Skincare | Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite

Met een goed serum in je huidverzorgingsroutine kun je gemakkelijk een huidprobleem of -wens aanpakken. Zo is het Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite gericht op het tegen gaan van huidveroudering en vermoeidheid. Ik denk dat elke mama, net zoals ik zo’n serum graag zou willen gebruiken, want vermoeid is bijna mijn tweede naam. Ik vertel je in deze review meer over dit heerlijke serum en wat ik ervan vind. Lees je mee?

 Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite

Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite

De Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite is een ultiem aanvulling in je huidverzorgingsroutine. De vitaliserende vitamineboost in de vorm van een serum voorziet je huid van een golden glow.

Wat zegt Ik Skin Perfection zelf over de C GLOW+?

Ik Skin Perfection C GLOW+ is het wondermiddel” voor de huid dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid vermindert. C GLOW+ Big Green Favourite is rijk aan Curcuma en Vitamine C én bevat een mix aan AHA fruitextracten die de huid egaler en gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidstructuur verfijnen.

C GLOW+ Big Green Favourite zorgt voor een stevige en jeugdig uitziende huid en bevat een subtiele golden shimmer die de huidteint verheldert en laat stralen.

C GLOW+ Big Green Favourite voorziet de huid van een boost aan vitamines en een subtiele golden glow en is geschikt voor iedere huid. Met name een doffe en vermoeide huid én een huid waar de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden heeft veel baat bij het gebruik van de C GLOW+ Big Green Favourite.

Kenmerken

– Maakt de huid glad, egaal & glowy!
– Rijk aan Curcuma en Vitamine C.
– Bevat een mix van AHA fruitextracten.
– Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering.
– 99% natuurlijk

Voor wie geschikt?

Het Ik Skin Perfection C GLOW+ is voor iedereen geschikt dit last heeft van een doffe en vermoeide huid én een huid waar de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Vooral deze laatste heeft veel baat bij het gebruik door de toegevoegde vitamines.

 Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite ingrediënten

Ingrediënten

inci’s aqua (water), glycerin, caprylyl/capryl glucoside, glycine soja oil, panthenol, vaccinium myrtillus fruit/leaf extract, curcuma longa root extract, sodium hyaluronate, sodium ascorbyl phosphate, citrus aurantium dulcis flower extract, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, mica, ethylhexylglycerin, ci 77891 (titanium dioxide), saccharum officinarum extract (sugar cane), acer saccharum extract, xanthan gum, honokiol, magnolol, sodium hydroxide, citrus limon fruit extract, phytic acid, citric acid, ci 77491 (iron oxides), sodium benzoate, potassium sorbate

De Ik Skin Perfection C GLOW+Big Green Favourite is rijk aan Curcuma en Vitamine C én bevat een mix aan AHA fruitextracten die de huid egaler en gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidstructuur verfijnen.

Gebruik

Reinig je huid eerst met een IK gezichtsreiniger en verneveld vervolgens de Prebiotic Spray+ over je huid. Breng de Ik Skin Perfection C GLOW+Big Green Favourite twee keer per dag (in je ochtend- en avondroutine) aan op je huid. Ga daarna verder met het vervolg van je skincare routine.

Combineer C GLOW+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Zorg ervoor dat elk serum volledig door de huid is opgenomen, voordat het volgende serum laagje wordt aangebracht.

Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite mijn mening

Mijn mening

Allereerst ziet de verpakking van dit product er prachtig en clean uit. Het staat super mooi in de badkamer samen met de andere producten die ik van Ik Skin Perfection gebruik.

Wanneer ik het Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite gebruik ziet mijn huid er egaal uit en voelt het ook egaler aan. Daarnaast voelt dit serum ook meer aan als een olie en die positieve eigenschappen zie je ook zeker terug.

Dit serum pakt de ouder wordende huid aan, vernieuwt, beschermt, verheldert en voedt. Ik ben heel blij met dit serum, niet dat ik super diepe rimpels heb. Maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn om huidveroudering aan te pakken. En er is niks mis met je huid een beetje extra verwennen, wanneer je wat meer vermoeid bent dan anders. En daarnaast vind ik dit serum door de subtiele golden shimmer heel luxe aanvoelen. En het geeft je huid ook nog eens een mooie golden glow.

En last but not least er wordt gewerkt met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten die diep doorwerken in de huid. De het Ik Skin Perfection C GLOW+ Big Green Favourite is ontwikkelt volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft.

TIP! Voor een optimale glow kun je de C GLOW+ tevens inzetten als extraatje na je laatste stap in je skincare routine. Breng hiervoor een heel klein beetje C GLOW+ aan op je handen en breng deze licht deppend aan op de zones die je graag wilt voorzien van een extra glow.

Prijs en verkrijgbaarheid

De IK Skin Perfection Glow+ is verkrijgbaar via de website van IK Skin Perfection voor

  • 3ml – € 7,85
  • 10ml – € 17,95
  • 50ml – € 67,95

Of via een van de aangesloten salons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: