Essence, CATRICE en L.O.V event

Essence, CATRICE en L.O.V event

Ik liet er de afgelopen week al wat over doorschemeren in mijn instastories. Ik ging dinsdag naar het Essence, CATRICE en L.O.V event, waar de nieuwe make-up collecties van deze merken werden gepresenteerd. Kijk je met me mee?

Essence, CATRICE en L.O.V event

Op het event van afgelopen dinsdag werden de nieuwe producten voor het komende najaar van de zussen Essence, Catrice en LOVcosmetics gepresenteerd. Ik had de eer om de aller nieuwste producten te mogen zien en testen. Het komende najaar kunnen we weer heel wat toffe producten verwachten van deze drie merken. Ik vertel je alles over het Essence, CATRICE en L.O.V event en de nieuwe najaarscollectie 2018.

Het event vond plaats bij Zoku, een toffe locatie midden in hartje van Amsterdam waar je in een groene weelde kunt vertoeven. Ik had bij binnenkomst even het idee in de rimboe te zijn beland!Bij binnenkomst kreeg ik gelijk een lekkere alcohol vrije cocktail in mijn handen gedrukt. En hij smaakt echt niet verkeerd.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Essence

Oké tijd om de nieuwe producten van het merk Essence te ontdekken.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Van prachtige Oogschaduwpalettes, nieuwe concealers.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Tot aan foundations in heel veel kleuren.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Niet te vergeten de fijne lipproducten en ook aan de nagels is gedacht.

Essence, CATRICE en L.O.V event

ook de essence mascara’s waren aanwezig.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Catrice

Ook Catrice pakt dit najaar uit met heel veel nieuwe producten. Wat mij opviel is dat er veel producten waren met holo, glitter en prisma effect. En natuurlijk niet te vergeten de najaarskleuren die niet mogen ontbreken.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Veel mensen waren erg te spreken over de  ‘Prime and Fine’ Professional Contouring Kit, maar niet getreurd want Catrice komt met een nieuwe contourkit dit najaar.

L.O.V.

Ook werden de nieuwe producten van L.O.V voorgesteld. Ik testte al eerder wat L.O.V. producten uit en was hier razend enthousiast over. Het merk LOV is wat exclusiever en luxer dan de zusjes Essence en Catrice, en daardoor niet overal verkrijgbaar. Het is te vinden bij een aantal filialen van Etos, maar niet bij alle.

Essence, CATRICE en L.O.V event

De BLUSHment Blurring Blushes (links) zijn stuk voor stuk prachtig en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De tekening die erin zit vind ik echt heerlijk om naar te kijken. De Perfectitude primer is nieuw in het assortiment. In deze primer zit hyaluron verwerkt. Je ziet en voelt dat hij goed is voor je huid.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Deze blush palette vind ik ontzettend mooi. Ik zou hem alleen al kopen voor de vormgeving, maar ook de pigmentatie is super.

Essence, CATRICE en L.O.V event

De oogschaduwpalettes hebben allemaal een speelse, leuke naam. En ook de oogschaduws in het palette hebben allemaal een unieke. Op het beschermplastic staat bij elke palette een quote en de pallets hebben voor het gemak een magnetische sluiting. Ik vind ze stuk voor stuk super en zou ze allemaal wel willen aanschaffen.

Essence, CATRICE en L.O.V event

De L.O.V. lipsticks zit in een prachtige gouden verpakking en zijn in verschillende tinten verkrijgbaar. De L.O.V. Blurring Bronzing Powder mag ook zeker niet ontbreken in je stash, en geeft je wel een prachtige glow.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Facecharten onder leiding van Wendy Buiter

Wat ik super leuk vond is het Facecharten onder leiding van Wendy Buiter. We kleurende een zelf ontworpen tekening van Wendy in met L.O.V. make-up producten. Ik wist het niet maar het schijnt dat veel visagisten en modestylisten dit ook doen. Ik heb er echt de tijd genomen en was er zeker een halfuur mee bezig, want ik hou van creatief zijn. De innerlijke Picasso kwam in mij naar boven. héhé!

Essence, CATRICE en L.O.V event

Het is best grappig om te ervaren dat make-up die je normaal gesproken op je huid smeert een heel ander effect op papier geeft. Ik ging voornamelijk te werk met mijn vingers, maar gebruikte ook een watje en oor staafje. En ben super tevreden over het resultaat.

Essence, CATRICE en L.O.V event

Ook waren er allemaal lekker hapjes en drankjes aanwezig. Wat mij betreft was het een hele leuke, gezellige en inspirerende middag.

En ook liet ik nog een faketattoo zetten, die er na 5 dagen nog prima op zit. Iedereen dacht dat ik een echte had laten zetten… Oops!

Essence, CATRICE en L.O.V event

De nieuwe producten van alle merken zullen rond half augustus verkrijgbaar zijn. En ik kreeg aan het eind van het event ook nog een goed gevulde goodiebag mee. Dus jullie gaan zeker wat leuke reviews terug zijn van deze mooie merken.

Bedankt voor de uitnodiging voor het Essence, CATRICE en L.O.V event, HappylifePR. En voor de gezelligheid, lekkere hapjes en de te gekke workshop!

13 Reacties

 1. juli 16, 2018 / 8:45 am

  Ziet er heel leuk uit en wat een leuke producten zag ik!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 16, 2018 / 9:46 am

   Ja, hé binnenkort komt er een update met wat meer informatie over alle nieuwe producten 😉

 2. juli 16, 2018 / 10:46 am

  Oeh, ik ben benieuwd naar die Perfectitude primer, ik gebruik heel graag skincare met hyaluronzuur, maar ik heb nog nooit een primer gehad waar het in zit. Wat leuk zeg, dat facecharten. Wauw, je hebt er echt iets moois van gemaakt zef!

 3. juli 16, 2018 / 1:29 pm

  Ik heb niet veel met make-up maar ik geniet wel van alle mooie kleurtjes van de producten! Het ziet er allemaal zo vrolijk uit. Leuk!

 4. juli 16, 2018 / 5:55 pm

  Hier wordt ik dus helemaal happy van, haha! Mooie kleuren, mooie foto’s gemaakt en wat een gave producten allemaal! Leuk artikel van gemaakt!

 5. juli 16, 2018 / 6:33 pm

  Tuurlijk! Jij ging hierheen voor de cocktail. Wist ik wel hoor, haha. Mooi al dat groen!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 17, 2018 / 12:37 am

   hehe ik wist niet eens dat ze alcohol vrije cocktails hadden. Maar eerlijk, heb nog nooit zo’n lekkere cocktail gehad. Normaal smaken ze alleen naar siroop als ze alcohol vrij zijn.

 6. juli 16, 2018 / 6:40 pm

  Ah wat leuk dat je hier heen kon gaan! Ik was ook uitgenodigd maar moest helaas gewoon werken 🙁 Ziet er tof uit!

 7. juli 16, 2018 / 8:34 pm

  Oh, wat een leuk event! Allemaal leuke producten waar ik heel nieuwsgierig naar ben.

 8. juli 17, 2018 / 8:22 am

  Wat een gaaf event zeg! En dat inkleuren met de producten, lijkt me ook heerlijk om te doen!

 9. juli 18, 2018 / 11:17 am

  Wat is Zoku toch een paradijsje. En leuk om foto’s van het event te zien, ik kon helaas niet, maar zo ben ik toch weer helemaal bij ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: