Creëer een minimalistische look met de designtafels van Ignore

Designtafels van Ignore

Persbericht | Kan jouw interieur wel een vleugje Dutch Design gebruiken? Bekijk dan de nieuwe collectie van ignoree met als stijlvolle uitblinkers eettafel ‘dine’ en bijzettafel ‘wrap’. Met hun strakke en minimalistische uitstraling passen deze ontwerpen perfect binnen elke elegant gestileerde ruimte.

Over ignore

Ignore is een Amsterdamse designstudio dat gewoontes graag links laat liggen en zich focust op het creëren van onconventionele meubels en interieuraccessoires. Door bij de kern van een product te beginnen en gangbare ontwerpvraagstukken opnieuw te beantwoorden, is een collectie ontstaan waarin zowel finesse als eenvoud de boventoon voeren. In samenwerking met beginnende en gerenommeerde ontwerpers heeft ignore een sterke, elegante collectie die voor 90% in Nederland wordt geproduceerd. Het designmerk biedt de klant Dutch Design van hoge kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Bekijk de verrassende collectie op www.ignoreamsterdam.nl.

Designtafels van Ignore

Stijlvol minimalistisch interieur

Eettafel ‘dine’ en bijzettafel ‘wrap’ zijn dé eyecatchers uit de nieuwe collectie van ignore. De tafels zijn ontworpen door Marc van der Voorn en sluiten perfect aan bij de minimalistische trend van dit moment. Het flinterdunne tafelblad balanceert op een verfijnde, enkele poot waardoor de tafel niet past in het standaard plaatje dat we hebben bij een tafel. Met dit ontwerp zorgt Marc ervoor dat je met een minimalistisch design een geweldige blikvanger kunt creëren. Zowel de poot als het tafelblad zijn gemaakt van linoleum waardoor ze een bijzondere en stijlvolle uitstraling krijgen.

Designtafels van Ignore

Eettafel ‘dine’ is eigen te maken dankzij het brede palet aan leverbare kleuren. Zo is de tafel naast de 2 standaardkleuren ook leverbaar in 19 maatwerk-kleuren en in 3 verschillende breedtematen. Bijzettafel ‘wrap’ is de kleinere variant en verkrijgbaar in antraciet en off white. Deze bijzettafel maakt – net als zijn grote broer – een geweldige indruk. Combineer de tafels samen in je interieur voor een stijlvolle en minimalistische look. De producten worden volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Designtafels van Ignore

Woonaccessoires maken het af

Stijl een ruimte af met de stijlvolle woonaccessoires. Bijvoorbeeld met de vazen ‘show wood’ of ‘show marble’ van Ignore. Deze vaas trekt de aandacht vanwege het originele ontwerp en is waarschijnlijk mooier dan de bloemen die je erin zet! Show de mooiste bloemen in een strakke vaas van keramiek op een voet van massief hout of marmer. Ontwerper Julien van Hassel vangt met dit design twee verschillende werelden in één ijzersterk ontwerp. Naast vazen heeft het designmerk originele spiegels om de het interieur te voorzien van een sfeervolle twist.

Wat vind jij van de minimalistische designtafels van Ignore?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: