Gigi Hadid lanceert in samenwerking met Maybelline nieuwe beauty-lijn

Ik ben enthousiast, want Gigi Hadid komt in samenwerking met Maybeline met een eigen beautylijn.  Gigi is vanaf 2015 al één van de gezichten van Maybelline en zij slaan nu de handen in één door samen een beauty-lijn te ontwikkelingen waar we super nieuwsgierig naar zijn!

Gelukkig voor jou en mij gaf Gigi al een sneakpeak op haar eigen instagram account:

En kort daarna volgende maybelline ook met verschillende posts van teaservideo’s op hun instagram account van de nieuwe beauty-lijn.

De nieuwe beauty-lijn zal bestaan uit blushes, oogschaduw en lipsticks. De verpakking van deze nieuwe lijn zal nude kleurig zijn, helaas niet héél erg origineel. Dit doet mij gelijk weer doet denken aan de collab van Nicki Minaj en M.A.C.

Op de website van Maybelline zijn ze alvast begonnen met aftellen en over 11 dagen, op 21 oktober, kunnen we de make-up lijn online verwachten.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe make-up lijn van Gigi Hadid en Maybelline?

8 Reacties

 1. oktober 10, 2017 / 9:27 pm

  Leuk dat ze al die samenwerkingen doen, zo komen er toch steeds nieuwe producten maar ik zal niks van maybelline kopen want ze zijn niet dierproefvrij

 2. oktober 10, 2017 / 9:48 pm

  Oh ik ben benieuwd hoe deze collectie eruit ziet. Ik had vorige week een shoutout gedaan op instagram over de nieuwe collectue van Claudia Schiffer i.s.m ArtDeco.

 3. oktober 11, 2017 / 12:04 pm

  Leuk al die samenwerkingen steeds, al heb ik niet echt iets met Gigi Hadid. Ik ben benieuwd naar de collectie, maar ik zou niet iets komen om haar. Wel als ik het mooi vind.

 4. oktober 11, 2017 / 4:47 pm

  Ben benieuwd als het in de winkel ligt. Heb echt niks met Giig maar vind het wel tof dat alle merken nu samenwerkingen aan gaan om nieuwe dingen te creëren.

 5. oktober 11, 2017 / 10:37 pm

  Jammer dat ze nog steeds geen dierproefvrije producten verkopen maar ik denk dat dat Gigli Hadid met haar bontje weinig uitmaakt ;-)

 6. oktober 13, 2017 / 4:43 pm

  Klinkt goed! Ik hou wel van Gigi’s stijl dus ik ben benieuwd naar deze samenwerking.

 7. oktober 16, 2017 / 7:54 pm

  Ja ik ben wel benieuwd naar deze samenwerking! Love this pic van haar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: