Rosé / Koper kleurige lantaarns

Rosé / Koper kleurige lantaarns van de Action

Met het koude weer, thuis je interieur warm en gezellig aan kleden? Een lantaarn zorgt voor sfeer en warmte in je huis. Ik vond deze twee Rosé / Koper kleurige lantaarns van de Action en review ze vandaag voor jullie.

De Rosé / Koper interieur trend is jullie vast niet ontgaan. En ook ik ben verslaafd aan Rosé / Koper kleurige accessoires. Zo kwam ik bij de Action deze Lantaarns tegen verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Een grote en een wat kleinere variant.

Rosé kleurige lantaarns van de Action

Aan de bovenkant zit een ronding die de warme lucht doorlaat. Ook heeft de lantaarn een hendel die ook rosé/koper kleurig is. Helaas vind ik de hendel niet zo heel erg stevig. Gelukkig hoeft dit ook niet want hij is alleen voor de sier.

Rosé kleurige lantaarns van de Action

Je kunt er dus geen rondjes gaan lopen met deze Rosé / Koper kleurige lantaarns. Maar dat zou ik ook niet doen als ik jou was. Lekker thuis neerzetten en een sfeervol hoekje creëren, dat is waar deze lantaarns voor bedoeld zijn.

Rosé kleurige lantaarns van de Action

Als je een aantal kaarsen gegroepeerd in de lantaarn zet en aansteekt krijg je een romantisch effect.

Rosé kleurige lantaarns van de Action

De lantaarns zijn voorzien van een deurtje dat naar rechts toe open gaat. De deurtjes hebben een veiligheidspalletje waarmee je het deurtje veilig kan afsluiten. Dit voorkomt brand en ongelukken.

Rosé kleurige lantaarns van de Action

Maar let wel op want als je de lantaarns afsluiten worden ze erg warm. Dit worden ze sowieso, maar als je de deur open laat kan je de lantaarn nog wel optillen aan de hendel.

Rosé kleurige lantaarns van de Action

Wat een sfeer! Deze beauty’s gaan straks elke avond aan in Huize Meray. Ow en voor de mensen die niet van koper houden, ze zijn ook in het zwart te verkrijgen. maar mijn gedachtengang was: “Je gaat toch niet voor zwart Mariëlle, als ze ook een koper kleur hebben!”

De lantaarns die je veelal op internet tegen komt zijn van een hele andere prijs klasse en kosten als snel € 80,- per stuk. Dus deze lantaarns hebben zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wat vind jij van deze Rosé / Koper kleurige lantaarns? 

3 Reacties

 1. oktober 27, 2016 / 7:39 pm

  Echt een koopje! Koper is mijn favoriete kleur om de woonkamer te stijlen. Dat wordt dus een bezoekje aan de Action binnenkort

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 27, 2016 / 7:40 pm

   Dan moet je zeker langs de action inderdaad! Ik hou ook van koper vind het prachtig?

 2. november 4, 2016 / 2:00 pm

  Wat gaaf :O Dit zou ik ook echt graag in mijn interieur zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: