Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

Ben je opzoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau of verjaardagscadeau voor je eigen kindje of dat van een ander? Of wil je graag meer te weten komen over de karaktereigenschappen van je kindje? Dan heb ik vandaag het ideale cadeau voor jou: De Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster. Lees je met me mee, ik vertel je er alles over.

Over Een kijkje in jezelf

De zussen Carol van Eijck en Debby Engels zijn het gezicht achter de startup Een kijkje in jezelf. Na hun eigen zoektocht zijn ze erachter wie ze zijn, wat ze kunnen en – nóg belangrijker – waar ze plezier aan beleven. Door een flinke portie zelfreflectie ontdek je wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je deze kunt ontwikkelen. Door een groei in eigenwaarde kom je erachter waar je écht gelukkig van wordt. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Dat geven ze graag door aan de hand van hun inspirerende producten.

Donatie aan het goede doel

Wat voor mij een Kijkje in Jezelf extra speciaal maakt, is omdat zij beseffen dat niet ieder kind het goed getroffen heeft in het leven. Daarom hebben de zussen besloten te doneren aan een goed doel. Per 3 maanden wordt er een passende charitatieve instelling met betrekking tot kinderen uitgekozen die financieel gesteund wordt.

Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

Kijkje in jezelf kindercadeau poster

De Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster is handgemaakt. En bevat een subtiele tekening van Dilys Art. Een tekening die representatief is voor het eerste figuur van het betreffende kindje, volgens een astrologische Chinese methode Nine Star Ki.

Nine Star Ki

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Bij deze bijzondere vorm van astrologie staat de Chi energie centraal staat. Je persoonlijke Negen Steren-horoscoop geeft aan hoe de levensenergie Chi zich door jouw leven beweegt. Het helpt je patronen te ontdekken en te doorbreken en laat je inzien wat je nodig hebt om verder te ontwikkelen.

Aan de hand van je geboortedatum wordt er een combinatie van drie getallen berekend. Deze is weer samengesteld uit negen andere getallen: water 1, aarde 2, hout 3 en 4, aarde 5, metaal 6 en 7 aarde 8 en vuur 9.

De drie getallen die uit de berekening komen zijn je hoofdgetal (jaargetal), controlegetal (maandgetal) en aanleggetal (uitingsgetal).

 • Je jaargetal staat voor innerlijke drijfveren;
 • Je maandgetal staat voor je diepere grond die vaak tot uiting komt als je onder druk staat;
 • Je uitingsgetal vertelt hoe je in het dagelijkse leven beweegt en communiceert.
Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

9 verschillende verschijningsvormen

Een kijkje in jezelf heeft de Nine Star Ki methode nog eens versimpeld. Dit deden ze door de 9 verschillenden verschijningsvormen een naam te gegeven, waar een kind zich mee kan associëren.

 1. De voelspriet
 2. Hartenlief
 3. Ideeënbus
 4. Wereldreiziger
 5. Piraat
 6. Koning(in)
 7. Pretletter
 8. Overwinnaar
 9. Artiest

In de beschrijving van de Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster worden alle drie de elementen voor je kindje beschreven. En gekoppeld aan positieve eigenschappen van je kindje.

Je krijgt informatie over wie je kindje in de kern is, hoe het met emoties omgaat en hoe het handelt. Door deze inzichten in je dagelijks leven toe te gaan passen, kun je jouw leven ten positieve beïnvloeden op het gebied van relaties, de band met je kinderen, je carrière of ondernemerschap of de persoonlijke ontwikkeling van je kindje. Het kan je ook helpen bij het aanbrengen van structuur of andere zaken. Dus bij zaken die wellicht minder ontwikkeld zijn.

De Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster is niet alleen erg leuk voor je eigen kind om later terug te lezen. Maar kan ook voor jou als ouder een kompas zijn: ‘hoe om te gaan met het karakter en de persoonlijkheid van je kindje’ . Waarom maakt het ene kind makkelijk contact en het andere weer niet? Waarom trekt het ene kind zich terug, terwijl het andere op onderzoek uit gaat.

Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

Mijn mening

Sommige ouders hebben moeite met het herkennen wat hun kind nodig heeft. Nou moet ik heel eerlijk zeggen dat ik dat (gelukkig) als moeder van Zayn niet heb. Juist daarom, vond ik het erg leuk om terug te lezen dat de hele uitleg klopt als een bus. Zayn zijn drie elementen waren vertaald de: Overwinnaar, de Koning en de Pretletter.

Hoe klein Zayn ook is, al vanaf baby af aan heeft hij een sterke eigen mening. Hij doet niks tegen zijn zin en heeft een duidelijke mening over hoe dingen moeten. Als je hem uitlegt hoe hij iets moet doen, dan zal hij dat zeker oppakken, maar hier wel zijn eigen draai aan geven.

Zayn houdt ervan om goed behandeld te worden. Zijn de kinderen of volwassenen om hem heen onaardig? En niet oprecht? Dan kan je het schudden bij hem. Ondanks dat hij soms kan rond springen als een stuiterbal, heeft hij een bepaalde rust en zekerheid in zich. Ik hoor dan ook vaak, mama ik kan dit wel, zonder dat hij het eigenlijk kan. Door te proberen en leert hij vaak snel hoe dingen gaan.

Samen zijn dat is waar jij van houdt, met je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes. En er een feestje van maken. Elke dag sta jij op met een lach op je gezicht en je bent dan ook niet snel sacherijnig te krijgen. Maar owee als jij sacherijnig bent, berg je dan maar.. want iedereen zal het weten. Vaak is je humeur ook zo weer omgeslagen. En je kan uren praatjes maken over van alles en nog wat. Je kan van simpele dingen genieten, zoals het spelen met wc-rollen. Waar andere kinderen blij zijn met groot speelgoed, kun jij ook prima genieten van de kleine dingen.

Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

Mijn moederhart maakt een sprongetje als ik al deze mooie eigenschappen lees op de Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster. Wat zijn wij toch ontzettend trots op onze zoon. En super blij met deze mooi gepersonaliseerde poster, die we in zijn kamer hebben opgehangen. Voor nu hangt hij netjes aan de muur, maar wordt je wat ouder? Dan verwacht ik dat we deze nog wel eens van de muur zullen halen en er samen wat van zullen lezen.

Dit cadeau is uitermate geschikt als geboortecadeau (die variant is er ook), of als verjaardagscadeau. Of wanneer je als ouder dus meer inzicht wilt krijgen in de karaktereigenschappen en het basiskarakter van je kindje. Het is een mooie leidraad om het karakter van je kindje verder te ontwikkelen met het oog op de positieve kanten. De tekening is prachtig en past helemaal bij de drie elementen. En heb jij een getint kindje? Stuur een kijkje in jezelf dan gewoon even een berichtje… Ze passen met liefde de haarkleur en ogen voor je aan. Het cadeau moet natuurlijk wel passen bij jouw kleintje natuurlijk!

Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster

Prijs en verkrijgbaarheid

De Een Kijkje in jezelf kindercadeau poster is verkrijgbaar op de website van Een Kijkje in Jezelf.

De poster is verkrijgbaar in twee maten:

❤︎ 20×30 – € 34,95
❤︎ 30×40 – € 39,95

Ik vraag me nu af. Weet jij goed wat de eigenschappen van je kindje zijn? En wat vind jij van dit cadeau? Laat het me weten in de comments hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: