De leukste geboorte versiering voor je pasgeboren kindje

Leukste geboorte versiering

Hoera je bent zwanger gefeliciteerd! Hoe kun je dit nou beter aankondigen dan met leuke geboorte versiering en geboorteborden. Als je het geslacht al weet, dan kan je de geboorte versiering van tevoren inkopen. En anders kun je altijd nog je man of kraamverzorgster om hulp vragen om geboorte versiering te regelen in de kraamtijd. Voor wie er op zoek is naar geboorte versiering – voor zichzelf of voor een ander – heb ik de leukste geboorte versiering op een rij gezet.

Geboorteborden

Je bent opzoek naar leukste geboorte versiering. Dan zou je eens kunnen kijken naar geboorteborden. Deze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Je hebt een geboortebord voor aan het raam. Of heb je liever geboorte versiering buiten? Denk dan bijvoorbeeld aan een geboortebord om in de tuin te steken. Maar ook kun je en geboortebord prima aan je deur hangen. Ik laat je hieronder wat voorbeelden zien ter inspiratie.

Leukste geboorte versiering -  geboortebord raam

Geboortebord aan het raam

Het meest bekende geboortebord is denk ik wel het makelaars bordje dat je vaak ziet hangen aan het raam. Dit keer natuurlijk niet met een te koop boodschap erop, maar met de naam van jullie baby! Ze zijn gemakkelijk te bevestigen (en erna ook weer te verwijderen), want als je net bevallen bent heb je geen versiering nodig met veel poespas. En in tal van kleuren en designs verkrijgbaar. Super makkelijk als je geen ruimte hebt in je tuin, of als je bijvoorbeeld in een appartement woont.

Leukste geboorte versiering -  geboortebord tuin

Geboortebord in de tuin

Heb je een mooie voortuin, ga dan voor een hip geboortebord in de tuin. Zo laat je iedereen op unieke wijze weten dat je baby is geboren. Vaak kun je deze personaliseren met de naam van je kindje erop. En ook zijn ze in meerdere designs en afmetingen verkrijgbaar. Een geboortebord is ook makkelijk te plaatsen, doordat ze worden geleverd met een stok die je zo in de grond kunt steken. Duw wel even wat extra aan, want het zou zonde zijn als hij met een windje omvalt.

Een verkeersbord als geboortebord

Hou je niet zo van traditioneel? Maar wil je toch wel een apart geboortebord plaatsen? Denk dan eens aan een verkeersbord als geboortebord. Helemaal leuk, vooral wanneer je een zoontje krijgt. Of je man in de bouwvak werkt.

Leukste geboorte versiering -  verkeersbord als geboortebord
Leukste geboorte versiering -  verkeersbord als geboortebord
Leukste geboorte versiering -  geboortevlaggen
Leukste geboorte versiering -  geboortevlaggen

Geboortevlaggen

Ook geboortevlaggen worden steeds populairder. Als je al een vlagstockhouder bevestigd hebt, is hij zo opgehangen.

Geboorte raamstickers

En wil je niks in je tuin of aan je raam. Dan kun je ook gaan voor een raamsticker. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen met wat zeepsop en water. En ze sieren je voorraam gelijk helemaal op.

Leukste geboorte versiering -  raamstickers
Leukste geboorte versiering -  raamstickers

Dit ziet er toch hartstikke feestelijke uit en hier kan geen voorbijgang meer voorbij lopen zonder het heugelijke nieuws te zien.

Geboorte slinger

Een geboorte slinger kun je zowel binnen als buiten ophangen. Let er dan wel even op dat hij uv en weerbestendig is. Het zou zonde zijn als je geboorteslinger na een goede regenbui stuk is.

Leukste geboorte versiering - Geboorte Slinger
Leukste geboorte versiering - Slinger


Ooievaar

Of wat dacht je van een traditionele ooievaar die je zo aan het raam kunt plakken met zuignappen.

Leukste geboorte versiering ooievaar op raam

Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete geboorte versiering. Ben je iemand die flink uitpakt met toeters en bellen? Of houd je het liever wat meer subtiel? Laat mij weten hoe jouw leukste geboorte versiering eruit ziet, met een reactie onder dit blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: