Maak kennis met de nieuwe collectie Etos mascara’s

nieuwe collectie Etos mascara's

Ik heb goed nieuws voor je, want er ligt weer een nieuwe collectie Etos mascara’s in alle Etos winkels in Nederland. En ik testte er een aantal voor je uit… kijk je met mee?

Verbeterde formule

Vanwege de verbeterde formule hebben de mascara’s nu een nog beter resultaat en geef ze je wimpers meer lengte en volume. Naast de vernieuwde formule hebben de mascara’s ook vernieuwde verpakkingen, die gezien mogen worden! Ook zijn de mascara borstels vernieuwd.

nieuwe collectie Etos mascara's

Verpakkingen

Ik zei het hierboven al, de nieuwe collectie Etos mascara’s hebben vernieuwde verpakkingen. Wat ik erg leuk vind aan de nieuwe collectie zijn de frisse en mooie kleuren die Hema gebruikt heeft voor de mascara’s. De verpakking kleuren vertegenwoordigen ook de werking van de mascara. De dik gedrukte mascara’s heb ik getest en hier kom ik verder in het artikel op terug.

nieuwe collectie Etos mascara’s:

❤ Licht roze – Remember me Always –  perfect volume en volle wimpers.
❤ Donker roze – Amaze me Forever – long lasting volume effect .
❤ Licht groen – Care for me Gently – speciaal voor gevoelige ogen.
❤ Goud – Dare me Darling – gedefinieerde wimpers en intens volume
❤ Licht bruin – Chase me Baby – prachtig krullende wimpers.
❤ Zilver – Fear me Fabulous –  get i all: curl, volume en longlashes.

Care for me gently mascara

nieuwe collectie Etos mascara's-Care for me Gently mascara

Heb je gevoelige ogen? Of draag je lenzen en wil je daarom een wat mildere mascara? Dan is de Care for me Gently mascara uit de nieuwe collectie Etos mascara’s een goede optie voor jou. Deze mascara belooft je wimpers een fantastisch volume te geven de gehele dag door!

nieuwe collectie Etos mascara's - Care for me Gently mascara borstel

Het borsteltje werkt prettig, maar de haartjes zijn iets korter dan die van de andere varianten.

Remember me Always mascara - Care for me Gently wimpers close-up

Ik vind het resultaat mooi, maar zie toch wel een beetje klontjes… zelf heb ik niet echt last van gevoelige ogen, dus of het hier echt iets voor doet? Ik kan je er helaas geen antwoord op geven. Maar heb jij gevoelige ogen en heb je minder last van je mascara? Let me know, dan zet ik het hier even bij. Ook als je er natuurlijk niets van merkt.

Remember me Always mascara - Care for me Gently wimpers close-up

En vooral als ik de close-up van de zijkant van mijn wimpers zie, vind ik ze elegant. Niet te zwaar aanwezig, maar gewoon subtiel. De Care for me Gently mascara is in verschillende variaties te koop: black, waterproof black en brown.

Remember Me Always mascara

Ben je opzoek naar perfect volume en volle wimpers zonder klontjes? Dan is de de Remember me always mascara die je zeker eens moet proberen! Ik ontving hem in het blauw, niet helemaal mijn ding, maar hij staat super goed!

nieuwe collectie Etos mascara's - Remember me always mascara

Het borsteltje werkt prettig en zorgt ervoor dat je wimpers goed gesapareerd worden.

nieuwe collectie Etos mascara's - Remember me always mascara

En klontjes? Nee, die zie ik inderdaad niet.

Remember me always mascara - close-up wimpers

helaas is de foto niet zo goed gefocust, maar zelf zonder focus zie je wel wat deze mascara doet ;)

nieuwe collectie Etos mascara's - Remember me always mascara close-up wimpers

zie je hoeveel volume deze mascara’s mijn wimpers geeft? Helaas heb ik hem nog niet in het zwart kunnen testen, maar na het zien van deze foto’s ga ik dat zeker nog even doen! De Remember me Always mascara is verkrijgbaar in de varianten, black, brown, blue en ook nog in een waterproof variant.

Amaze me forever mascara

nieuwe collectie Etos mascara's - Amaze me Forever mascara

De Amaze me Forever mascara zorgt voor een breathtaking en long lasting volume effect, zonder vlekken. Nu snap ik waar de naam vandaan komt ;) ik ontving deze in het zwart.

nieuwe collectie Etos mascara's - Amaze me Forever mascara borstel

Het borsteltje vind ik iets minder fijn werken dan die van de Remember me Always mascara, maar ook deze werkt fijn.

nieuwe collectie Etos mascara's - Amaze me Forever mascara close-up wimpers

ik vind wel dat mijn wimpers een beetje last hebben van spinnenpoten, maar goed dat kan ook liggen aan het aanbrengen want ik heb meerdere laagjes gebruikt. Alhoewel de haartjes van het mascara borsteltje wel wat meer uit elkaar staan dan die van de andere twee mascara’s.

nieuwe collectie Etos mascara's - Amaze me Forever mascara close-up wimpers

Maar als ik het resultaat zo met gesloten ogen bekijken, dan ben ik erg tevreden met het volume. De Remember me Always mascara’s is verkrijgbaar in de varianten black en waterproof.

Mijn mening

zelf ben ik het meest onder de indruk van de budget mascara: Amaze Me Forever. Jeetje wat een volume. Jammer, dat hij toch een beetje klontert, maar ach voor dit kleine prijsje ben ik super tevreden met deze mascara! De andere etos mascaras doen ook prima hun werk, maar het is toch maar net wat voor wimpers je hebt en wat je van een mascara verwacht. Daarom is een mascara ook voor iedereen persoonlijk.

nieuwe collectie Etos mascara's alle drie de varianten

Prijs en Verkrijgbaarheid

Natuurlijk is de nieuwe collectie Etos mascara’s gewoon te koop bij jouw vertrouwde Etos winkel of online bij AlbertHeijn.

❤ Licht roze – Remember me Always — € 3,99.
❤ Donker roze – Amaze me Forever — € 3,99.
❤ Licht groen – Care for me Gently — € 3,99.
❤ Goud – Dare me Darling — € 4,99.
❤ Licht bruin – Chase me Baby — € 4,99.
❤ Zilver – Fear me Fabulous  — € 4,99.

Welke mascara uit de e nieuwe collectie Etos mascara’s is jouw favoriet?

Opzoek naar meer reviews van budget make-up producten? Klik dan hier.

14 Reacties

 1. juli 24, 2018 / 11:54 am

  Oh die blauwe is zo lekker 90’s. benieuwd om er eens een hele look mee te zien!

 2. juli 24, 2018 / 3:40 pm

  Alleen al de verpakking vind ik er ontzettend fleurig en zomers uit zien! Lang geleden dat ik blauwe mascara gebruikt heb, maar het heeft wel wat!

 3. juli 24, 2018 / 7:22 pm

  Ik ben op het moment de donker roze aan het testen, tot nu toe bevalt hij me wel.

 4. juli 24, 2018 / 11:36 pm

  Wat een coole kleur die blauwe! Ik draag eigenlijk nooit mascara, dus heb ik er ook 0.0 verstand van, maar het ziet er wel heel netjes uit!

 5. juli 25, 2018 / 8:51 am

  Ik was vooral benieuwd naar het effect van de blauwe mascara. En wauw, dat ziet er bijzonder uit!

 6. juli 25, 2018 / 8:57 am

  Die laatste vind ik het mooist. Die blauwe zou ik zelf nooit kopen, want daar ben ik niet zo van.

 7. Juliette - Strongbody.nl
  juli 25, 2018 / 5:52 pm

  Ik draag lenzen en heb gevoelige ogen dus ik zou kiezen voor Care for me Gently mascara. Mascara’s zijn inderdaad heel erg persoonlijk en is echt een kwestie van uitproberen.

 8. juli 25, 2018 / 9:28 pm

  Ik vind de blauwe erg leuk, maar ik heb een hekel aan klonterige mascara. Vooral als je ogen er aan het einde van de dag door gaan prikken. Dat heb ik bij de essence mascara’s. Ik ben wel benieuwd of je dat ook bij deze hebt.

 9. juli 26, 2018 / 8:00 am

  Vind de blauwe het mooist ogen. Gebruik zelf de basic, goedkope mascara van Etos, valt me op dat ze voor een klein prijsje altijd relatief goede producten hebben.

 10. juli 26, 2018 / 5:11 pm

  Ik vind de huls er heel mooi uit zien, het effect op de wimpers wat minder..

 11. juli 26, 2018 / 11:03 pm

  Persoonlijk vind ik de eerste het mooiste effect geven van wat ik zo op de foto zie, de rest vind ik een beetje tegenvallen. De verpakkingen vind ik wel leuk!

 12. juli 27, 2018 / 8:12 am

  Deze mascara’s hebben zeker leuke prijsjes, en prachtige verpakkingen!

 13. augustus 6, 2018 / 10:19 am

  Tof om jouw review te lezen! Ik heb de mascara’s ook ontvangen en ben ze nog uitgebreid aan het testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: