Ik heb vandaag een hele leuk en vooral lekkere winactie voor jullie. Je kunt namelijk kans maken op één van de 3 chocoladerepen van Hands Off My Chocolate. De chocolade is van erg goede kwaliteit en om eerlijk te zijn kan ik er niet met mijn handen vanaf blijven! Ben benieuwd hoe je kans maakt, lees dan gauw verder.

kan er niet vanaf blijven. Hands off my chocolate

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate is bedacht door twee Nederlandse chocoladeliefhebbers: Kitty & Thomas. Halverwege 2013 hebben zij hun baan opgezegd om deze droom waar te kunnen maken. Het doel? De allerbeste chocoladereep introduceren! Een reep die alleen van jou is, van de hoogste kwaliteit, die te lekker is om te delen en die heerlijk in je mond ligt. Zelfs de vormgeving is apart, want waarom die saaie vierkante blokjes als je er ook rondje van kunt maken? Ja, hier is over na gedacht, want ze passen beter in je mond zodat je er nog meer van kunt smullen!


De chocolade is te koop in vijf smaken: White Meets Milk (30% cacao), Melting Milk (33% cacao), Milk Meets Dark(40% cacao), Friendly Dark (50% cacao), Double Dark (70% cacao) en Seriously Dark (85% cacao). De chocolade van Hands Off My Chocolate is momenteel te koop bij onder andere de Albert Heijn, Deen, Sligro de Makro en ook op Schiphol.

hands-off-my-chocolate

Hoe maak je kans om één van de 3 Hands off my chocolate repen te winnen?

  • Volg Hands off my chocolate op Instagram en/of Facebook
  • Laat onder dit artikel een reactie achter waarom jij wilt winnen.
  • Zorg dat je een geldig e-mailadres invult.

Je kan meedoen aan deze winactie van 25 oktober t/m  1 november. Met de drie winnaars wordt per e-mail contact opgenomen.

Op deze winactie zijn actievoorwaarden en spelregels van toepassingDisclaimer