Stijlvolle peuter zonnebril Dooky Bali

dooky zonnebril bali

Nu het mooier weer wordt, laat de zon zich weer vaker zien. En dat betekend zon in de oogjes! Vooral kinderogen zijn gevoeliger dan volwassen ogen en kunnen gemakkelijk beschadigd raken door de UV-straling van de zon. Daarom is het belangrijk om je kind te voorzien van een goede zonnebril, zoals de stijlvolle en beschermde peuter zonnebril. Ik neem je mee in deze  review van de Dooky zonnebril Bali. Lees je mee?

Dooky zonnebril Bali

Als je bekend bent met het merk Dooky dan weet je dat er al een aantal zonnebrillen varianten uitgebracht zijn door Dooky: De Aruba , Fiji, Santorini en de Martinique, allemaal gericht op kinderen tussen de 0-36 maanden. Dus net iets te klein voor échte Peuters. Daarom komen ze nu met de Dooky zonnebril Bali gericht op kinderen tussen de 3 en 7 jaar.

Bescherming tegen UV-straling

De Dooky Junior zonnebril is speciaal ontworpen voor peuters en biedt optimale bescherming tegen de schadelijke UV-straling (UV-400) tegen de zon. De brilglazen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, dat 100% bescherming biedt tegen UV-A en UV-B straling. Hierdoor zijn de ogen van je peuter goed beschermd tegen de zon en kan hij of zij zonder zorgen buiten spelen.

Stijlvol ontwerp

De Dooky Junior zonnebril is niet alleen functioneel, maar ook nog eens heel stijlvol. Het ontwerp van de zonnebril is modern en past goed bij de stijl van jonge kinderen. De bril heeft een zwarte kleur en is voorzien van de tekst “Dooky Junior” op de zijkant. Hierdoor kan je peuter er niet alleen veilig uitzien, maar ook nog eens heel trendy. Daarnaast is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, mintgroen, roze, beige en blauw.

dooky zonnebril bali

Comfortabele pasvorm

Een zonnebril moet niet alleen beschermen, maar ook comfortabel zitten. De Dooky Junior zonnebril heeft een comfortabele pasvorm die speciaal is ontworpen voor peuters. De bril is lichtgewicht en voorzien van zachte oortips die niet knellen achter de oren. Hierdoor zal je peuter de bril zonder problemen kunnen dragen en zich vrij kunnen bewegen.

Duurzaamheid

De Dooky Junior zonnebril is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook nog eens duurzaam. De bril is gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. Hierdoor kan de zonnebril tegen een stootje en zal hij niet snel kapot gaan. De bril wordt geleverd met een handig opbergetui, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen en opbergen als je hem niet nodig hebt.

Onze mening over de Dooky zonnebril Bali

Sinds onze zoon de Dooky zonnebril Bali heeft, neemt hij deze wanneer er zon is standaard mee naar buiten. Hij ligt hier bij ons in de gang op de schoenenkast. Hij geeft zelf aan zon in zijn ogen niet fijn te vinden. En ook tijdens het spelen blijft deze zonnebril fijn zitten. De pootjes sluiten mooi aan achter zijn oren. En de zonnebril is erg flexibel, waardoor hij niet gelijk breekt of kapot gaat wanneer hij een stootje krijgt, of als hij valt. En dat is natuurlijk super fijn. De wat hardere plastic varianten, en dan spreek ik uit eigen ervaring, zijn zo kapot.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Dooky zonnebril Bali is verkrijgbaar voor een vanaf prijs van € 22,95.

Wil je meer informatie over de fijne Dooky Bali zonnebril? Of wil je meer weten over andere Dooky producten? Kijk dan op de website van Dooky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: