Hema festival collectie make-up producten

Hema festival collectie -flatlay

Voor alle festivalgangers heb ik goed nieuws! De Hema festival collectie ligt in de winkels en heeft trendy beauty producten met veel glitters en kleuren. Deze limited edition collectie bestaat uit een eyeliner pen, glitters, mooie nagellak en een heuse parfum pen. Van deze Hema festival collectie ontving ik een paar producten die ik je graag wil laten zien. Ik review en swatch ze ook gelijk voor je. Kijk je met me mee?

HEMA FESTIVAL COLLECTIE

De nieuwe Hema festival collectie staat helemaal in het teken van kleur bekennen. En met nog eindeloos veel feestjes te gaan, kun jij helemaal los gaan met deze geweldige make-up producten. De limited edition bestaat uit een nagellak, eyeliner, blush, lipgloss en heel veel glitters!

Hema festival collectie - eyeliners

Soft Eyeliner Pen — €3,50

Ik ontving de Soft Eyeliner Pen, in de kleuren blauw, petrol en roze. Als jij houdt van gewaagd, dan zijn deze Eyeliner Pens de must-have voor jou!

Hema festival collectie - eyeliners

Eigenlijk is dit al wel een beetje te zien aan de verpakking, waar de kleur vanaf spat. Handig, want zo weet je welke kleur eyeliner dit is.

Zelf zou ik de blauwe en petrol eyeliner zeker wel gebruiken om het lijntje onder mijn oog bijvoorbeeld te trekken, of als ik een blauw ooglook maak.

Hema festival collectie - eyeliners close-up

Ze brengen super fijn en nauwkeurig aan, door de dunne punt. Ik testte de eyeliner pens eerst op mijn pols. Zie je hoe nauwkeurig de dunne streepjes zijn? Ik wilde ze er met een doekje afvegen, maar de eyeliners wilde er echt niet vanaf.

Zodoende dat ik dus niet op een doordeweekse dag hier een review over heb gemaakt, want dit is toch wel een beetje gewaagd voor op mijn kantoorbaan… Anderzijds krijg je wel echt waar voor je geld, want als ze met vegen en wassen er niet af gaan, dan lopen ze zeker niet uit op een festival!

Hema festival collectie - eyeliner glitter vibe

Eyeliner Glitter Vibe — €4

Ik maakt toch wel even een sprongetje, toen ik deze eyeliner in Breathtaking Blue ontving. Wat is hij mooi!  Hij is ook verkrijgbaar in de kleuren Fabulous Purple en Striking Green. Deze liners zorgen voor een kleine glitter rondom de ogen en laten de ogen nog meer opvallen.

Hema festival collectie -long lasting nail laquer applicator

De applicator om de eyeliner aan te brengen is erg fijn en precies.

Hema festival collectie -glitter vibe eyeliner close-up

Het is een precisie eyeliner met veel glitter. en als je het mij vraagt zie ik echt twee kleuren… blauw en een beetje paars.

Hema festival collectie - eyeliner swatch

Het is lastig vast te leggen op de foto. Hij is een prachtig product, maar let op wel even goed laten drogen! Ook qua dekking is dit iets minder dan een normale eyeliner. Zelf los ik dit op door eerst een zwarte eyeliner aan te brengen en erna pas de Breathtaking Blue.

Mijn Festival ooglook

Ik maakte een prachtige ooglook met de glitter eyeliner van Hema. Ik begon met een oogschaduw basis uit het Ultra Flawless 3 Ressurection Eyeshadow Palette van Makeup Revolution London. Ik nam de oogschaduw kleur The (lichte nude kleur), als basis en boude de ooglook op met On (donkerpaars) en Believing (donker roze). Deze bracht ik ook aan op mijn onderste ooglid, maar heel dun. In de ooghoeken bracht ik nog wat Revitalise (goude kleur) aan in mijn ooghoeken en zette streepjes boven mijn wenkbrauw.

Hema festival collectie - mijn ooglook

Ik gebruikte de wing-it eyeliner stempel om een mooie zwarte eyeliner wing aan te brengen. Hierover heen bracht ik de Breathtaking Blue eyeliner van de Hema aan in twee lagen. Let op! Wel eerst het eerste laagje goed laten drogen, anders verpest je je mooie ooglook.

Hema festival collectie - mijn ooglook

vervolgens bracht ik de Breathtaking Blue ook nog aan op mijn onderste ooglid

Hema festival collectie - mijn ooglook

en om het af te maken ook nog boven mijn wenkbrauw. Ik maakte lichte stipjes, waardoor je gelijk een party gevoel krijgt. En als laatste bracht ik nog wat zwarte Hema mascara aan.

Hema festival collectie - mijn ooglook

Deze look heb ik echt binnen 5 minuten gemaakt. Dus als je niet houdt van al te veel fuss, dan is dit een makkelijke festival look die jij ook kunt uitproberen.

Lipgloss glitter vibe — €3,50

De verpakking van deze lipgloss is simpel. Al vind ik hem er wel wat kinderlijk uitzien. Ik merk dat deze lipgloss wat plakkeriger is dan andere lipglossen. Op zich geen probleem, want hierdoor blijft hij wel beter zitten als je wat drinkt tijdens een festival. Maar of je fijn vindt… Pluspunt is dat hij een lekkere fruitige geur en smaak heeft.

Hema festival collectie -lipgloss glitter vibe

De applicator brengt prettig aan en is niet echt anders dan andere lipglossen.

Hema festival collectie -lipgloss glitter vibe close-up

Hieronder zie je een swatch van de lipgloss op mijn hand. Ik vind hem best wel roze.

Hema festival collectie -lipgloss glitter vibe swatch

En zo ziet de lipgloss eruit op mijn lippen. Een roze gloss met licht zilveren glitters. Persoonlijk ben ik niet zo into de glossy lipglosses, maar de gloss ziet er prima uit op mijn lippen.

Hema festival collectie - lipgloss close-up lips

Long Lasting Nail Polish — €3,50

Fabulous Purple, Striking Green, Breathtaking Blue en Wicked Pink zijn de tot de verbeelding sprekende namen van deze fijne festival nagellakjes van Hema. Daarmee maak je zeker de blits tijdens het dansen.

Hema festival collectie - long lasting naillaquer

Ik ontving de fabulous purple variant en wat is deze intens paarse kleur mooi zeg! De verpakking van de nagellak is simpel, doorzichtig met een zwarte dop. Wat een ik een dikke plus vind is dat in deze long lasting nagellak arganolie verwerkt zit.

Hema festival collectie - nail polish applicator

De applicator is als je het mij vraagt wat breed, maar het aanbrengen hiermee gaat prima. Ik denk dat hiervoor is gekozen, omdat de nagellak door de glitters wat dikker is. Met een wat dunnere applicator gaat het aanbrengen niet heel gemakkelijk. Dus de keuze voor een wat dikker kwastje begrijp ik zeker.

Hema festival collectie - long lasting nail polish

Op mijn nagels lijkt de nagellak wel wat lichter dan in de flacon. Maar hij is prachtig en door de glitters is het ontzettend moeilijk om hem goed op foto vast te leggen. Maar hieronder zie je en close-up van de nagellak.

Hema festival collectie - nagellak longlasting close-up

Mijn Mening

Hema weet zeker wat je nodig hebt om je op te doffen voor een goed feestje. En met deze Hema festival collectie ben jij klaar voor de volgende party! Ik vind het een mooie collectie en ben vooral erg gek op de eyeliner. Wat een plaatje. Ook op een normale werkdag zou ik deze lichtjes dragen over mijn zwarte eye-liner. Why not? Hij is zo mooi!

Verkrijgbaarheid

Alle producten uit de Hema festival collectie zijn verkrijgbaar in de winkels en Hema.nl.

Wat vind jij van de Hema festival collectie? Tijd voor een feestje?

Lees meer over Hema:
Maak kennis met de nieuwe collectie Etos mascara’s
De Nieuwe Hema mascara’s
Hema Bamboo Charcoal collectie
Hema quick and go nagellak
Vijf Blijmakers van Hema
Hema bye bye eye makeup remover oil
Hema curl booster: geef je krullen pit!

9 Reacties

 1. augustus 6, 2018 / 8:33 am

  Ik houd van deze kleurtjes. Zijn die niet ook heel erg eighties? Wat leuk dat ze dit bij de Hema hebben.

 2. augustus 6, 2018 / 11:51 pm

  Ik draag altijd een eyeliner, maar ik weet niet of ik wel aan die gedurfde kleurtjes durf te beginnen.

 3. augustus 7, 2018 / 12:35 am

  Oh deze kleuren zijn echt zó stoer en vrolijk tegelijk. Het is dat ik geen make-up draag, maar ik zou ze alleen al willen kopen om hoe ze eruit zien haha.

 4. augustus 7, 2018 / 7:50 am

  Die glitter eyeliner is wel echt su-per gaaf zeg! Ik ga eens speuren bij onze hema of ze dat hebben!

 5. augustus 7, 2018 / 8:10 am

  Dat ziet er heel gaaf uit!! Leuke kleurtjes. Ik word er helemaal vrolijk van. Mooi gedaan ook bij jezelf.

 6. augustus 7, 2018 / 11:33 am

  Met deze felle kleuren kan je echt een gave zomerse festival look maken!!

 7. augustus 7, 2018 / 1:20 pm

  Het geeft inderdaad wel echt een wow factor – prachtig resultaat :)

 8. augustus 8, 2018 / 6:49 am

  Weet je wat ik zo fijn vind aan je reviews? Ik heb er echt iets aan. Toen ik de eyelinerkleuren zag, dacht ik: wat kan je maken met zulke felle kleuren. En bij je foto begreep ik het. Hele toffe look zo, mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: