Essence The Gel Nailpolish

De herfst is nu toch echt in volle gang en om mijn nagels in dezelfde sfeer te hebben, heb ik dit mooie nagellakje van Essence gekocht. De kleur het 73 More Than A Feeling, een mooie berry tint. En daarom heb ik vandaag een essence nagellak review voor jullie. Ik vertel je alles over deze nieuwe kleur. Lees je mee?

Ik benoemde het eerder al, maar zodra het najaar van start gaat ga ik ook wat andere kleuren nagellak dragen. Dit lakje is daar een mooi voorbeeld van, een donkere berry tint vind ik zeker een fijne kleur in de herfst of winter.

essence the gel nailpolish 73 formule

Essence The Gel NailPolish

Ik was een beetje aan het rondkijken in het Essence schap, toen deze nagellak van Essence The Gel NailPolish mijn hart veroverde. Ik vind het echt een hele mooie tint. Het is een kleur uit de vaste collectie en er waren ook nog tinten die net iets donkerder/lichter waren, of iets meer roze. De waren ook heel mooi, maar toch viel mijn oog direct op deze kleur.

essence the gel nailpolish 73 more than a feeling

73 More Than A Feeling

Deze berry-kleurige nagellak is een beetje een mix van roze, rood en paars. Hierbij neigt het toch het meeste naar een paarse kleur. Ik vind het hierdoor een perfecte kleur voor het najaar. Ook kan ik me voorstellen dat het een fijne kleur is om op te doen bij de aankomende feestdagen. Het ziet er lekker chic en feestelijk uit! Ik denk dat ik dit kleurtje er nog vaak bij zal pakken de komende maanden.

essence the gel nailpolish 73 swatch

Echt een prachtige kleur! Ik vind de Essence The Gel NailPolish nagellak sowieso heel fijn, ze blijven misschien niet zo goed zitten als de nagellak van Essie. Maar ze zijn lekker goedkoop en hebben erg veel kleuren in het assortiment. Zo zit er eigenlijk altijd wel een mooie kleur tussen. Na een laagje dekte deze nagellak al verrassend goed, maar ik breng eigenlijk standaard twee laagjes aan. Ik was zo gewend om mijn nagellak van Essie of Sally Hansen er bij te pakken, maar nu ga ik eens wat meer voor Essence nagellak.  

Mijn mening

Ik ben zeker tevreden over deze nagellak. Het blijft misschien minder goed zitten dan merken als Essie of Sally Hansen, maar daar is de prijs dan ook naar. Na een laagje dekt hij eigenlijk al prima, maar om strepen te voorkomen breng ik standaard twee laagjes aan. Het is een super mooie berry tint, perfect voor het najaar. En ik kan je deze kleur zeker aanraden!

WAT VIND JIJ VAN DEZE ESSENCE NAGELLAK?

2 Reacties

  • Mariëlle
   Auteur
   november 7, 2018 / 10:47 pm

   Ja echt een prachtige najaarskleur om je nagels een beetje op te fleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: