Essie Say It Ain’t Soho – Herfst 2018

Essie Say It Ain't Soho

De herfst komt eraan en om je nagels daar vast op voor te bereiden heeft Essie een toffe herfstcollectie uitgebracht. Vandaag review ik de Essie Say It Ain’t Soho nagellak een prachtige donker oranje kleur, welke onderdeel is van de herfst collectie van Essie. Lees je met me mee?

Er is een hele lange periode geweest waarin ik nauwelijks nagellak droeg, maar ik ben nu weer helemaal into nagellak. Heerlijk om iedere keer weer een andere kleur op te doen. Nu we weer meer richting de herfst gaan, merk ik ook dat ik minder grijp naar de felle kleuren en wat meer herfsttinten opdoe. Deze nieuwe nagellak van Essie is hier een mooi voorbeeld van. Deze kleur schreeuwt gewoon herfst!

Essie Herfst 2018

Essie Say It Ain't Soho

De gehele herfstcollectie voor 2018 van Essie bestaat uit zes verschillende tinten; van lichtroze, okergeel tot aan zilver en donkerblauw. Een hele diverse collectie en deze oranje, bronstint hoort ook in het rijtje. De kleurnamen hebben allemaal iets te maken met New York, leuk detail.

Essie Say It Ain't Soho

Normaal gesproken houd ik niet zo van metallic nagellak, maar bij het zien van deze kleur was ik echt direct verkocht. Wat een prachtige en bijzonder kleur! Ik krijg echt een herfstgevoel van deze kleur, dus het is zeker een goede toevoeging van Essie om deze in de herfstcollectie te doen. Het is echt een bijzondere kleur, een tint die je niet snel tegenkomt in de drogist.

Essie Say It Ain’t Soho

Essie Say It Ain't Soho

Hier zie je heel goed wat een prachtige tint het is. Ik ben sowieso fan van Essie nagellakjes, de formule vind ik heel erg goed. Je hebt slechts twee laagjes nodig en de kleur dekt volledig. Ook blijft de lak er goed opzitten. Ik vind deze kleur zo mooi, dit is zeker een nieuwe favoriet. Ik denk dat deze kleur ook bij donkere huidtinten prachtig zal staan.

Mijn mening

Okee, ik denk dat het pretty clear is. Maar ik ben echt huge fan van deze nagellak uit de Essie herfstcollectie. Ik vind de kleur ontzettend mooi, past helemaal bij de herfst. De kleur blijft goed zitten en heeft maar twee dunne laagjes nodig tot hij goed dekt. Zoals ik al zei ben ik al fan van Essie nagellak, maar deze tint staat nu stipt op nummer 1. Ik kan deze kleur echt iedereen aanraden, een bijzondere kleur de je niet vaak tegenkomt in de drogisterij. Love it!

Deze kleur, genaamd Say It Ain’t Soho van Essie is o.a. te koop bij Bol.com en kost €9,99.

Dit was mijn review. Ik vond het heel leuk deze nagellak eens te proberen. Hopelijk heb je hier iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Wat is jouw favoriete (nagellak)kleur in de herfst?

Liefs, Daphne

Meer nailcare artikelen lezen?
Catrice Peel Off Nagellak – nagellak die je eraf kunt trekken?
Beschadigde nagels herstellen
Essence herfst/winter make-up collectie 2018
▷Acrylnagels, hoe bevalt dit nou?
Youtuber Mascha lanceert Beautygloss nagels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: