Huda Beauty komt met beautypakket voor ramadan en Suikerfeest

Om dit jaar het Suikerfeest als feestdag extra te vieren, lanceert Houda samen met haar zus Mona een Houda Beauty 1001 Nights Ramadan-set die je huid zal verzorgen in de aanloop naar Eid-al-Fitr.

Huda Beauty 1001 Nights Ramadan-set

Denk je aan Huda Kattan, dan denk je niet alleen aan de Huda wimpers. Nee, inmiddels heeft ze een heus beauty imperium opgebouwd.

Huda en Mona merkten allebei dat het vasten tijdens ramadan hun huid aantastte; het werd droog, gedehydreerd en dof. Als oplossing bedachten ze de limited edition 1001 Nights Ramadan-set.

Huda: ‘Mijn huid heeft altijd geleden na een lange maand vasten, dus hebben we een exclusieve selectie beauty-musthaves samengesteld die aan al je huidverzorgingsbehoeften voldoen.’ Ook bevat het pakket enkele make-upfavorieten van het merk, om te dragen tijdens het Suikerfeest.

Wat zit er in de Huda Beauty 1001 Nights Ramadan-set?

Maar wat zit er allemaal in dit pakket? De ramadan-set bevat tien van de bestverkochte huidverzorgings-, make-up- en geurartikelen van Houda.

Inhoud:

  • WISHFUL Yo Glow Enzyme Scrub, 40ml
  • WISHFUL Honey Balm Jelly Moisturizer, 27g
  • WISHFUL Thirst Trap Cocoon Mask
  • WISHFUL Yellow Headband 
  • KAYALI Rollerball Vanilla & Musk Kayali, 2 x 5ml
  • KAYALI Rollerball Gold Travel Case
  • Huda Beauty Liquid Matte lipstick in Bombshell 
  • Huda Beauty Silk Balm gloss, 3ml mini 
  • Huda Beauty Legit Lashes Mascara in Very Vanta
  • Huda Beauty Haze Obsessions eyeshadow palette in Sand

Voor het Suikerfeest heeft Huda Beauty een aantal make-upfavorieten aan het pakket toegevoegd: het oogschaduwpalet Huda Beauty Haze Obsessions in Sand met negen tinten. Voor de lippen heeft Huda de matte lippenstift in Bombshell in het pakket toegevoegd; de kleur waar ze zelf dagelijks naar grijpt. Voor extra lipverzorging hebben zij de Silk Balm Hydra-Plumping Lip Balm aan de set toegevoegd. De look is compleet met de Huda Beauty Legit Lashees Mascara voor volle, katachtige wimpers.

Ook bevat de Huda Beauty 1001 Nights Ramadan-set een Kayali Vanille en Musk Rollerball Eau de Parfum – enorm handig voor onderweg. En last but not least hebben Huda en Mona een gouden reisetui en een gele, donzige hoofdband (die Huda zelf maar al te graag draagt tijdens haar skincare-routine) aan de set toegevoegd.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Houda Beauty 1001 Nights Ramadan-set is nu exclusief verkrijgbaar via www.hudabeauty.com voor € 127,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: