Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos lanceerde vorig jaar rond deze tijd ook al een Limited Edition Botanical Boost-lijn en daar was ik een groot fan van. Gelukkig lanceren ze dit seizoen weer een nieuwe lijn, namelijk de Etos Botanical Boost Rosemary & Fig. De Botanical Boost- lijn staat vooral bekend om de werking en de heerlijke intense geur. Vandaag laat ik jullie de Botanical Boost Rosemary & Fig , douche foam, massage oil en Scented Candle zien, lees je mee?

Over Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

quote

De Rosemary & Fig lijn is in samenwerking met Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige  kwaliteit. Rozemarijn is een heerlijk aromatisch kruid, omwille van zijn intense geur is hij bekend voor zijn verkwikkende werking. De vijg is een vrucht van de vijgenboom (Ficus carica) met een zoete, warme geur.  De vijg staat bekend om zijn voedende werking. Een ideale lijn voor de dagen dat het kouder is en jouw extra bescherming geeft.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

De producten die verkrijgbaar zijn:

  • Shower Foam;
  • Scented Candle;
  • Massage Oil;
  • Scented Sticks;
  • Body Cream;
  • Bath Fizze;
  • Hand Cream.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Shower Foam

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Zelf ben ik een groot fan van shower foam en deze ruikt ook nog eens heerlijk! De foam schuimt rijkelijk met maar een drupje, dus veel gebruiken is niet nodig. Ook verzorgt en hydrateert het mijn huid goed. Daarnaast zorgt de toevoeging van vijg voor de voedende werking van de showerfoam. De geur ruikt warm en zoet en heeft iets kruidigs.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Shower Foam, 200ml is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Massage Oil

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Say what? Massage? haha dat komt zelden voor in huize Meray. Ik gebruik deze olie als een body olie. S’ avonds je hele lichaam hiermee insmeren en goed laten intrekken tot de volgende morgen. De massage olie geeft een luxe gevoel. De olie voelt fijn aan op mijn huid en als resultaat heb ik een zachte en soepele huid.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Massage Oil, 50ml is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Scented Candle

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Van kaarsen ben ik een groot fan en helemaal wanneer het gaat om geurkaarsen. Je kunt er niet genoeg van in huis hebben toch? Zodra je de kaars aansteekt komt de intense, warme geur je tegemoet. De rozemarijn herken je duidelijk terug in de geur, maar toch zit er ook iets kruidigs in dat verkwikt.

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig – Scented Candle is verkrijgbaar bij Etos voor €6,99

Overal heerlijke producten waar je echt intens van kan genieten op een koude herfst avond. De kruiden geur en de toevoeging van vijgen ruik je duidelijk terug in alle drie de producten. En waarschijnlijk ook in de rest van de Botanical Boost- lijn.  Ik kan de producten zeker aanraden en ze hebben allemaal een leuk prijs! De voorraad is beperkt, want ze zijn limited edition dus op=op.Wees er dus snel bij als je iets uit deze lijn wilt kopen, want voor je het weet ben je te laat!

Ga jij producten uit de Etos Botanical Boost
Rosemary & Fig lijn aanschaffen? En zo ja, welke?

Meer product reviews lezen? Neem dan hier eens een kijkje.


** Deze producten zijn opgestuurd door een bedrijf.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: