Hema B.A.E. share the love collection

Hema B.A.E. share the love collection

Over 14 dagen is het alweer Valentijnsdag! Speciaal voor Valentijn is de Hema B.A.E. share the love collection uitgebreid met drie love shine lipsticks en drie love cheek powders (highlighters) waardoor je verzekerd bent van een liefdevolle tijd samen. Ik laat ze je zien, zodat jij er op je best uit kan zien met Valentijn!

Hema B.A.E. share the love collection

Hema B.A.E. share the love collection

Wat een prachtige collectie is de B.A.E. share the love collection zeg! Deze collectie van B.A.E. werd oorspronkelijk uitgebracht voor de kerstdagen, omdat we allemaal wel wat extra liefde kunnen gebruiken in deze lastige tijd. Nu met Valentijnsdag in aankomst zijn er drie Love Shine lipsticks toegevoegd. Hadden de matte Love Matters lipsticks nog een wat feestelijkere huls, deze nieuwste aanwinsten zijn gehuld in lichtroze. En hebben wat weg van snoepgoed, ook vanwege de ronde verpakkingen.

Hema B.A.E. share the love collection lipsticks

B.A.E. love lipsticks

De lipsticks zijn verrijkt met kokosolie en geven een stunning shiny finish.

Kokosolie is een goede beschermer tegen vochtverlies. Kokosolie trekt relatief snel in omdat de belangrijkste vetzuurmoleculen in kokos (laurinezuur en myristinezuur) klein zijn. Hierdoor laat de olie geen vetlaagje achter op de huid. 

De verpakkingen zijn ten opzichte van de kerst-editie wat simpeler. Waar deze donker roze waren met hartjes, is dit een simpele lichtroze verpakking, met rondere vormen. Waardoor de lipstick eruit knalt, zodra je huls opent.

B.A.E. love lipsticks

De B.A.E. lipsticks zijn verkrijgbaar in drie kleuren (van links naar rechts):

  • B.A.E. love lipstick 03 wild rose 
  • B.A.E. love lipstick 02 berry red
  • B.A.E. love lipstick 01 dreamy pink
hema B.A.E. love cheek powder

B.A.E. love cheek powder

Om je look helemaal af te maken kun je deze Love Cheek Powders gebruiken. Ze zijn verreikt met rozenolie.

Wist je dat:

Rozenolie de de huidtextuur verbeterd, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien

Op de huid heeft rozenolie een zeer verzorgende werking en ze helpt rimpelvorming te vertragen. Rozenolie verbetert de huidtextuur, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien! De brede werking van rozenolie maakt de olie zeer geschikt bij alle huidtypen. Door haar zachtheid hebben mensen met een acne huid, een droge, gevoelige en oudere huid baat bij producten waar roos in verwerkt is. 

In de cheeck powder zitten grote en kleine hartjes verwerkt. I’m a sucker voor mooie patronen in make-up. Zo zonde om aan te breken, maar ook weer zonde om te laten liggen. Dus ik ga ze lekker gebruiken hoor!

Er zijn drie verschillende kleuren beschikbaar. Officieel worden het highlighters genoemd, al heb ik daar mijn twijfels bij. Ze hebben in ieder geval allemaal een glowy finish.

sunrise glow

B.A.E. love cheek powder 01 sunrise glow

Persoonlijk zou ik alleen de B.A.E. love cheek powder 01 sunrise glow als highlighter gebruiken. Deze is wat lichter en laat een mooie glowy finish achter. Precies zoals dat hoort bij een highlighter. Deze zou ik fijn aanzetten bij mijn bovenlip, onder mijn wenkbrauw bot, puntje van mijn neus en mijn ooghoeken.

B.A.E. love cheek powder 03 bronze glow

B.A.E. love cheek powder 03 bronze glow

De B.A.E. love cheek powder 03 bronze glow vind ik een echte bronzer. Hiermee krijg jij die zongebruinde tint! Hij heeft een prachtige kleur en staat zowel bij een lichtere als wat getintere huid (zoals ik heb) goed. Let altijd op met het opbouwen van bronzer. Doe dit liever in laagjes. Deze bronzer heeft namelijk lekker veel pigment. Waar ik erg over te spreken ben!

B.A.E. love cheek powder 02 rose glow

B.A.E. love cheek powder 02 rose glow

De B.A.E. love cheek powder 02 rose glow zou ik zelf als blush gebruiken in plaats van een highlighter. Mooi aanzetten op de appeltjes van je wangen. En je valentijn kan je niet weerstaan!

Hema B.A.E. share the love collection mijn mening

Mijn Mening

De make-up items uit deze Hema B.A.E. share the love collection vallen helemaal in de smaak bij mij. Ik moet eerlijk zeggen dat de verpakkingen van de winter-editie mij meer een valentijn gevoel gaven. Anderzijds zijn de verpakkingen prima en gaat het natuurlijk om het resultaat niet waar? En dat mag er zijn met deze aanvulling op de B.A.E. collectie.

De Lipsticks zijn verrijkt met kokosolie voor verzorgde lippen. En merkt je zeker tijdens het dragen. Mijn lippen worden totaal niet droog. En ook de shiny finish is weer even wat anders dan de matte varianten die we met de kerst zagen. Zo val je nog beter op bij je valentijn!

De Cheeck powders bevatten rozenolie wat een echte huidverbeter is. Dus zelfs wanneer je acne hebt, zou je deze cheeckpowders gewoon kunnen dragen.

En het allerfijnste van deze hele collectie hij is vegan! En super budget!

Prijs en Verkrijgbaarheid

De B.A.E. share the love collection is verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en op hema.nl. Voor prijzen zie onderstaand:

  • B.A.E. love lipstick 03 wild rose ― €5,50
  • B.A.E. love lipstick 02 berry red ― €5,50
  • B.A.E. love lipstick 01 dreamy pink ― €5,50
  • B.A.E. love cheek powder 01 sunrise glow ― €5,50
  • B.A.E. love cheek powder 03 bronze glow ― €5,50
  • B.A.E. love cheek powder 02 rose glow ― €5,50

Heb jij deze Hema B.A.E. make-up collectie al gezien?
En welke items zou jij voor valentijn willen dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: