nieuwe Hema mascara’s

nieuwe Hema mascara's

Voor alle Hema liefhebbers heb ik goed nieuws: de collectie nieuwe Hema mascara’s. Hema komt met twintig compleet nieuwe mascara’s in hun assortiment! De mascara’s hebben een verbeterde formule, verbeterde borstels, nieuwe kleuren en mooiere verpakkingen. De zeven soorten zijn verkrijgbaar in zowel waterproof als niet-waterproof variant. En twee van de zeven zijn zelfs geschikt voor veganisten.Wow, dat belooft veel goeds, toch? Ik kreeg twee van de twintig mascara’s opgestuurd om uit te proberen en laat je vandaag zien of ik tevreden ben met het resultaat.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe mascara’s te proberen. Nu heb ik lange dunne wimpers, maar ook vrij ‘lastige’ wimpers. Helaas zoals te zien in vorige reviews, pakt niet elke mascara mooi bij me uit.

nieuwe Hema mascara's

Ik kreeg de volgende twee nieuwe Hema mascara’s opgestuurd: Bend The Rules, een curl & volume mascara en Let’s Multitask een all in one mascara.

nieuwe Hema mascara's

verpakking

De verpakking zijn simpel en herkenbaar als Hema verpakkingen, zoals we van Hema gewend zijn. De Bend The Rules zit in een net wat donkerdere verpakking dan de Let’s Multitask, maar beide zijn grijs van kleur. De hulzen hebben een witte opdruk en bevatten het Hema logo. En op de bovenkant van de borstelhouder zie je of het een ‘ bruine’  of een ‘ zwarte’ kleur mascara betreft.

nieuwe Hema mascara's

Let’s Multitask – all in one mascara (bruin)

Een zwarte all-in-one mascara voor krachtige wimpers met extra volume. De mascara is gemaakt van een vegan formule en heeft een tweevoudige borsteltechniek.  De mascara bevat geen verlengende vezeltjes, dus deze mascara belooft vooral een natuurlijk volume-effect.

nieuwe Hema mascara's

Wat die tweevoudige borsteltechniek precies in houdt? Ik weet het niet, maar mij zegt het niet zoveel en ik kan ook niks bijzonders aan het borsteltje ontdekken.

bend the rules bruin

Met de borstel kun je de mascara gemakkelijk aanbrengen en ook worden je wimpers super goed gescheiden door de haartjes op de borstel. Zelf zou ik niet zo snel een bruine mascara kopen. maar deze maakt zelfs mijn kleine dunne wimpertjes intens bruin.

nieuwe Hema mascara's

Het ziet er een beetje apart uit, omdat ik zelf donkere wimpers heb, maar één laag geeft een volumineus resultaat. Met inderdaad gescheiden wimpers. Of ik het echt mooi vind? Hmmm ik weet het niet. Ik ben toch echt gewend aan zwart. Maar dat zegt meer over mijn persoonlijke voorkeur voor kleur dan over de mascara.

nieuwe Hema mascara's

De Let’s multitask – all in one mascara is verkrijgbaar bij Hema in de kleuren zwart en bruin voor € 7,50
De waterproof variant voor € 8,-

Bend The Rules – curl & volume

Deze mascara is speciaal ontwikkeld om je wimpers maximaal volume en een spectaculair kruleffect te geven.

nieuwe Hema mascara's

en of mijn wimpers er spectaculair uit zien. De formule is romig, maar niet droog en ook zeker niet te nattig. Deze mascara vlekt niet onder mijn ogen, zelfs al breng ik het aan op de onderste wimpers. Dat vind ik zeker een plus, want tot nu toe doen alle mascara’s dat bij mij. En voor je het weet heb je van die lelijke zwarte puntjes onder je ogen…

nieuwe Hema mascara's

Aan het einde van de dag zit de krul er nog goed in. Deze formule laat mijn wimpers dus niet uitzakken. En dat terwijl het niet eens een waterproof formule is. Heb je korte wimpers, dan is deze mascara denk ik niet voor jou weggelegd. Want deze mascara verlengd je wimpers niet. Tenzij je eerst je wimpers verlengt met een andere mascara en dan deze puur gebruikt voor zijn volume. Heb je fijne, lange wimpers net zoals ik? Dan is deze mascara wellicht de holy grail voor jou!

De Bend the rules – curl & volume mascara is verkrijgbaar bij Hema in zwart voor € 6,-
De waterproof variant voor € 6,50.

Mijn mening

Als je het mij vraagt welke van de nieuwe Hema mascara’s ik het beste vind tot nu toe? Dan kan ik je vertellen dat ik helemaal ‘ In love’ ben met de Bend the rules – curl & volume mascara. Mijn wimpers zien er natuurlijk, volumineus en natuurlijk uit. Vooral ‘natuurlijk’ wil ik even benadrukken. Ik zie maar al te vaak bij volume mascara’s dat wimpers aan elkaar klonten en de hele ooglook niet meer natuurlijk oogt. Helaas is dit niet de vegan variant, maar ja je kunt niet alles hebben. Ben jij wel helemaal vegan en vind je dit belangrijk? Dan zou ik je de Let’s multitask – all in one mascara aanbevelen. Deze is trouwens ook verkrijgbaar in het zwart.

Wat vind jij van deze nieuwe Hema mascara’s?

10 Reacties

 1. juni 6, 2018 / 8:54 am

  Die laatste curl mascara klinkt fijn! Ik ben daar nu wel heel benieuwd naar geworden :).

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 6, 2018 / 4:58 pm

   Thanks Lisette, mocht je hem ook gaan proberen let me know what you think ;)

 2. juni 8, 2018 / 6:50 am

  Wat goed van de Hema. Zeker ook die vegan versie. Ze gaan wat dat betreft goed met hun tijd mee vind ik.

 3. juni 8, 2018 / 11:16 am

  Ik ben niet zo’n mascara fan. En denk dat ik deze mascara ook niks vind.

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 8, 2018 / 5:00 pm

   dat is meestal als je al niet fan van iets bent toch? Hahaha maar toch bedankt voor je reactie hoor ;)

 4. juni 8, 2018 / 12:33 pm

  Oh ik zocht al een mooie bruine voor mijn dochter. Is wat minder intens dan zwart.

 5. juni 9, 2018 / 3:27 pm

  Wat goed dat Hema ook een vegan versie heeft! Ik zelf heb vrij korte wimper en moet het dan hebben van mascara’s die mijn wimpers verlengen dus misschien dat er in de nieuwe 20 soorten er één voor me tussen zit. Leuk review trouwens!

 6. juni 10, 2018 / 1:16 pm

  Ik geef zelf voorkeur aan wat meer volume dus deze zou niet zo snel iets voor mij zijn

 7. juni 11, 2018 / 8:56 pm

  20 nieuwe mascara’s, de HEMA heeft zich goed uitgeleefd! Ik vind het een mooie zilveren verpakking.

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 13, 2018 / 11:12 pm

   ja dat zeker MC Kleuver! Gelukkig voor ons vrouwen, want wij hebben allemaal een andere smaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: