Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara

Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara-2

Alweer een paar weken geleden plaatste ik een artikel online waarin ik de nieuwe Essence Herfst/Winter make-up collectie 2018 liet zien. Daarin zat ook deze Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara. Ik word altijd erg enthousiast van nieuwe producten van Essence en vooral van de volumizing & strenghtening mascara’s! Een goede budget mascara is toch nog best moeilijk te vinden. Daarom vertel ik jullie in dit artikel meer over Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara.

Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara

Essence over deze mascara:

De mascara met applicator in een speciale “pinda-vorm” verlengt wimpers en geeft ze supervolume. Alle wimpers krijgen kleur in slechts één handomdraai. Onweerstaanbaar effect! Het speciale tint complex versterkt je wimpers.
Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara-3

Verpakking

De huls van de Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara is zwart met roze/paarse accenten en een witte tekst. Op de dop staat: Lash + Tinting Complex.

Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara

Niet alleen de huls heeft een pinda-vorm maar ook de applicator vind ik iets weg hebben van een pinda shape. Ik wel meerder borstels gezien zoals deze, dus ik vind het niet echt wat bijzonders, behalve dat het voorste gedeelte van de applicator toch wel wat langer is dan de meeste applicators. Of dat zorgt voor een beter resultaat? Dat test ik zo uit.

Op de achterkant vind je wat uit leg over de mascara en een sticker met de kleur-01 Black.

Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara

De applicator is gemaakt van haartjes en niet van plastic spikes, zoals bij veel andere budget mascara’s wel het geval is. Mijn voorkeur gaat uit naar haartjes. Ik heb het idee dat mijn wimpers hier minder door gaan klonteren. En dan krijg je zo’n spinnenpoot effect. Jikes!

Swatch

Hieronder zie je hoe de Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara eruit ziet op mijn wimpers.

Op de linker bovenste foto geen mascara. De rechter kijk ik gewoon vooruit met 1 laagje. De twee rij van links is met twee laagjes mascara. Op de linker foto kijk ik omhoog en op de foto ernaast opzij.
Dan de onderste rij ook hier heb ik twee laagjes mascara op. Op de linker foto kijk ik naar beneden en de rechter foto naar rechts. Ik ben blij verrast met het resultaat. Jeetje wat een verschil!null

Essence I need a miracle! volumizing & strengthening mascara-6

Mijn mening

Ik ben super enthousiast over de mascara. Jeetje wat geeft deze mascara mijn wimpers een lengte. Maar ik heb van mezelf dan ook al wel langere wimpers. Wat ik fijn vind is dat de Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara mijn wimpers mooi separeert en ze goed zwart maakt.null

Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara

Conclusie

Als je het mij vraagt een prima budget volumizing & strenghtening mascara die de hele dag goed blijft zitten. Mijn wimpers worden verlengd en krullen mooi. Aan het eind van de dag kan ik geen fall-out constateren onder mijn ogen. Yes, I like it!  Wat nou precies het speciale tintcomplex moet doen voor mijn wimpers, ik weet het niet… ik kan alleen maar vertellen dat ik tevreden ben met het resultaat.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara kost € 3,59 en is te koop in de drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij deze Essence I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara al geprobeerd?

6 Reacties

  1. oktober 11, 2018 / 3:12 pm

    Wat een mooie mascara! En een super mooie review heb je gemaakt! Ik ga dit onthouden voor als ik den nieuwe mascara moet kopen! 💞

  2. oktober 11, 2018 / 7:26 pm

    Voor dat geld wil ik deze zeker wel even uitproberen!

  3. oktober 14, 2018 / 6:37 pm

    Ziet er zeker goed uit en een lekker prijsje. Ik ga het onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: