Sally Hansen Miracle Gel

Ze kwamen al op verschillende blogs voorbij en ik best wel wat moeite moeten doen om de kleur die ik wilde te kunnen bemachtigen… Ik heb het over de Sally Hansen Miracle Gel: de gelnagellak die zonder lamp belooft net zo lang te blijven zitten als gewone gellak. Ik testte deze nagellak uitvoerig en heb nog een mooie tip voor jullie!

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak is verkrijgbaar in 47 verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Hieronder zie je in welke kleuren de nagellak allemaal te koop is.

Sally Hansen Miracle Gel

Echt super veel keuze en genoeg mooie kleuren die ik helemaal wauw vind! Als je het mij vraagt zou ik ze het liefst allemaal willen hebben, maar dat wordt wel een beetje veel… Denk je niet?

De verschillende Miracle gel kleuren kosten €11,99, per stuk en ook de Topcoasts hebben dezelfde prijs. In een flesje zit 15 ml lak. Dit is meer dan de meeste merken in een flesje doen en dat vind ik positief.

Sally Hansen Miracle gel

Wat Sally Hansen Miracle Gel beloofd:

Als ik aan gel nagellak denk, denk ik gelijk aan de uv-lampen die je nodig had om de gel te laten uitharden. Ook daar was ik enthousiast over, maar voor mij gevoel koste dit veel tijd en je hebt altijd een lamp nodig. Met de Sally Hansen Miracle Gel is dat verleden tijd! De Sally Hansen Miracle Gel belooft net zo goed te blijven zitten als een gel nagellak. Deze nagellak zou dus 7 dagen moeten blijven zitten, alleen heb je hier geen uv-lamp voor nodig.

Nagellak die dus lang, maar dan ook echt lang zou moeten blijven zitten. Ik zeg Jeeej! Ook kun je de nagellak gewoon verwijderen met een normale nagellak remover, waar dit bij een echte gel nagellak niet ging.

Hoe moet je de Sally Hansen Miracle Gel aanbrengen?

Het enige wat je nodig hebt is een Miracle gel en de topcoat. Een basecoat? Nee, geen gedoe met een basecoat. Deze heb je niet nodig en wordt zelfs afgeraden door Sally hansen, omdat anders de Miracle gel niet goed hecht.

Ik breng twee laagjes van de Miracle gel kleur naar keuze aan en dan één laagje topcoat. That does the tric!

Sally Hansen Miracle gel

640 -Totem-ley Yours

Ik bestelde met de 1+1 actie een topcoat en de Miracle gel Totem-ley Yours met kleurcode 640.  Een nude-achtige kleur, die mij bij elke gelegenheid leek te passen. Ik bracht dus als stap 1 de Miracle Gel aan, eerst 1 laag, later 2. En als 2de stap de Topcoat.

Sally Hansen Miracle gel

Dit is een swatch na 1 laag Miracle gel. Je ziet dat hij nog niet alle nagels goed dekt.

Sally Hansen Miracle gel

Hieronder zie je een voor en na foto. Op de na foto hebben mijn nagels twee lagen Miracle Gel en 1 laag Topcoat. Je ziet ook dat mijn nagels super erg glimmen. Ik vind het prachtig!

Sally Hansen Miracle Gel

Pluspunten Sally Hansen Miracle Gel

 • In 47 kleuren verkrijgbaar, dus genoeg keus!
 • 15 ml in een flesje, meer dan de gemiddelde nagellak merken in een flesje doen.
 • Geen basecoat nodig! Dit bespaart geld en moeite :)
 • Blijft minimaal 7 dagen goed zitten, zonder chips.
 • Geeft een mooie glans en blijft glanzen.

Minpunten Sally Hansen Miracle Gel

 • Helaas zijn niet alle kleuren goed verkrijgbaar in de drogisterijen.
 • De Miracle Gel is helaas niet binnen 1 minuut droog, en heeft een iets langere periode nodig dan gewone nagellak om te drogen.
 • Vrij prijzig. € 11,99 is niet goedkoop voor een nagellak.

Sally Hansen Miracle gel

Conclusie

De Sally Hansen Miracle Gel werkt prettig, heeft een wat dikkere kwast, maar lakt goed. De nagellak voelt iets dikker aan dan een normale nagellak, maar dit lijkt op gel nagellak. Het voelt dus niet vreemd. Het verstevigd de nagels goed en de kleur blijft, met normaal gebruik tot zeker wel een week zitten. Langer heb ik het helaas niet getest. Ik ging namelijk aan de slag met een cirkelzaag en beschadigde hier mijn nagels flink mee. Bummer. Maar ik ben zeer tevreden. Normale nagellak wil ik vaak na 1 of 2 dagen alweer verwijderen, omdat ik flinke chips heb. Met Sally Hansen Miracle Gel was dit echt niet het geval.

Het verwijderen werkt prima met normale nagellak remover en mijn nagels voelen na een week in de lak te hebben gezeten niet slechter aan ofzo.. Ze voelen gelukkig nog lekker gezond!

TIP 1: De topcoat kun je ook gebruiken met andere soorten nagellak (niet van Sally Hansen) hiermee blijft de nagellak ook langer zitten, maar toch jammer genoeg niet zolang als met de miracle gel.

Heb jij de Sally Hansen Miracle Gel al uitgetest? Zo nee, ga je dit nog doen? Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie mening…

2 Reacties

 1. september 7, 2016 / 12:14 pm

  Ik heb er al naar zitten kijken. En zeker met een aanbieding erg aantrekkelijk!

 2. september 11, 2016 / 7:53 pm

  De enige nagellak die ik gebruik al sinds het uitkwam. Helaas houdt het geen 7 dagen bij mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: