HP Sprocket New Edition | Mobiele fotoprinter

HP Sprocket New Edition

Toen ik opzoek was naar een fijne, snelle mobiele fotoprinter die ik vanaf mijn mobiel kon bedienen/ Waarvan de foto’s gelijk konden kleven en ook nog van een klein formaat waren? Kwam ik uit bij de HP Sprocket New Edition.

Uiterlijk en formaat

De Sprocket New Edition heeft een heerlijk handzaam formaat en past zo in mijn broekzak! ik dacht wel dat hij klein en compact zou zijn, maar niet zo klein: 11,8 x 8 x 2,5 centimeter. Daarnaast weeg de mobiele fotoprinter slechts 172 gram.

De pocket printer voelt stevig aan en heeft een prachtig design. Licht grijs met donker grijze vlekken erop. Het doet me denken aan de print van een steen. Als je deze editie vergelijkt met de vorige editie, is deze variant moderner, mooier afgewerkt en ligt hij lekkerder in de hand.

beste mobiele foto printer sprocket

Beste mobiele fotoprinter | downloaden verbinden en klaar

Het maakt niet uit of je een Android of iOS based telefoon hebt. Zolang je de gratis HP Sprocket app installeert kunt je instant printen. Of ga voor een bluetooth verbinding.

Zelf testte ik het apparaat met mijn Samsung S10 Android Smartphone. Ik installeerde de HP App en open de papierlade van de Sprocket. Hierin plaats ik het blauwe testpapiertje en stapeltje fotopapier. Ik klik het dekseltje weer terug en houd het aan/uit knopje kort ingedrukt. De Sprocket kalibreert dan automatisch.

Werking App

Ik open de app en verbind mijn mobiele telefoon via blueooth met de Sprocket. De app werkt erg intuïtief. Hij vindt automatisch de juiste foto’s in mijn fotogalerij.

oei ik groei boek met HP Sprocket Zink foto's

Printen vanaf Sociale media

Wil je liever iets printen van social media? Ook dat kan! Zo kun je printen vanaf Facebook, Facebook, Instagram of Google.

Filters & Stickers

Wil je met de hp sprocket mobiele fotoprinter je foto net dat beetje extra geven? Klik dan op de foto en dan op het potloodje. Je krijgt nu tal van mogelijkheden aan filters en stickers te zien. Dit werkt erg goed.

Augemented reality

Ook heeft de app een Augmented Reality-functie, Hiermee komen de foto’s via je app tot leven wanneer je de foto scant en zit er beweging in. Super vet als je het mij vraagt!

Minifoto

Is je foto klaar om af te drukken? Dan druk je op het printer-icoontje. In ongeveer 40 seconden heb je de foto in je hand. Het fotootje is scherp, maar de kleur is toch wel wat minder vel als in de app. De foto is 5,2 x 7,4 centimeter klein.

Wil je een grotere foto plakken? Dan kun je met de ’tegels’ optie je foto over verschillende foto’s uitprinten, zodat het formaat toeneemt.

oei ik groei boek met HP Sprocket Zink foto's

Wat ik echt een pré vind is de plakzijde aan de achterkant van het HP Sprocket Zink papier. Zo kun je de foto’s gemakkelijk ergens opplakken. En wil je niet plakken? Dan laat je de plakstrip gewoon zitten.

Ik ben erg enthousiast over de Sprocket van HP. Deze pocket printer lijkt me perfect voor een feestje, festival of vakantie. Je neemt het apparaat overal mee naartoe, hij is gemakkelijk te installeren en de app biedt eindeloos veel mogelijkheden. De mindere afdrukkwaliteit vergeef ik de Sprocket. Het is namelijk geen professionele fotoprinter, het is een leuke gadget waar je uren mee zoet bent.

oei ik groei boek met HP Sprocket Zink foto's

Mijn mening

De HP Sprocket mobiele fotoprinter is een super leuke gadget om te gebruiken tijdens een feestje, voor een reisverslag of bijvoorbeeld een verjaardag. Of zoals ik hem heb gebruikt voor het babyboek van mijn zoon: Oei ik groei negen maanden dagboek. En voor mijn dochter Maan Amsterdam Eerste jaar boek baby. Het fijne is dat deze mobiele printer niet werkt met inkt, maar met HP Zink Sprocket fotopapier. Dat dus vanzelf verkleurd door warmte. Daarnaast biedt de Sprocket app vele bewerkingsmogelijkheden. En de Augmented Reality-functie is als je het mij vraagt helemaal geweldig om herinneringen terug te halen. Als je de foto scant met de app dan beweegt namelijk de foto. Zo cool! En zijn er leuke extra accessoires, zoals een slinger met lampjes en knijpers of boekjes verkrijgbaar waarin je de foto’s kunt opbergen.

Ok tot so far alle plussen en dan 1 minpunt. Het Sprocket fotopapier is duurder dan het afdrukken van normale foto’s. Nou zijn foto’s afdrukken ook niet goedkoop. En doe je de HP Sprocket foto’s afdrukken instant. Je ziet dat de prijzen voor fotopapier van mobiele printers net wat hoger ligger dan gemiddeld. En de vraag is dus aan jou of je bereid bent er dit voor te betalen. In mijn ogen is deze printer het waard, alleen al voor het gemak. Dat ik ze overal in en op kan plakken. Ik kan er echt tal van creatieve ideeën mee verzinnen. Van het versieren van verjaardag of babyshower cadeau’s tot spelletjes. Tot de maanden of jaren van je kind in foto’s. Je kan het zo gek niet bedenken en juist dat maakt voor mij deze mobiele fotoprinter ideaal! Oh en doe je aan scrapbooken? Dan mij hij echt niet ontbreken.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ben je opzoek naar een compacte en klein foto printer, ga dan voor de HP Sprocket New Edition:

  • HP Sprocket New Edition – hier verkrijgbaar voor € 99,-
  • HP Zink Sprocket Fotopapier regular (20 velletjes) – hier verkrijgbaar voor € 19,56 (per foto voor € 0,97).
  • HP Zink Sprocket Fotopapier regular (50 velletjes) – hier verkrijgbaar voor € 35,27 (per foto voor € 0,70). Aanzienlijk voordeliger ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: