Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband

Nu het zo lekker zonnig is in Nederland en ook de zomervakantie is begonnen is het een goed idee om opzoek te gaan naar producten die je huid goed kunnen beschermen tegen de schadelijke UVA en UVB stralen van de zon. Er zijn een hoop lezers die dit zeker doen, maar waar het fout gaat is dat we of te lang in de zon blijven zitten, of te weinig en niet goed smeren. Met de Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband is dat verleden tijd!

De Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband laat je laat niet alleen zien wanneer je je opnieuw moet insmeren, maar ook wanneer je de zon moet vermijden. De polsband is zelfs in het water te gebruiken en meet zowel UVA als UVB straling. De polsband geschikt voor alle huidtypen, vanaf de zeer gevoelige huid (huidtype 1). Super geschikt voor kinderen doordat er op het Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband ruimte is om een telefoonnummer op te schrijven.

Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband

Hoe moet je de Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband gebruiken?

1. Doe het bandje om je pols met de gele kant naar buiten.
2. LET OP! Elke keer wanneer je jouw huid insmeert moet je ook het bandje insmeren.
2. Wanneer het bandje is blootgesteld aan een bepaalde hoeveelheid UV-straling, zal het bandje oranje kleuren. Breng dan opnieuw zonnebrandcrème aan op je huid en op het bandje.
3. Wanneer het bandje roze kleurt is het verstandig de zon de rest van de dag te vermijden.

Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband

UV Polsband Geel

Dit is de kleur waarin de bandjes geleverd worden. Je hoeft dus nog niks te doen en je bent goed beschermd tegen de zond als je je hebt ingesmeerd met een zonnebrandcrème.

UV Polsband kleurt Oranje

Wanneer de UV Polsband oranje kleurt is dit een indicatie om je opnieuw in te smeren. Sowieso bied het bandje geen bescherming tegen de zon en is het handig om zelf ook de tijd bij te houden.Smeer je huid (en het polsbandje) in ieder geval iedere 2 uur in met zonnebrandcrème.

UV Polsband kleur Rood

Wanneer het UV Polsbandje rood kleurt is het tijd om uit de zon te gaan en deze de rest van de dag te vermijden!

Hoe bewaar ik de Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband?

Zorg ervoor dat de verpakking met ongebruikte bandjes altijd goed gesloten blijft, anders kunnen de bandjes van tevoren al gaan verkleuren. Bewaar de verpakking op een droge plaats en vermijd contact met direct zonlicht.

Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband

Hoelang kan ik de Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband gebruiken?

Er wordt geadviseerd om het polsbandje maar 1 dag te gebruiken. Heb je een bandje gebruikt, gooi het bandje dan aan het eind van de dag weg!

Waarom ik deze Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsbandjes zo geweldig vind?

 • Wanneer je aan het relaxen bent in de zon, vergeet je snel de tijd. Het polsbandje helpt door het verkleuren je te herinneren om je in te smeren.
 • Als je kinderen hebt, hoef je zelf geen timer te zetten, ze vinden het verkleuren van het bandje vet en komen het zelfs graag laten zien!
 • Soms heb je van die dagen dat je echt teveel in de zon hebt gezeten en dat het het beste is om de zon uit te gaan. Als het bandje rood kleurt weet je dat over en uit is met de zonnepret!

De Solait Smart Sun Indicator UV Polsband bevat 5 stuks en is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,99

Wat vinden jullie van deze Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband?

3 Reacties

 1. juli 22, 2016 / 9:40 am

  Wat handig! Dit is wel iets voor mij, ik ben echt binnen no time rood!

 2. Mien
  maart 31, 2017 / 3:58 pm

  Als je snel verbrand is dit echt een uitkomst. Ga ze zeker proberen nu de mooie dagen er weer aankomen. Zijn ze ook nog dit jaar in het assortiment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: