Geshopt | Makeup Revolution London

Makeup-Revolution-London-1-compressor

Goed nieuws, beautylovers! Makeup Revolution London is vanaf nu verkrijgbaar bij Trekpleister. Dit Britse, budgetvriendelijke merk heeft een luxueuze high end uitstraling, pigmentatie waar je U tegen zegt, maar hanteert fijne budget prijzen. De prijzen variëren tussen €3,79 tot €11,99 en als je het mij vraagt, dus prima te doen.

Makeup Revolution London producten

Ik ben vrijdag naar mijn dichtstbijzijnde Trekpleister filiaal gereden (in vleuten) om een aantal prachtige producten te scoren. Uiteraard met korting. Helaas was het grootste gedeelte van de Makeup Revolution London producten die ik wilde hebben al op! Maar ik heb toch een aantal beauty’s weten te scoren. Benieuwd wat ik heb geshopt? Hieronder laat ik een paar van mijn aankopen zien en ik review en swatch ze kort voor je.

Makeup Revolution London - Ultra flawless 3

Ultra Flawless 3 Ressurection eyeshadow palette — € 9,49

De Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless 3 Ressurection is de opvolger van het flawless 2 palette. Het bevat 32 hoog gepigmenteerde oogschaduw tinten met kleuren die perfect elke dag te dragen zijn inclusief prachtige neutrale en warme tonen in matte en shimmer afwerking.

Ultra flawless 3 - verpakking + spiegel

De oogschaduws zijn makkelijk te blenden, longwearing en vol met pigmentatie in een prachtig rosé gouden palette met full size mirror.

Ultra flawless 3 - swatches 1
Ultra flawless 3 - swatches 2
Ultra flawless 3 - swatches 3
Ultra flawless 3 - swatches 4
Ultra flawless 3 - swatches 5
Ultra flawless 3 - swatches 6
Ultra flawless 3 - swatches 7
Ultra flawless 3 - swatches 8

Wat me opvalt is dat de oogschaduw bijna niet poederig is, zoals de wat goedkopere varianten. De matte oogschaduws hebben een goede pigmentatie. De shimmers helaas niet allemaal. De metallic kleuren hebben ook een prima pigmentatie en de kleuren blenden allemaal goed uit.

Wat ik fijn vind aan dit palette is de verscheidenheid aan oogschaduwkleuren en de fullsize spiegel waarin je on the go je ooglook kunt aanpassen of bijwerken indien nodig.

Makeup Revolution London - Highlighter luna

Liquid Highlighter Luminous Luna — € 6,49

Ik vond vloeibare highlighter altijd lastig doseren. Maar het is eigenlijk super makkelijk als je een klein beetje met het pippetje aanbrengt op je beautyblender en dit al deppende aanbrengt op de gewenste plekken.

Luna is een zeer geconcentreerde, parelmoer witte highlighter met witte en blauw shimmer. En ook nog eens vegan!

Makeup Revolution London

Op de huid verandert de kleur een beetje naar een blauwachtige gloed, echt héél mooi! Ik heb juist gekozen voor deze kleur, omdat hij niet zo standaard is. De meeste zijn bronze, goud of champagne. De pigmentatie is als je het mij vraagt super, als je hem echt goed uitdept, heb je een mooie subtiele highlighter met een aanwezige, glinsterende shimmer. Ik vind deze erg mooi om bijvoorbeeld bij je liprand aan te brengen, om zo je lippen nog net even dat beetje extra volume te geven.

Prijs en Verkrijgbaarheid

Makeup Revolution London is verkrijgbaar bij ruim 120 winkels en online via de webshop van Trekpleister. Prijzen variëren tussen €3,79 tot €11,99 per stuk.

Heb jij al wat geshopt bij Trekpleister van Makeup Revolution London?

18 Reacties

 1. juli 30, 2018 / 11:36 am

  Wat heerlijk veel kleurtjes zitten daarin zeg. Heerlijk om zoveel keuze te hebben.

 2. juli 30, 2018 / 1:56 pm

  Wat een leuke kleurcombinaties op dat palet – vooral dat goud lijkt me wel wat :)

 3. juli 30, 2018 / 2:51 pm

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt. Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de highlighters. Ze lijken me wel heftig trouwens, dus ben benieuwd hoe subtiel je ze kunt aanbrengen. Als je het bijvoorbeeld onder je foundation aanbrengt, zijn ze redelijk subtiel.

 4. juli 31, 2018 / 9:08 am

  Zooo, dat zijn lekker veel kleurtjes. Ik gebruik nauwelijks make-up, maar ik kan maar moeilijk weerstand bieden aan een grote doos met kleurtjes.

 5. juli 31, 2018 / 9:48 am

  Leuke spulletjes heb je gekocht ik vind de liquid highlighters echt super gepigmenteerd dus vind ze soms ietswat lastig aanbrengen dat het niet too much is

 6. juli 31, 2018 / 5:18 pm

  wat leuk dat jij ook lekker mocht shoppen voor Makeup revolution. Ik scoorde laatst ook drie (andere) producten! zo blij mee, vooral de oogschaduw!!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 3, 2018 / 12:23 pm

   wat leuk dat jij ook mocht shoppen Mieke. Kan me voorstellen ;) voorlopig hoef ik eigenlijk dus geen oogschaduw meer, maar ik zeg nooit, nooit!

 7. juli 31, 2018 / 6:23 pm

  Dit zijn dus echt helemaal mijn kleurtjes! Ik vind de roze tinten heel mooi en sowieso revolution vind ik een super merk!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 3, 2018 / 12:22 pm

   me 3 de roze/nude/beige tinten staat mij wat beter ivm met mijn wat getinte huid.

 8. juli 31, 2018 / 6:48 pm

  Mooie producten heb je geshopt! Het unicorn elixir highlighter heb ik ook <3

 9. juli 31, 2018 / 11:08 pm

  Wat een mooie combinatie van kleuren! Ik zou het zelf lastig kiezen vinden bij zoveel keuze aan kleuren haha, en ik raak dan altijd een beetje overenthousiast. Kleuren zien er op de huid ook wel heel erg mooi en helder uit

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 3, 2018 / 12:22 pm

   haha herkenbaar hoor. Daarom is het zo handig als andere hun ervaringen en swatches delen over producten. Dan kan je zelf een beetje inschatten wat je mooi vind en wat er allemaal te koop is. Vanaf een mooi vormgegeven verpakking zie je dat jammer genoeg niet.

 10. augustus 1, 2018 / 11:52 pm

  Dit merk word wel steeds beter en beter zeg.. vooral de pigmentatie van de oogschaduws is goed!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 3, 2018 / 12:18 pm

   Ja, zeker weten! Ze zijn goed op weg. Ik ben heel blij met de nieuwe producten ;)

 11. augustus 6, 2018 / 7:02 am

  Wauw. Mooie score zeg! Prachtige kleuren heb je gehaald!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: