Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow

Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow

Deze Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow is met zijn okergele kleur de nagellak trend van dit moment. Golden Yellow doet de kleur niet helemaal eer aan, want deze zit meer tussen mosterd en okergeel in. In deze review vertel ik je er alles over deze Hema nagellak. Lees je mee?

Ik vertelde het laatst al, maar ik draag steeds meer nagellak. En dan ook eens wat andere kleuren dan 50 tinten roze/nude haha. Zo kwam ik deze trendy gele kleur tegen bij Hema en was ik direct verkocht. Een hele mooie herfstkleur!

Hema Longlasting Nailpolish

Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow

Deze Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow stond in een soort selectie met allemaal trend kleuren. Super tof dat Hema hier zo mee bezig is. Zo is de kans groot dat je je nagellak kunt matchen met je outfit. Super leuk! Deze mooie, donker gele kleur (die tussen mosterd- en okergeel in zit) lijkt dus tot een soort trend collectie te behoren.

Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow

Normaal gesproken kies ik voor hele neutrale kleuren nagellak zoals nude tinten of roze, maar dit is even wat anders. Dit vind ik echt een mooie kleur, terwijl het toch een kleur is die ik misschien niet snel op zou doen in eerste instantie. Ik krijg een heerlijk herfstgevoel bij deze Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow.  Zeker een nagellak kleur die ik nu veel zal dragen. Het is tenslotte alweer oktober.

Golden Yellow

Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow

Van de Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow is lastig vast te leggen op beeld. In real life is hij nog wat donkerder en bruiner. De formule van de Hema nagellak vind ik erg fijn. Eigenlijk heb ik nooit nagellak van de Hema. Na een laagje dekte de nagellak al prima, maar ik doe altijd voor de zekerheid twee laagjes. Ik ben echt fan van deze kleur, deze zal nog vaak op mijn nagels te zien zijn deze herfst.

Mijn mening

Waarschijnlijk is het je al wel duidelijk, maar ik ben fan van de Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow! De kleur is onwijs mooi, zit een beetje tussen mosterd- en okergeel in. Helemaal herfst & trend proof. De nagellak blijft prima zitten en heeft in principe maar een laagje nodig. Toch breng ik altijd voor de zekerheid een tweede laagje aan. Ik gebruik bijna nooit nagellak van Hema, maar nu ik dit toppertje ontdekt heb ga ik zeker vaker Hema nagellak gebruiken. Deze kleur is zeker een aanrader mocht je je nagellak willen matchen bij de trendkleur in outfits dit seizoen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Longlasting Nailpolish Golden Yellow is verkrijgbaar bij de Hema voor € 2,50.

Wat vind jij van deze Hema Longlasting Nailpolish Golden Yellow?GA JIJ MET DE NAGELLAK TRENDS MEE? Of speel je op safe?

Meer nagellak over Hema?
▷ Hema quick and go nagellak
▷ Hema festival collectie make-up producten
▷ Hema bye bye eye makeup remover oil
▷ Getest: HEMA Bamboo Charcoal collectie
▷ nieuwe Hema mascara’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: