Lily Flame Geurkaarsen

Ik heb een échte verslaving! Naast interieur parfums en geurstokjes ben ik gék op geurkaarsen! De heerlijke geur in huis, en het cozy gevoel dat het geeft wanneer je ze aansteekt. Laatst heb ik een nieuw merk ontdekt, Lily Flame. Deze geurkaarsen ruiken geweldig en ze zitten in interieur waardige blikjes, die je zo overal neerzet. En vandaag review ik een aantal Lily Flame geurkaarsen voor je. Lees je mee?

Lily Flame Geurkaarsen verpakking

Lily Flame geurkaarsen

De geurkaarsen van het Engelse Lily Flame zijn #1 in het Verenigd Koninkrijk. Ook niet verwonderlijk. Lily Flame heeft immers de beste parfumeurs uit de UK samen geroepen om via blinde geurtesten al hen geurkaarsen te ontwerpen.

Het merk heeft ongeveer zo’n zestig geurkaarsen ook diffusers en interieur parfums. Ik had er al ooit eentje gekregen in een perspakketje en had de merknaam in mijn notities gezet. Een paar weken geleden dacht ik er ineens aan en besloot ik op zoek te gaan naar een Nederlandse webshop die deze kaarsen verkoopt. Zoekt en gij zult vinden. Ik kwam uit bij de webshop van Baboba. Ze hebben niet alle geuren, maar wel een hoop, en ook de populairste. Ik haalde drie kaarsen en één reed diffuser in huis.

Lily Flame Geurkaarsen cadeau verpakking dolly rocker, blush en fairy dust

Verpakking

Ik kocht zelf deze cadeauset medium met daarin drie geurenkaarsen, namelijk: Blush, FairyDust en Dolly Rocker!

Lily Flame Geurkaarsen cadeau verpakking dolly rocker, blush en fairy dust

Alle geurkaarsen zitten in een prachtig ontworpen blik en daardoor zijn ze het perfecte geschenk! Daarnaast staan ze prachtig in je interieur en zijn ze door de deksel gemakkelijk op te stapelen.

Lily Flame cadeau verpakking

Op de achterkant van de cadeauset staat een mooie tekst met uitleg over de geurkaarsen. Helaas staat er niks vermeld over de geuren, maar als je zelf ruikt kom je ook al een end. Ik beschrijf de geuren in de verpakking hieronder.

Geuren

Lily Flame Geurkaarsen cadeau verpakking dolly rocker, blush en fairy dust

Blush

Blush is dus de populairste geur van Lily Flame en ik snap wel waarom!

Lily Flame Geurkaars blush

Hij is lekker zoet, roze en meisjesachtig. Qua verpakking, maar ook qua geur. Het ruikt naar snoepjes en tovert bij mij instant een lach op mijn gezicht! Je huis of kamer gaat hier heel subtiel zoet van ruiken.

Lily Flame Geurkaars blush achterkant verpakking

Normaal houd ik niet zo van zoetige geuren en ga ik meer voor de vanille achtige of juist meer houtachtige geuren, maar ik verassend lekker!

Fairy Dust

De geur fairy dust vind ik een moeilijke geur om te beschrijven.

Lily Flame Geurkaars fairy dust

De geur ruikt fijn en zou ik omschrijven als warm, sprankelend en misschien wel magisch? Vandaar dus de naam Fairy Dust!

Lily Flame Geurkaars fairy dust achterkant verpakking

Dolly Rocker

Ha, deze geur rockt je geurzintuigen. Deze naam doet de geurkaars wel eer aan.

Lily Flame Geurkaars Dolly Rocker

Ik vind hem een beetje ruiken naar rozen, ook wel zoet, maar toch wat zachter en minder speels dan bijvoorbeeld blush. Hij ruikt wat volwassener.

Lily Flame Geurkaars Dolly Rocker achterkant verpakking

Mijn mening

Ik vind Lily Flame een ontzettend goed geurkaarsen merk. Ze hebben enorm veel verschillende soorten geuren voor een fijne prijs.

Je hoeft de kaars maar een half uur tot een uur te branden, om een ruimte te vullen met de heerlijke geur! Ik vind het heerlijk om na mijn werk een geurkaars aan te steken. Naast dat het erg gezellig is zo ’s avonds, draagt het ook bij aan mijn relax moment om bij te komen van de dag.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik heb de geurkaarsen van Lily Flame gekocht bij de bol.com en betaalde voor een cadeauverpakking met 3 medium kaarsen € 29,95. Dit klinkt als best veel geld, maar de kaarsen hebben ook veel meer branduren dan een simpele geurkaars, wel tot 35 uur! Helaas is de cadeauverpakking op dit moment niet meer bestelbaar, maar ze hebben nog wel veel losse kaarsen te koop.

Ken jij de geurkaarsen van lily flame al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: