Gedroogde bloemen in lijst | by Manoa

gedroogde bloemen in lijst van bij Manoa

Ben je ook zo gek op de lente? En wil je het hele jaar door in je interieur kunnen genieten van jouw favoriete bloemen? Dan heb ik iets leuks voor je vandaag! Met de gedroogde bloemen in lijstjes van By Manoa heb je voor een langere periode bloemen, planten of kruiden in huis. En naast de standaard lijstjes met bloemen, kun je deze ook laten personaliseren! Ik vertel je er meer over in dit artikel.

gedroogde bloemen in lijst van bij Manoa

Over By Manoa

Wat begon als een ontspannen hobby liep uit op een eigen bedrijf. Marloes van Solingen is sinds 2018 het vrolijke gezicht achter By Manoa. Manoa is niet alleen de naam van haar dochter, maar betekent ook ‘geschenk’. Naast dat de bloemenlijstjes een geschenk zijn om te krijgen is het bedrijf een geschenk voor Marloes.

Gedroogde bloemen in lijst handgemaakt

Omdat er genoeg glas voor handen is dat hergebruikt kan worden, werkt Marloes met tweedehands glas dat ze koopt via Marktplaats of de kringloop. Ze snijdt zelf het glas en maakt de lijstjes met de hand. Ook de bloemen plukt en droogt ze in haar zelfgemaakte bloemenpers of tussen een boek. Van klaprozen en boterbloemen tot margrieten en hortensia’s, de bloemenlijstjesmaker verwerkt de meest prachtige droogbloemen in haar lijstjes.

gedroogde bloemen in lijst van bij Manoa

gedroogde bloemen in tal van variaties

De gedroogde bloemen in lijst zijn er in verschillende formaten en hebben een zwarte of koperen rand. De kleine lijstjes kun je neerzetten en de grotere ophangen. Ook de houders (van steiger- of eikenhout) maakt Marloes zelf. Met een ruime keuze aan verschillende droogbloemen en formaten lijstjes is er voor elk wat wils. Elke kamer in huis fleurt op met als decoratie een bloemenlijstje van By Manoa.

Lijstjes van waarde

Naast het standaard assortiment gedroogde bloemen in lijsten,amaakt de kunstenares lijstjes op maat. Met de handgemaakte bloemenlijstjes wil Marloes mensen raken en blij maken. Ze vertelt: ”Het is telkens weer bijzonder om een lijstje te mogen samenstellen, zodat het écht bij de persoon past”. Denk aan de bloem die je doet denken aan je overleden oma of een bloem uit een bruid- of rouwboeket. Door je favoriete bloem te laten vereeuwigen is het voor altijd mogelijk de mooie herinnering te koesteren.

gedroogde bloemen in lijst van bij Manoa

Prijs en verkrijgbaarheid

De duurzame bloemenlijstjes zijn verkrijgbaar vanaf € 8,95 op de website van Bymanoa.

1 Reactie

  1. april 29, 2021 / 2:52 pm

    Wat een leuk idee! De lente is ook wel echt een fijn seizoen vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: