Happy Circle | planthanger als trendy blikvanger in je interieur

happy circle gold orginial

Ben jij dol op de natuur en voer je dat graag door in huis? Dan ben je bij Happy Circle aan het juiste adres. Met deze plantenhanger van staal creëer je in een handomdraai een geweldige blikvanger. Het elegante design zet een plant of object in de spotlights.

Happy Circle

Happy Circle is geboren uit liefde voor groen en creativiteit. Eigenaresse Isabelle Schoenmakers laat zich inspireren door de natuur en werkt graag in en met de natuur. Haar creatieve ideeën laat zij tot leven komen in haar producten, workshops en projecten. Hiermee wil ze bij anderen creativiteit prikkelen.

happy circle oprichtster

In 2018 heeft ze Happy Circle opgericht. Ze vertelt: “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkiger wordt van natuur om zich heen. Ook geloof ik dat iedereen creativiteit in zich heeft. Ik doe er graag alles aan om ieders creativiteit te prikkelen.” In haar shop vind je de plantenhangers, droogbloemen, unieke planten en DIY-pakketten. Ook geeft Isabelle workshops en geniet ze ervan als ze haar creatieve ideeën tot leven kan laten komen in stylingprojecten.

Stijlvolle plantenhanger

De Happy Circle is een grote ring van staal met in het midden een ruimte om een plant in te plaatsen. De hanger is ontworpen vanuit de gedachte van eenvoud en stijl. Door het strakke design zet je de plant of het object centraal. Vul de hanger met een mooie plant en creëer een eyecatcher in het interieur. Ideaal als opvulling voor een lege hoek naast de tv, eettafel of haard. Met de blikvanger aan het plafond zorg je ervoor dat het buiten bereik is van spelende honden en kindervingers. De HAPPY CIRCLE is verkrijgbaar in een zwarte, witte en gouden uitvoering. Er is ook een kleine variant in het zwart. Ze zijn onderling perfect te mixen en matchen voor een speels resultaat.

happy circle planthanger

Multifunctioneel Design

Wie denkt dat de HAPPY CIRCLE alleen een plantenhanger is heeft het mis. Isabelle heeft vele toepassingen bedacht om je cirkel te voorzien van een eigen touch. Ga aan de slag met je eigen spullen of gebruik de accessoires uit de webshop. Met een vaas of schaal geef je de hanger een andere functie. Gebruik de schaal bijvoorbeeld om scones en hapjes te serveren of zet de cirkel op tafel met een plateau vol kaarsen. Zet jij liever de bloemetjes buiten? Dat kan! De hanger is weerbestendig en kan tegen een stootje.

Geef de HAPPY CIRCLE een plekje onder de veranda, zodat je buiten een geweldige blikvanger hebt hangen. Maak het terras gezellig met planten of zet de cirkel op tafel met kaarsen of kruidenpotjes. Speciaal voor buiten is er een vogelvoerschaal verkrijgbaar. Plaats hier wat zaden en pitten op en ontdek wat voor prachtige vogeltjes er in jouw tuin zitten!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Happy Circle is verkrijgbaar in diverse kleuren vanaf € 44,95 via de website van Happy Circle: www.happycircle.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: