MAC Mineralize Skinfinish – Soft & Gentle highlighter

Ik wilde hem al een tijdje zo graag hebben… De MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle Highlighter. En eindelijk heb ik ‘m dan! Voor veel vrouwen is het een klassieker. Vandaar dat ik hem ook op mijn verlanglijstje heb gezet. Benieuwd naar hoe hij eruit ziet? En naar de swatches? Vandaag review ik hem voor jullie…

MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle highlighter

Wat MAC zelf zegt over de Mineralize Skinfinish Soft & Gentle highlighter

Een luxueus poeder met een 77 mineralen-complex dat highlights aanbrengt op het gezicht en lichaam.
MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Verpakking

De verpakking vind ik niet heel erg spannend. De AC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle highlighter komt in de standaard zwarte verpakking die we van MAC gewend zijn.

Soft En Gentle heeft een subtiele tint. Hij lijkt bijna onzichtbaar, maar de tint sluit goed aan bij je huidskleur. Hierdoor is deze Skinfinish uitermate geschikt om te gebruiken als highlighter, maar doe er niet teveel van op. Less is more!

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Soft & Gentle ziet er in de verpakking lichtbruin-roze uit. En heeft een super mooi kleurpatroon. De combinatie van kleurtoon en verpakking geeft de highlighter een elegante uitstraling.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Swatch

Op deze close-up zie je hoe prachtig de glans van Soft & Gentle is. OMG ik ben er gewoon verliefd op. Kijk dan hoe mooi!

Op de foto hierboven heb ik de MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle op mijn vingers. Wat een pigment.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle (2 of 4)

Hierboven heb ik de Soft en Gentle highlighter geswatcht op mijn hand. Op de swatches zie je goed welk effect Soft & Gentle  heeft. Vooral in het zonlicht vind ik deze highlighter een prachtig effect geven! Een zachte glans met gouden ondertoon en goed gepigmenteerd.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle (2 of 4)

Op de foto’s hierboven draag ik links géén highlighter, en rechts de MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle. Al hoewel het niet de beste foto’s zijn, denk ik dat het verschil duidelijk is.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

De highlighter blijft als het ware een beetje op mijn jukbeen liggen. En past qua kleurstelling super goed bij mijn huid. Daarom heet hij waarschijnlijk ook Soft & Gentle! Je kunt hem prima gebruiken voor je dagelijks make-up routine door hem lichtjes aan te zetten. Maar ga je naar een feestje? Dan kun je hem wat steviger aanzetten voor wat extra glow.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Door highlighter op mijn jukbeenderen te gebruiken lijken ze voller, en ziet mijn gezicht er gelift uit. Meer tips over hoe en waar je highlighter aanbrengt.

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Ik ben echt verkocht na het zien van de voor en na foto’s. Ik maakt al eerder een review over de Mac studio quiktrik stick die ook te gebruiken is als highlighter. Na het gebruiken van Soft & Gentle kan ik echt niet meer zonder!

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

Nu snap ik waarom iedereen zo razend enthousiast is over dit product! En ik ben het zeker met de rest van beautyland eens! De MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle moet iedereen in zijn beautystash hebben!

Prijs en verkrijgbaarheid

De MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle is verkrijgbaar op de website van M.A.C. of via Bol.com voor een prijs van € 35,99

Wat vind jij van de MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle?
Gebruik je dezelfde highlighter of een andere?

Vind hier meer reviews over MAC producten

2 Reacties

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2017 / 2:35 pm

   Kan je de andere producten van MAC ook zeker aanraden Jonna! Zo het eens proberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: