Hema bye bye eye makeup remover oil

Hema bye bye eye makeup remover oil

Al een tijdje loerde ik naar deze minimalistische maar toch ook weer goedkoop uitziende remover olie. Telkens als ik de Hema binnenliep vroeg ik mij af of het wat zou kunnen zijn. Een hele tijd heb ik waterproof mascara gedragen, en oh my zie dat maar eens van je wimpers af te krijgen! Benieuwd naar mijn ervaring? Ik review de Hema bye bye eye makeup remover oil vandaag voor jullie…

Hema bye bye eye makeup remover oil

Zelf vind ik dat er veel kwaliteitsverschil zit in make-up removers. Het ligt vaak niet aan de prijs, maar meer aan wat je fijn vind en hoe je het product moet gebruiken. Zo heb je schuimende producten, lotions, ook op olie basis, maar ook weer zeep. Je kunt het bedenken of ze hebben het!

Verpakking

De verpakking van de Hema bye bye eye makeup remover oil is wat minimalistisch, maar vooral de naam deed het hem bij mij. Bye! Bye! Make-up. Ik hoorde het mezelf al zeggen… Een cleane verpakking voor een product dat je huid clean maakt? Yes! De zwarte dop heeft eens schroefdraad die makkelijk open dicht te draaien is.

Vandaar dat ik een tijd geleden thuis kwam met deze bye bye makeup remover oil. Hiervoor gebruikte ik vaak een lotion. Op de verpakking staat aangegeven op een milde wijze alle make-up te verwijderen. Dat klinkt fijn!

Hema bye bye eye makeup remover oil

Ook staat er aanvullende informatie: Gebruik ik geval van waterproof make-up reinigingsmelk of lotion voor optimale reiniging.

Swatch

De substantie voelt olie-achtig aan. En zorgt ervoor dat zelfs de lastigste make-up van je gezicht wordt afgeweekt. De lotion is ongeparfumeerd en dermatologisch getest. Dat klinkt nog beter!

Hema bye bye eye makeup remover oil

Mijn mening

Tester, de test: Eerlijk is eerlijk, ik kreeg zelfs waterproof mascara van mijn wimpers. Dus dat is een plus! Tip: Goed schudden voor gebruik! Ik moet er wel bij vertellen dat na reinigen met een reinigmelk of lotion een echte must is! Je smeert namelijk alle makeup lekker uit over je gezicht met deze olie.

Hema bye bye eye makeup remover oil

Of ik deze Hema bye bye eye makeup remover oil weer opnieuw zal kopen? Nee, dat niet. Ik vind het een beetje omslachtig werken om dat je na het gebruik weer een ander reinigend product nodig hebt om de olie-achtige laag van je ogen te halen. Je zou dit product wel prima thuis kunnen gebruiken, maar de vraag is of je het handig vind? Ik ken fijnere en betere producten die je geld meer dan waard zijn!

Prijs en verkrijgbaarheid

Je kunt de Bye bye eye makeup remover oil kopen by

12 Reacties

 1. juli 13, 2016 / 9:08 am

  Helaas, ik moet zeggen dat ik de producten van HEMA vaker vind tegenvallen.

 2. juli 13, 2016 / 10:09 am

  Soms vind ik wel eens een goed product bij Hema maar meestal vallen ze wel tegen, jammer!
  Wel een leuke post!

 3. juli 13, 2016 / 12:57 pm

  Ik vind die olieproducten nooit fijn. Ik heb liever een micelair water of een lotion op waterbasis. Dat vette gevoel, mehh… Vind ik niks!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 13, 2016 / 9:33 pm

   ja die olieproducten laten altijd een waas achter, dat ben ik zeker met je eens!

 4. juli 13, 2016 / 1:05 pm

  Ik hou het dan liever bij een micellair water denk ik. :-)

 5. Kubra
  juli 13, 2016 / 1:30 pm

  Ik hou van dit product! ?

 6. juli 13, 2016 / 6:26 pm

  Verpakking ziet er wel echt leuk uit! Maar ik denk dat ik toch bij die van me zelf blijf :)

 7. juli 16, 2016 / 11:42 am

  Voor dit prijsje is ie dikke prima denk ik, ik gebruik sowieso altijd nog producten er na dus voor mij is dat geen probleem!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 17, 2016 / 4:12 pm

   Zeker weten de prijs is goed! Als je het niet erg vind om erna iets te gebruiken zeg ik zeker doen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: