Kids uitje | De leukste indoor speeltuinen van Utrecht

Heb jij een peuter of kleuter die gek is op klauteren of klimmen? Of niet stil kan zitten? Of wil je er graag met je kindje op uit? Een indoorspeeltuin is dan de ideale uitkomst. Zeker als het ook nog eens slecht weer buiten is. Ik zet vandaag de leukste indoor speeltuinen van Utrecht voor je op een rij. Kies er eentje uit en geniet!

Leukste indoor speeltuinen Utrecht

Woon je in Utrecht en ben je opzoek naar de leukste indoor speeltuinen? Ik zette mijn favoriete indoorspeeltuinen van Utrecht voor je op een rij! Lees je mee?

Play-in – Leidsche rijn

In de wijk Leidsche Rijn bij de winkelstrip The Wall, vind je de Play-in. Er is hier zoveel te doen! Je kunt er klimmen, jumpen of gewoon spelen.

indoorspeeltuin utrecht play-in leidsche rijn

En wil je meerdere activiteiten met elkaar combineren? Dan kun je hiervoor een combinatie ticket kopen. Das een stuk voordeliger! Wil je een verjaardagsfeestje vieren? Ook daarvoor is de Play-in uitermate geschikt. Ze hebben grote tafels waar je met meerdere kinderen aan kan zitten. Je mag je eigen taart meebrengen en ze helpen zelfs mee met zingen.

indoor speeltuin kidzcity utrecht

KidZcity

In de schepenbuurt vlakbij het Julianapark zit het grote indoor attractiepark KidZcity. Ze hebben hier 5000m2 aan indoorspeeltuin en 12 attracties en speeltoestellen. Zo hebben ze een klimdoolhof, draaimolens, botsauto’s, lasergames, een super toffe familieglijbaan en nog veel meer: er is voor elk wat wils. De allerkleinsten kunnen veilig spelen in een speciale zone met ballenbak, speelhuisjes en een echt verkeerparcours. Echt een top speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar.

indoor speeltuin utrecht monkey town

Monkey Town IJsselstein

Monkey Town IJsselstein is een indoor speelparadijs dat beschikt over 2500 m² speelplezier. De kinderen hier genieten van activiteiten zoals: klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines. En ook is er nog een voetbalzone. En een super hoge vulkaan om tegenaan te klimmen en vanaf te glijden. Daarnaast bieden ze ook nog lasergamen aan voor kinderen.

indoor speeltuin utrecht monkey town

Monkey Town Maarssen

Naast Monkey Town Ijsselstein kun je er ook voor kiezen om naar Monkey Town Maarsen te gaan. Deze zit direct tegenover station Maarssen. Dit speelparadijs is net weer wat anders ingericht. En ook is er voor de kleintjes een apart peuter gedeelte. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen. Er zijn grote trampolines, vijf glijbanen (waarvan drie voor échte waaghalzen), een grote speel kooi met allerlei hindernissen. Daarnaast kunnen jong en oud zich uitleven in de laserjungle!

indoor speeltuin utrecht ballorig

Ballorig Utrecht

Ballorig Utrecht is een overdekt indoor speeltuin utrecht, geschikt voor kinderen tot 12 jaar. De kids kunnen hier genieten van activiteiten zoals: klimmen, klauteren en zich natuurlijk ook uitleven op het autocircuit of de trampolines. Wie springt het allerhoogst? Ook tof: zoef in een grote band van de brede glijbaan af! Van onderen! Voor kleine kids is er een apart peutergedeelte en er is zelfs een speciale babyhoek, fijn!

Ballorig Houten

Ook in Houten is er een Ballorig te vinden. Kinderen vanaf vier jaar kunnen eindeloos rondrijden op het racecircuit of ‘vliegen’ boven het hoofd van papa en mama in (bijna) echte traphelikopters. Tof! Klauter tot aan de top van de hoge klimvulkaan? Met de glijbaan ben je zo weer terug beneden, super snel! Voor kleintjes tot vier jaar is er een apart gedeelte waar zij lekker kunnen ravotten.

indoor speeltuin utrecht ballorig houten

Pretfabriek

In Woerden vind je de Pretfabriek. Leef je uit in indoor speeltuin de Pretfabriek. Je vind hier glijbanen, klimtoestellen, trampolines, een verkeersparcours met échte stoplichten. Natuurlijk is er ook een apart speelgedeelte voor de allerkleinsten, wel zo veilig. In de Pretfabriek kun je naast lekker spelen ook terecht voor diverse toffe workshops en andere activiteiten. Neem snel een kijkje!

Jungle Jems

In Zeist is binnenspeeltuin Jungle Gemz te vinden. De kinderen kunnen er klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met superlego, ravotten in het ballenbad en springen op trampolines. Verder is er een voetbalzone en een superhoge vulkaan om tegenaan te klimmen en vanaf te glijden, cool! En voor de kleintjes is er een rustiger, afgeschermd speelgedeelte. Ideaal voor een dag vol met speelplezier of voor een kinderfeestje.

Indoorspeeltuin Plezier

Indoorspeeltuin Plezier is gevestigd in Soesterberg. Het is een leuke binnenspeeltuin die doordeweeks gerund wordt door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt (Jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis). Zij geven jongeren die buiten het reguliere onderwijs vallen een kans zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. En van waarde te zijn voor onze maatschappij/ Hoe mooi

Indoorspeeltuin Patioland

Het kinderspeelparadijs Patioland is gelegen in Houten. De kinderen kunnen kinderen eindeloos klimmen, klauteren en springen. Ook is er de mogelijkheid om een ritje te maken in een eenden wagentje.

Geniet jouw kind lekker in één van bovenstaande indoorspeeltuinen? Dan kan jij lekker even genieten van een bak koffie aan een van de tafels. Of nog even wat werk afmaken? Daarnaast kun je bij de meeste locaties ook samen met je kind heerlijk genieten van een lunch.

–>Lees hier: andere tips voor kinderuitjes

Ben jij al eens bij een van bovenstaande indoor speeltuinen in en om Utrecht geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: