Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara

Essence komt met een nieuwe mascara de Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara. Een mascara die lang en goed blijft zitten, die je wimpers voller doet lijken en zorgt dat ze in het oog springen.

De meeste mascara’s die ik gebruik zijn erg duur. Maar duurkoop hoeft niet perse te betekenen dat een product goed is. De laatste tijd ben ik op de Essence tour en ik moet zeggen dat het mij niet tegen valt. Je kunt het al wel raden… ik probeerde de Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara uit en was er prima over te spreken!

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara

Verpakking

De verpakking van de Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara is zwarte en simpel en heeft een geel accent met roze letters. De borstel kun je makkelijk losdraaien en houdt prettig vast. De borstel vind ik perfect! Het is een redelijk standaard borstel met veel flexibele haren die de wimpers goed krult. De hoeveelheid haren zorgen er bij mijn wimpers voor dat ze mooi gesepareerd blijven. Het einde van de borstel loopt helaas alleen niet in een punt, waardoor je met aanbrengen last kunt hebben van klontjes.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara

Voor en Na

Ik begin natuurlijk met een foto van een onopgemaakt oog, zodat jullie het resultaat van de mascara goed kunnen zien.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara

De borstel geeft voor een budget mascara indrukwekkend veel volume en diepte. De mascara zelf is niet te droog en niet te nat maar perfect om de lagen op te bouwen. Zelf breng ik meestal 2 laagjes aan. Dit is geen heilige graal, ik merk dat dit voor mij het beste werkt. Het valt me op dat op deze borstel precies genoeg mascara komt om mee te werken. De zwarte textuur maakt de wimpers zwart en geeft een expressieve blik.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara

Het resultaat is zeker niet slecht, alleen vind het wel erg jammer dat de wimpers een beetje aan elkaar gaan plakken. Dit ziet er toch wat onnatuurlijk uit. Wellicht dat dit ook te maken heeft met de borstel die niet in een puntje loopt? Ik durf het zo niet te zeggen. Wel geeft de mascara voldoende diepte. De wimpers lijken echt dikker en de mascara lijkt zowaar een boost te hebben gegeven aan mijn wimpers.

Voor het bedrag zou ik het zeker niet laten deze Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara te kopen. De mascara blijft de gehele dag goed zitten en loopt niet snel uit! Ook is hij makkelijk te verwijderen bij het reinigen van je gezicht.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,39

Heb jij de Essence Get Big Lashes Volume Boost Mascara al geprobeerd?
Wat vind jij?

P.s. Wil je meer reviews zien van Essence producten? Lees hier dan verder.

7 Reacties

 1. augustus 3, 2016 / 9:04 am

  Een goede budget mascara vind ik soms lastig te vinden. Ik heb er 1 van Essence gehad die ik drama vond, maar ik wil er zeker wel weer eentje gaan proberen.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 3, 2016 / 10:38 am

   Owjee! Ik heb het idee dat ze hun lijnen wel echt hebben verbeterd!

 2. augustus 3, 2016 / 10:32 am

  Wat een prachtig effect geeft deze mascara.
  Deze ga ik zeker even onthouden wanneer ik weer toe ben aan een nieuwe mascara.
  En voordat prijsje is hij zeker het proberen waard.

 3. Kubra
  augustus 3, 2016 / 11:22 am

  De mascara van Hema eigen merk is ook erg fijn! Goude verpakking.

 4. augustus 3, 2016 / 11:53 am

  Prima mascara, zeker voor de prijs.. jammer dat ie ietwat de haartjes aan elkaar plakt.

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 3, 2016 / 1:14 pm

   ja, dat vind ik nou zelf ook een beetje jammer.. maar ik denk dat dit komt door de punt van de borstel.

 5. augustus 4, 2016 / 11:45 am

  Ik heb vaak bij nieuwe mascara’s dat het aan elkaar plakken van wimpers meer voorkomt. Soms helpt het om het borsteltje even af te deppen met een tissue. Ik gebruik al een tijd de Princes lashes mascara van Essence en die vind ik echt heel fijn werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: