Essence Longlasting lipstick 07 Natural Beauty

Ik weet niet hoe het zit met jullie dames, maar soms zijn er van die dagen dat ik mijn make-up gewoon lekker naturel wil. Een van mijn favoriete lipsticks die prima bij een naturel look past is de Essence longlasting lipstick, 07 Natural Beauty. Vandaag reviewde ik deze voor jullie. Ben je benieuwd hoe hij mij staat? Of nog op zoek naar een natural longlasting lipstick? Dan mag je deze review zeker niet missen!

De nieuwe lijn Essence Longlasting lipstick bestaat uit 10 uiteenlopende kleuren; van knalrood naar nude en felroze tot aan koraal. De lipsticks kosten €2,39 per stuk

Essence-Longlasting-lipstick-07-Natural-Beauty-verpakking

De Essence Long Lasting lipstick zit een mat zwarte lipstick huls. De gekleurde ring in het midden geeft aan welke kleur lipstick zich aan de binnenkant bevindt. Zoals je kunt zien is in de lipstick een Essence logo gedrukt. Dit samen met de verpakking maakt dat het net lijkt of je een duur merk in handen hebt.

Essence-Longlasting-lipstick-07-Natural-Beauty-handWat essence beloofd: “langdurige liefde … De lipsticks geven je lippen urenlang intense kleur zonder ze uit te drogen.”

De textuur van de Essence longlasting lipstick is lekker romig en zacht. De lipstick is goed gepigmenteerd en brengt heerlijk aan op de lippen! De lipstick houd mijn lippen gehydrateerd en zorgt ervoor dat mijn lippen niet uitdrogen. Zelfs na 12 uur dragen voelen mijn lippen nog fijn. Geen velletjes of uitgedroogde plekken. De lipstick heeft een cream glans. Dit zorgt ervoor dat je lippen niet super gaan glazen maar toch wel iets van een satijn glansje hebben.

Hieronder zie je een hand swatch van de kleur:

Essence-Longlasting-lipstick-handswatch

Benieuwd hoe deze kleur er op mijn lippen er uitziet? Hieronder de lipswatch voor een goede en duidelijke impressie van de kleur.

Essence-Longlasting-lipstick-lipswatches

Wel moet ik er bij vertellen dat ik ook de lipliner van Essence heb gebruikt, namelijk 12 Wish me a rose. Dit kun je op de foto rechts beter zien. Dit laat mijn lippen namelijk net wat voller ogen. De lipliner kost maar €0,99!

essence-lipliner-12-wish-me-a-rose

Full face swatch

Essence-Longlasting-lipstick-lipswatch

De lipstick blijft bij mij maar een uur of 2 zitten en als ik de lipstick af poeder blijft hij een uur of 3 zitten. Over het algemeen gebruik ik zelf niet vaak lipstick, persoonlijk vind ik het daarom fijn dat het niet uren blijft zitten. Het is één van mijn favoriete lipsticks geworden doordat deze Essence longlasting lipstick mijn lippen niet uitdroogt wat natuurlijk erg fijn is!

De Long Lasting Lipstick van Essence kost €2,39 per stuk en is online te koop. Ook de lipliner is online te koop voor maar € 0,99 per stuk. Beide producten zijn ook in de Kruidvat winkels verkrijgbaar.

Gebruik jij liever een lipgloss?
Bekijk dan mijn review over de Essence Stay with me longlasting lipgloss eens.

Hebben jullie de Essence Longlasting Lipstick al uitgeprobeerd? Wat vonden jullie er van?

 

3 Reacties

  1. mei 28, 2016 / 10:23 am

    Mooi kleurtje! Lekker draagbaar!

  2. Alexa
    maart 31, 2017 / 4:13 pm

    Wat een mooie kleur! Niet echt een lipstick fan, maar deze wil ik wel proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: