Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green

De feestdagen komen eraan, dus Longlasting Nailpolish in deze sferen kan niet ontbreken. Hema’s got your back! In hun feestcollectie zitten twee glitter nagellakjes, waaronder deze groene. In deze review vertel ik je alles over de Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green. Enjoy!

Lees meer: Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green

Laatst heb ik al een review gedaan over een nagellakje van Hema, maar nu dus een limited edition kleur. Normaal draag ik niet zo snel glitters, maar voor de feestdagen vind ik het wel leuk eens uit mijn comfort zone te treden. En toen ik deze nagellak in de winkel zag, was ik meteen in love. Deze groenblauwe glitter kleur is perfect voor de aankomende feestdagen!

Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green

Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green

Zoals ik al zei is deze kleur volgens mij onderdeel van een limited edition feestdagen collectie. Er was ook nog een blauwe glitter nagellak en nog veel meer andere shiny producten voor de feestdagen. En geef toe, is dit niet de perfecte kleur voor kerst? Met dat groen en alle glitters. Toevallig heb ik ook nog eens een jurk die hier heel goed bij zal passen.

Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green 3

Deze kleur, genaamd Emerald Green, bestaat uit onwijs veel glitters. Over het algemeen zijn het hele fijne glittertjes, maar er zitten ook een paar iets grotere glitters tussen. Het lijkt heel groen allemaal, maar als je goed kijkt zie je ook wat turquoise glitters in het lakje zitten. Mijn nagels zijn nu net van die shiny kerstballen haha. Helemaal niet erg, want over ruim een maand is het al Kerst!

Let’s be real, het blijft een struggle glitterende nagellak dekkend te krijgen. Voor bovenstaand resultaat waren drie lagen nagellak nodig. Dit heb ik meestal bij glitter nagellak, dus dit is helemaal prima. Ik vind het er super leuk en feestelijk uitzien. Ik krijg gelijk heel veel zin in Kerst!

Mijn mening

Ik ben echt verrast met de mooie Hema nagellak kleuren van de afgelopen tijd. Ik ga er dus zeker vaker een kijkje nemen. De Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green is van goede kwaliteit en heeft een laag prijsje. Ik vind het leuk dat de kleur niet alleen maar groene glitters heeft, maar ook wat meer blauwe glittertjes. Dit maakt het geheel wat dynamischer. Na 3 laagjes van de Hema Longlasting Nailpolish Emerald Green is het zo goed als dekkend, dus dit is helemaal prima. Het blijft goed zitten, maar verwijderen is zoals bij vrijwel iedere glitterende nagellak wel een dingetje.

Wil je dus je nagels tijdens de feestdagen laten shinen? Zoek niet verder, de Hema nagellak Emerald Green is het perfecte kleurtje!

Prijs/verkrijgbaarheid

De Hema nagellak Emerald Green is te koop bij Hema (DUH!), voor €3,00.

Wat vind jij van dit feestelijke nagellakje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: