Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Wie Doutze’s Instagram in de gaten houdt had al een tipje van de sluier kunnen zien, maar ja who could have guessed it?

Onze eigen Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van Hunkemöller! Het topmodel is nu “Brand Ambassador” van het bekende lingeriemerk Hunkemöller.

Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Maar belangrijker nieuwe is nog wanneer komt de nieuwe lingerie collectie uit? Vanaf 27 oktober zal  de eerste lingerie online verkrijgbaar zijn. En vanaf 31 oktober is de collectie die in samenwerking met Doutzen is ontworpen verkrijgbaar genaamd: Doutzen’s Stories’ . Een erg betaalbare collectie die al begint vanaf € 14,99.

Om eerlijk te zijn vond ik de collectie van Sylie Meis al wauw, vandaar dat ik extra benieuwd ben naar Doutzen haar collectie! Als super model draagt ze de laatste trends van de duurste merken. Als dit zich vertaald in een eigen ontwerp, wie weet wat ons te wachten staat!

Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Doutzen reisde speciaal af naar Rome voor de fotoshoot van de ‘Doutzen Stories’ . Als je deze foto’s bekijkt is er echt geen twijfel mogelijk! Het internationale topmodel en de lingeriespecialist passen perfect bij elkaar!

Had jij verwacht dat Doutzen Kroes het nieuwe gezicht is van Hunkemöller? En wat vind je van de eerste shots van de nieuwe collectie?

2 Reacties

  1. september 14, 2016 / 9:48 am

    Zo heeft Hunkemoller daar even geschoord zeg! Doutzen wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: