Essence-Stay with me longlasting lipgloss

Essence-Stay with me longlasting lipgloss

Deze heb ik al een tijdje in mijn stash zitten, maar eigenlijk nooit voor jullie gereviewd. Hij gaat trouw met mij mee in elke tas die ik gebruik. De Essence-Stay with me longlasting lipgloss.

De Stay with me longlasting lipgloss zit al een tijdje in het assortiment van Essence. De Stay with me lipgloss is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De verpakking bevat 4 ml aan lipgloss en is verkrijgbaar voor  €1,99. Zelf heb ik de 03-Candy Bar. Alleen de naam klinkt al geweldig! Essence-Stay with me longlasting lipgloss

De verpakking doet wat kinderachtig aan vind ik zelf, maar de vrolijke kleur maakt een hoop goed. De applicator is erg apart, omdat hij een cilinder vorm heeft. Kijk maar… Aparte vorm hé? Of het nou fijn aanbrengt of niet, dat vind ik moeilijk om te zeggen.  Wel kan ik vertellen dat de lipgloss aanbrengen anders voelt dan met de meeste lipglosjes. Met het bolletje bovenop de applicator kan je goed en precies de lipgloss aanbrengen. De meeste ligplosjes gebruiken van die haren als applicator. Dat vind ik echt helemaal niks. Nee, zelf heb ik liever een gewone sponsapplicator.

Essence-Stay with me longlasting lipgloss

Hieronder zie de Essence-Stay with me longlasting lipgloss aangebracht op mijn lippen. Zoals je ziet shinen ze mooi! Ja met dit kleurtje laat je je lippen er echt uitspringen. De textuur van de lipgloss vind ik fijn aanvoelen. Niet plakkerig, maar lekker romig en verzorgend. Meestal als de lipgloss opdroogt krijg ik last van mijn lippen, velletjes, trekkigheid. Daar heb ik eigenlijk met deze lipgloss helemaal geen last van! De lipgloss blijft ook goed zitten. Je kunt best iets eten of drinken zonder dat je lipgloss gelijk weg is.

Essence-Stay with me longlasting lipgloss

Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat de lipgloss geen vieze geur heeft! Je merkt niet eens dat je hem op hebt. De eerste 10 minuten heeft het iets weg van een subtiele snoep geur, maar na een minuut of 10 verdwijnt deze geur.

Waarom ik vind dat deze Essence-Stay with me longlasting lipgloss geweldig is:

 • Ze blijven voor een lipgloss erg goed zitten. De lipgloss lijkt ook wat dikker en anders van structuur dan de meeste lipglosjes.
 • De ligploss plakt niet en voelt romig aan op de lippen. Dus geen geplak!
 • Ze hebben geen vieze chemische geur, maar zijn lichtjes aanwezig.
 • Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, hebben een goed pigment en ogen prachtig!

De Essence-Stay with me longlasting lipgloss is verkrijgbaar bij kruidvat voor €1,99 en wat mij betreft echte budget topper!

Gebruik jij liever een lipstick?
Bekijk dan mijn review over de Essence longlassing lipstick eens.

Zou jij de Essence-Stay with me longlasting lipgloss willen uitproberen?

6 Reacties

 1. augustus 15, 2016 / 9:22 am

  Wat een prachtige kleur! En zo te horen ook een goede kwaliteit. Win-win dus. Essence heeft steeds mooiere producten, ben ik zo blij mee!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 15, 2016 / 9:30 am

   Me 2! Goede kwaliteit , goede prijs is inderdaad een win-win!

 2. augustus 15, 2016 / 12:46 pm

  Wat een prachtig kleurtje! Ik vind Essence altijd een heel fijn merk.

 3. augustus 16, 2016 / 7:18 pm

  Ik vind het echt een prachtige kleur! Essence is ook een fijn budget merk, en koop ik zelf ook het liefst :)

 4. augustus 18, 2016 / 11:16 pm

  Fijn dat hij niet plakt, dat is bij de meeste glosses wel zo en vind ik een grote afknapper.

 5. oktober 7, 2016 / 8:40 am

  Het is niet zo mijn ding, maar ik vind het leuk dat Essence zoveel keus heeft :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: