Ik maakt 2 maanden geleden voor het eerst kennis met de Healthbox. Een box die je elke maand weer verrast en vol zit met gezonde, maar ook sportieve producten. Ik schreef er al eerder reviews over: Healthbox augustus en de Healthbox September. Maar vandaag neem ik jullie mee naar een uniek event, namelijk het allereerste Healthbox Event!

Impressie Healthbox Event

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our privacy & Algemene voorwaarden.
Ik Accepteer

Het Healthbox Event vond plaats in tof kantoor in de Hallen van Amsterdam. Tijdens het event konden we kennis maken met Fitnessmodel “Fannetiek” en haar special edition Healthbox. Maar ook werden seminars gegevens door door twee SEO-specialisten. En werden we bijgepraat over de laatste beauty-musthaves.

Er waren diverse producenten/leveranciers aanwezig zijn die hun assortiment tentoon stelde. En natuurlijk overvloed aan heerlijke hapjes en drankjes. Yeah!

We hoefde niet met lege handen naar huis en ontvingen een goed gevulde goodiebag met een mix van Health- en Beauty producten.

Healthbox Event

Al met al was het een mooie avond! Bedankt Healthbox en tot het volgende Healthbox event!

Healthbox Event

Disclaimer