dream coat review, dat ik dus dik tevreden ben! En ik begrijp wel waarom de celebraties hier bij zweren.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Color wow dream coat is verkrijgbaar in 200 ML en 500 ML. En heeft een vanaf prijs van €29,95.

  • 200 ML – € 29,95
  • 500 ML – € 59,95

Hoe hou jij je haar stijl en pluisvrij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: