Holidaze Smashbox Lash + Liner set

Holidaze Smashbox Lash + Liner set verpakking goud

De Smashbox-holiday season kwam onlangs in de winkels te liggen en ik wist meteen dat ik erover moest schrijven! Ze werkten samen met Jen Stark, een in LA gevestigde kunstenaar om de Smashbox Holidaze 2018-collectie te maken. Bekend om haar kleurrijke caleidoscoop-kunst, kenmerkt de verpakking haar prachtige stijl. Kijk je meer naar de Holidaze Smashbox Lash + Liner set die ik vandaag voor jullie review?

Holidaze Smashbox Lash + Liner set + gel liner

Holidaze Smashbox

De naam ‘Holidaze’ gaat perfect samen met de tijd van het jaar waarin hij gelanceerd wordt, namelijk ‘holiday season’ oftwel de feestdagen. Een slimme woordspeling als je het mij vraagt!

En naast deze slimme woorspeling, doet ook de verpakking van deze Holidaze set het onzettend goed. Helemaal afgestemd op de feestdagen. Want zeg nou zelf, jij zou toch ook blij worden als deze onder de kerstboom lag?

De prachtige gouden verpakking met kleurrijke accenten trok gelijk mijn aandacht. En het leuk is… de kleuraccent vind je ook weer terug op de verpakkingen van de producten.

Holidaze Limited Edition Smashbox Lash + Liner set

Holidaze Smashbox Lash + Liner set

Deze Holidaze Lash + Liner set van Smashbox bevat een mascara, primer voor de wimpers en eyeliner. Bewaar deze set in je make-uptasje en heb zo alles bij de hand om tijdens de feestelijke uren je make-up bij te werken.

Holidaze Smashbox Lashprimer

Deluxe Photo Finish Lash Primer

Deze Deluxe Photo Finish Lash Primer heeft een super schattige kleine verpakking. Als je het mij vraagt ideaal om mee te nemen.

Deze Smashbox primer is een must-have voor mooie gekrulde wimpers. De doorzichtige gel breng je aan op je wimpers als een primer alvorens je mascara aanbrengt. het borsteltje bevat wat langere haren, om het aanbrengen te vergemakkelijken en de wimpers goed te kunnen scheiden.

Holidaze Smashbox Lashprimer close-up borstel

De substantie is iets dikker dan mascara en oogt op het eerste gezicht wit. Na het aanbrengen van mascara lijkt het echter of de primer is verdwenen als sneeuw voor de zon ;)

De Deluxe Photo Finish Lash Primer verpakking bevat 9.56 ml primer.

Holidaze Smashbox mascara

Holidaze Full Exposure Mascara

Als eerste moet ik toch even de Smashbox mascara verpakking benadrukken. Wauw wat is ie mooi en kleurrijk. I love it!

Holidaze Smashbox mascara borstel

De mascara bestaat uit een vezel-rijke formule die het volume van je wimpers versterkt en je wimpers volumineus en langer laat lijken.

Het borsteltje werkt prettig en zorgt ervoor dat je geen last hebt van lelijke klontjes, schilfers of smudges rond je oogleden. 

De Holidaze Full Exposure Mascara verpakking bevat 4 ml mascara.

Holidaze Smashbox gel liner

Deluxe Always On Gel Eye Liner 

Deze Smashbox gel eyeliner is net even wat anders dan andere eyeliners als je het mij vraagt. En zit een beetje tussen een kohl potlood en een gel eyeliner in. De verpakking vind ik niet super spannend, maar mag er zeker zijn.

Holidaze Smashbox gel liner close-up punt

De Smashbox eyeliner heeft een erg fijne punt, die niet snel slijt. Mits je natuurlijk niet te hard drukt met aanbrengen. De punt zorgt ervoor dat je de eyeliner snel en gemakkelijk kunt aanbrengen. En zelf over gekleurde oogschaduw, terwijl dit nog wel is een probleem is met mijn kohl potlood.

Hieronder zie je een swatch op mijn hand. Hier is de gel eyeliner licht aangebracht, maar je kunt hem natuurlijk ook harder aanzetten. It’s all up to you!

Holidaze Smashbox gel liner swatch

Wat fijn is van deze eyeliner is dat hij ontzettend goed blijft zitten! Ik heb nog wel eens last dat de eyeliner in het randje van ooglid beland als ik geen primer gebruik, maar daar heb ik met Deluxe Always On Gel Eye Liner van Smashbox heb ik daar geen last van.

Mijn mening

Ik vind deze Lash + Liner set een prachtig pareltje uit de limited Holidaze Smashbox X Jen Stark collectie.

Prijs en Verkrijgbaarheid

De Holidaze Smashbox X Jen Stark – Lash + Liner set is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas of de website van Smashbox voor € 24,48

Ben jij ook zo gek op de speciale limited editions van beauty producten voor de feestdagen?

disclaimer

1 Reactie

  1. december 3, 2018 / 11:13 am

    De verpakking ziet er heel erg leuk uit! Nu ben ik super benieuwd hoe hij op je ogen staat :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: