Bang dat je e-bike gestolen wordt? Met de Premium Q van QWIC hoeft dat niet meer

QWIC Premium Q e-bike

Rijd jij een elektrische fiets of overweeg je een aanschaf? De kans is groot dat je ‘ja’ kunt antwoorden op één van de twee vragen. Een e-bike staat tegenwoordig bovenaan het gemiddelde wensenlijstje. Helaas is deze populariteit ook onder dieven niet onopgemerkt gebleven en groeit het aantal diefstallen mee. Het Nederlandse e-bike merk QWIC zorgt er met het geïntegreerde GPS systeem voor dat je met een gerust hart van je elektrische fiets geniet.

Over QWIC

QWIC is opgericht in 2006 door Taco Anema en Michiel Hartman, die elkaar kennen van de Technische Universiteit Delft. Een fietstocht van Beiroet naar Beijing lag aan de basis van de oprichting van QWIC.

QWIC zet zich in, door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes, voor een toekomst met autovrije steden, om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren. Door het gebruik van designelementen en vernieuwingen uit de automotive industrie bieden wij een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tillen zij ieder jaar de elektrische fietsen naar een hoger niveau.

Naast het gebruiken van de e-bike als vervoersmiddel is het ook fijn om de e-bike te gebruiken om sportief te blijven.

Geïntegreerde GPS systeem mét service van ’s werelds grootste securitybedrijf

Heb jij de angst dat je e-bike gestolen wordt? Dat hoeft niet meer met de Premium Q van QWIC.  De award winnende design e-bike beschikt over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste securitybedrijf. Je kunt hiermee je Premium Q op ieder moment lokaliseren. Daarnaast krijg je een bericht wanneer je fiets een gebied verlaat.  

Zorgen over een gestolen QWIC verleden tijd

Door dit GPS systeem met bijbehorende service, kan een gestolen Premium Q gevonden worden met de
aanvullende mobiliteitsverzekering. Daarnaast breng je via de app moeiteloos de verzekeraar ENRA én de politie op de hoogte. Zo is het niet meer nodig om los aangifte te doen. Mocht je elektrische fiets binnen drie weken niet gevonden zijn, dan krijg je een splinternieuwe Premium Q e-bike. In de tussentijd rijd je een e-lease bike. Word je fiets opgespoord, maar verkeerd deze niet meer in nieuwstaat door de poging tot diefstal? De schade wordt vakkundig hersteld door een rijwielhandelaar. Zo zijn zorgen over een gestolen QWIC verleden tijd!

Het Nederlandse QWIC is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk en heeft meer dan 600
verkooppunten. De komende vier jaar wil het bedrijf de automobilist op de e-bike krijgen.

Meer informatie?

Ga voor meer informatie over de of het zoeken van een verkooppuntnaar de website van QWIC.

Ken jij de e-bike van QWIC al? En ben je geintereseerd om een e-bike aan te schaffen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: