Oei ik groei negen maanden dagboek

Oei ik groei negen maanden dagboek

Het is eindelijk zover je bent zwanger! En hoe kan je nou mooier en leuker je zwangerschap beleven en straks herinneren dan door alles op te schrijven in een superluxe zwangerschapsdagboek. Je houdt leuke lijsten bij, maar ook je kwaaltjes en onvriendelijke lichaamsgebeurtenissen. Alhoewel je die misschien liever vergeet. Per week krijg je de ruimte om van alles in dit Oei ik groei negen maanden dagboek in te vullen en erbij te plakken. Op deze manier maak je een eigen herinneringsboek voor later. Niet voor niets is dit dagboek al jaren het nummer 1 zwangerschapsdagboek! En ik reviewde hem voor je!

Oei ik groei

Directeur Xaviera Plas-Plooij is de directeur van het wereldwijd merk van het babyboek ‘Oei, ik groei!’, dat haar ouders in 1992 maakten. Inmiddels zijn er verschillende boeken verkrijgbaar die je help, voor tijdens en na de zwangerschap:

Oei ik groei negen maanden dagboek

Ik weet het nog goed, toen ik net zwanger was zal ik door alle verkrijgbare invul boekjes het bos niet meer. Ik wist gewoon weg niet welke ik moest aanschaffen en had de puf niet om ze allemaal stuk voor stuk door te kijken. Veel van deze boekjes waren alleen via internet verkrijgbaar en toen een oud collega voor zichzelf dit boekje kocht, ging ik overstag. En achteraf ben ik heel blij dat ik het heb gekocht, want wat is dit een leuk herinneringen boekje geworden. Zowel voor Zayn als voor mij als mama.Ik kan terug kijken op de zwangerschap en wat we allemaal hebben gekocht en gedaan alvorens hij kwam.

Oei ik groei negen maanden dagboek

Vormgeving

De vormgeving van het Oei, ik groei! negen maanden dagboek heeft een Luxe roségouden foliedruk en rose kaft met lint. Echte eye-candy als je het mij vraagt!

Oei ik groei negen maanden dagboek

Zodra je de kaft opent vind je een mooie pagina waar je je naam neer kunt zetten. Dit maakt het gelijk al super persoonlijk als je het mij vraagt.

Oei ik groei negen maanden dagboek

Inhoud

Daarna vind je een Inhoudsopgave waar alle hoofdstukken/mogelijkheden die je hebt in het Oei ik groei negen maanden dagboek terug vindt. Denk aan voorstellen als ouder, van het eerste verloskundige verzoek tot aan de eerste keer het hartje en de eerste echo. Maar ook is er een gezamenlijke groei kalender, een humeuren schema enz.

Oei ik groei negen maanden dagboek

Een leuk onderdeel vond ik zelf de sectie kwaaltjes en onvriendelijke lichaamsgebeurtenissen. Je merkt toch wel snel op dat je hier last van hebt en zonder tegen anderen te gaan zeuren, kun je dit mooi in dit zwangerschapsdagboek kwijt.

Lees ook: Boost je gezondheid met Floradix Magnesium

Oei ik groei negen maanden dagboek

Zo was er ook een gedeelte waarbij je de metamarfose van de babykamer kon beschrijven. Ook dit vond ik erg leuk om te doen, omdat dit bij ons toch wel een ommezwaai was, van blogkamer naar babykamer. Wat een verschil!

Oei ik groei negen maanden dagboek

Je krijgt per week een aantal vragen waarop je antwoord kunt geven. Ik gaf niet elke maand antwoord op alle vragen. En vulde soms ook wel is een vraag anders in. Maar die vrijheid heb je, het is is immers jouw zwangerschapsdagboek!

Oei ik groei negen maanden dagboek

Zo zie je hierboven bijvoorbeeld een aantal foto’s van de eerste echo’s.

Oei ik groei negen maanden dagboek

En hier een hoop kleertjes die ik ooit kocht op de negen maanden beurs.

Oei ik groei negen maanden dagboek

Ook beschreef ik mijn babyshower, en dat je zo bent verwend! Wat ik ook erg leuk vind is dat je de mogelijkheid hebt om brieven naar je ongeboren baby te schrijven.

Oei ik groei negen maanden dagboek

En de mooiste sectie, hetgeen waarvoor je het doet. Het moment dat je baby ter wereld komt. Je kunt hier invullen waar je bent bevallen en alle in’s en out’s over je baby kwijt zoals: naam, gewicht, lengte etc.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Oei ik groei! Negen maanden dagboek is voor de super schappelijke prijs van €17,- verkrijgbaar bij o.a. bol.com of op de website van Oei ik groei zelf.

Heb jij gebruik gemaakt van een zwangerschapsdagboek tijdens je zwangerschap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: