L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow PaletteIk vertelde jullie een tijdje geleden over het L.O.V., Essence en Catrice event waar ik naar toe was geweest voor de lancering van heel veel nieuwe make-up producten. Shame on me, want ik heb jullie best even laten wachten. Maar hier is de L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette dan eindelijk. Deze review moet je echt even bekijken als je opzoek bent naar een kwalitatief goede oogschaduw voor een mooie prijs. Ik review deze beauty vandaag voor jouw + swatches. Lees je met me mee?

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

L.O.V.

Waarschijnlijk is het al bij je bekend, maar mocht je dit nog niet weten… Essence en Catrice hebben er een grote zus bij, genaamd: L.O.V. Ik review al eerder de (LINK) mocht je benieuwd zijn naar wat andere producten van dit merk.

 

Verpakking

De verpakking van deze oogschaduw palette is zo op het oog al een plaatje. Een mooie groen-blauwe verpakking met een bronze L.O.V. logo op de voorkant.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Er ligt voor de bescherming van de palette aan de binnenkant een plasticje over de oogschaduw heen met de quote: “ I Can and I Will. Watch me!” heel toepasselijk. Ik denk zeker dat je met deze oogschaduw een prachtige look kan creëren.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Om de palette nog wat extra luxe te maken en te onderscheiden van de wat goedkopere budget merken, zit er ook een luxe grote spiegel. Zo kan je je oogschaduw ook on the go kan bijwerken. Hoe handig is dat? Daarnaast bevat deze palette maar liefst 12 hoogwaardige oogschaduw kleuren.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette-19

Wat ook goed is om te weten is dat je deze L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette een magnetische sluiting heeft. In je tas gaat deze dus echt niet zomaar open en zijn je oogschaduws goed beschermd. Dit maakt deze palette voor mij de ideale palette om mee te nemen op reis.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette-19

Ik ga je nu iets vertellen waar je zeker van zult schrikken… maar ik wilde testen of deze palette tegen een stootje kon. So I Did the drop it down and wait and see test á la Mariëlle. En je gelooft het nooit, alle oogschaduws zijn nog in perfecte staat. De spiegel is nog heel en ik? Ben super happy!

Ok genoeg gepraat, het is tijd voor de swatches, want we worden nieuwsgierig!

Close-up oogschaduw kleuren

Ik kan me best vinden in benamingen van de oogschaduw kleuren en vind ze echt super leuk. Alhoewel ik toch wel mijn twijfels heb bij de eerste Rebel. Niet echt rebels of wel?

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette
De kleuren die in de palette zitten zijn wat mij betreft wat meer herfstachtige kleuren. Bestaande uit 6 hoog gepigmenteerde glitter kleuren en 6 matte kleuren. Zo kun je met dit palette dus alle kanten op.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette
Mijn voorkeur gaat uit naar de paarse kleuren Resist, Determination en Indepence. De benamingen passen overigens ook gewoon goed bij mijn karakter. Dat geloof je toch niet!

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Daarnaast vind ik ook de nude kleuren erg mooi en ben ik super benieuwd naar de swatches.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Swatches

Hieronder je swatches van de 12 verschillende oogschaduw kleuren uit de L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette.

Van Link naar rechts:

Resist, Freedom, Additude, Revolution, Willpower, Rise

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Hieronder zie je eigenlijk dezelfde swatches, maar dan met als extra de Strenght. Die op de een of andere manier bij mij op de huid veel paarser uitvalt dan roodachtig, zoals op de foto.

Van Link naar rechts:

Strenght, Resist, Freedom, Liberation, Rebel, Revlution, Willpower, Attitude

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Zoals je ziet zijn de oogschaduws, vooral die met glitter van goede kwaliteit en hoog gepigmenteerd. Ik heb geen last van fall-out bij deze palette op 2 oogschaduw kleuren na.

Hieronder zie je weer een andere combi swatches. dezelfde swatches

Van Link naar rechts:

Determination, Indepence, Liberation , Rise, Rise,  willpower. Ja ik maakte een foutje met swatches, I’m human sorry K

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette

Omdat het vaak lastig is om de lichte oogschaduw kleuren goed te beoordelen op de foto, heb ik nog even een goede close-up voor jullie gemaakt.

Van Link naar rechts:

Additude, Revolution, Willpower, Rise.

L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette
Ik zeg het nogmaals, wat een pigmentatie! En wat een prachtige kleuren. Ik ben helemaal betoverd door de paarse kleuren in dit palette. Natuurlijk vind ik de nude en gelige kleuren ook mooi hoor. En ik weet zeker dat jij met deze L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette een killer look kunt creëren. Hou je niet zo van knallen of niet elke week een feestje? Ga dan gewoon voor het leggen van een accent op de delen van je ogen die jij graag uitgelicht wilt hebben.

Omdat ik deze foto’s voor jullie heb gemaakt voor ik op vakantie ging en jullie na zoveel dagen niks online te hebben geplaatst niet wilde teleurstellen, om deze reden dit keer geen ooglook. Als ik hier later tijd voor heb zal ik deze zeker nog maken en toevoegen aan het artikel. So you know J

 Prijs en verkrijgbaarheid

Het L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette kost €16,99 en is vanaf begin augustus verkrijgbaar bij Etos in de geselecteerde Etos filialen. De geselecteerde Etos filialen kun je hier vinden.

Wat vind jij van dit L.O.V. The Matte X Metallic Eyeshadow Palette?

Yay or Nay?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: