Plastic afval challenge met de Sodastream

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

De afgelopen twee weken deed ik dus mee aan een initiatief van Sodastream: de plastic afval challenge. Dit hield in dat ik zo min mogelijk plastic huisvuil mocht verzamelen… In eerste instantie leek me dit een makkie, maar na twee dagen begon ik toch best zenuwachtig te worden. De zak die ik kreeg was niet zo groot en ook had ik besloten om zo min mogelijk producten te kopen die een plastic verpakking zitten. Hoe verliep de plastic afval challenge? Dat zie je hier!

Hoe verliep de plastic afval challenge bij jou?

1 Reactie

  1. december 7, 2017 / 7:07 pm

    Zo’n zak zit inderdaad gauw vol! Ik vind het wel netjes hoor, 3/4 zak voor een aantal dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: